Oğlak Burç Yorumları 22 Ocak 2022

Oğlak burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 22 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün söyleyecek akıllıca bir şeyiniz olduğundan emin olabilirsiniz. Bu şaşırtıcı değil. Geri durma. Herkesin ne düşündüğünü bilmesini sağla. Birinin kalıcı sorununun çözümünü elinde tutuyorsun.


22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yabancıların gününüzün yolunu nasıl değiştirebileceğinin öngörülemeyen doğasının tadını çıkarın.


22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı burcunuzdaki dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurarken, küçük Keçi, bugün moda seçimlerinizi deneyin ve deneyin. Bu titreşimler, kişisel gücünüzden yararlanmak için mükemmeldir, ancak görünüşünüzün dikkate alınması gereken bir güç olduğunuz gerçeğini yansıtmasını isteyeceksiniz. Biraz alışveriş yapmak için geciktiyseniz, öğleden sonra ay estetik olarak yönlendirilen Terazi’ye geçtiğinde gardırobunuzu güncelleyin. Karışıma yeni iş kıyafetleri eklemeyi unutmayın. Aksi takdirde içinizdeki iş insanı ihmal edilmiş hissedecektir.


22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşıksın ve bunu çatılardan haykırmaktan korkmuyorsun, Oğlak. Bu özellikle, sevginizi ve romantik duygularınızı sergileme olasılığınız daha yüksek olduğundan, hırslı onuncu otorite, itibar ve kamusal kişiliğinizde parıldayan, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Luna için geçerlidir. Bu ay tutulmasının göksel yöneticisi Venüs ile şu anda burcunuzda geri gidiyor olsa da, bu süreçte aynı anda sevgi diliniz ve/veya değer sistemleriniz hakkında bir şeyler keşfedebilirsiniz. Bu arada, yatırımlarınızın temeli üzerine düşünmeye çağrıldığınız için Luna’nın Merkür gerilemesi ile yaptığı üçgen bir istisna değildir.


22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bu muhtemelen kim olduğunuzu söylemeye gerek yok, ancak kariyer yolunuza yoğun bir şekilde odaklanmanın zamanı geldi. Oğlak burcu, ay şimdi Terazi’de, sadece kariyerinizi değil, aynı zamanda başarılarınızı ve kamuoyundaki imajınızı da vurgulayan sektörünüzü vurguluyor. Ay bu sektördeyken aniden sektörünüzde veya alanınızda kötü bir üne sahip olabilirsiniz. Terazi’nin güzellik, adalet, barış, bağlılık, sanat ve para idealleriyle, özellikle de sosyal açıdan öne çıkan ilişkiler yoluyla tanınabilirsiniz. Bunun yanı sıra, daha sonra ne yapacağınızdan emin olamayabileceğiniz için ay enerjisi sizi zıt yönlere çekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.