Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Şubat 2022

Oğlak burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız istediğiniz gibi değilse endişelenmeyin, Oğlak. Yöneticiniz Satürn, değişimi seven Kova ile ortak olmaya devam ettikçe, şimdiki zamandan çok geleceğe yatırım yapıyorsunuz. Şimdi mutluysan, aferin sana! Devam et. Ancak, durgun veya mutsuzsanız, daha iyi şeyler gelecektir.

1 Şubat’taki yeni ay da uzak Kova burcunda, bu yüzden tüm fazla düşünmeye bir ara verin ve aşk konusunda daha objektif olun. Ne olacağından emin değilsin, ama harika olacağından oldukça eminsin. Bekarsanız, çöpçatanlık yardımı için sosyal ağınıza ulaşmak için iyi bir zaman.

Merkür, üçüncüsünde kesin dünya burcunuzla ortak olurken doğrudan hareket eder ve en ufak iletişim ayrıntılarını yakalamanıza yardımcı olur. Randevunuzun beden dili gerçekten kapalı mı yoksa partnerinizin metninin satır aralarını okumak gerekli mi? Hassas gözlerin her şeyi görür.

14 Şubat, Sevgililer Günü’nü ve Merkür’de ayrıntılı burcunuzdan büyük resmi Kova’ya geçişi getiriyor. Zihniniz mantıklı, bilimsel düşüncelere yöneliyor ve bunları aşk hayatınıza uygulamak için çok çalışıyorsunuz. Aşka bu kadar uzak bir bakış açısıyla bakarak yılın en romantik gününde nasıl gezinirsiniz? Cevap çok dikkatli!


Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Şubat kısa bir aydır, bu yüzden en önemli tarihlerinize yatırım yapmaya şimdi Juno ilk kez Kova burcuna girdiğinde başlayın. Benlik saygınızı artıran ve sizinle bir gece geçirmeye değer potansiyel eşleşmeleri arayın. Kıskançlığın aşk hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin. Kendine güven, Oğlak!

Yoğun bir gerilemenin ardından, Merkür nihayet 3 Şubat’ta doğrudan hareket ediyor. Elinizden gelenin en iyisini yapın ve ertelediğiniz tarihleri ​​programlayın. Ancak, Sevgililer Günü’nde kalbinizi kime verdiğinize dikkat edin. Merkür o gün Kova’ya girerek kelimeleri şehvetli hale getirir. Güzel düzyazının arkasında gerçek bir anlam olduğundan emin olun.

On altıncı, dolunay Aslan’dayken yoğun bir randevu gecesi getiriyor. İlişkilerinizde meselenin özüne inmek için BS’yi kesin. Ham dürüstlük anları, ya birbirinize karşı olan duygularınızı güçlendirerek ya da her şeyi sonsuza kadar sonlandırarak aşk hayatınızı değiştirebilir.

Neyse ki, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde flört hayatınız iyileşiyor. Duygularınızı kolaylıkla ifade edebilecek ve hassas tarafınızla temasa geçebileceksiniz. Aşkın çiçek açmasını istiyorsanız duvarlarınızı yıkın ve biraz savunmasız olun.


Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

İleri Sınır

Oğlak burcu, Şubat ayı, anlaşma yapıcı Merkür’ün üçüncü ayda doğrudan burcunuza dönmesiyle harika bir başlangıç ​​yapıyor. Planlandığı gibi gitmeyen şeylerden bıktıysanız, önümüzdeki haftaları çok daha kolay bulabilirsiniz. Son olarak, ilerleme mümkündür.

Sadece burcunuza dinamik bir odaklanma değil, aynı zamanda para bölgenizdeki güneş, gelirinizi artırma olasılıklarını vurgular. 18 Şubat’a kadar burada olan bu parlak küre ile, bir bütçe oluşturarak, masrafları azaltarak ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamanın yollarını bularak organize olmanın zamanı geldi.

Canlı Mars, bu ay üretkenliğinizi artırabilecek ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek bazı olumlu yönler sunuyor.

Aslan burcundaki dolunay ve on altıncı ayındaki derin duygusal bölge, yaşamınızdaki diğer insanlar aracılığıyla size gelen olumlu ve olumsuz şeyleri vurgulayabilir. Bu ay evresi, sona erdirilmesi veya temizlenmesi gereken alanları da vurgulayabilir. Geçmişten veya yeni bir ilişkiden olabilirler, ancak bir kapanış bulmanız gerekiyorsa, bu süreci başlatmanın tam zamanı.

Aynı gün, ilişkilendirilebilir Venüs, rekabetçi Mars ile hizalanır, bu nedenle, bir şeyi veya birini takip etmek için harcadığınız uzun bir sürenin ardından ödülünüzü alabilirsiniz. Memnuniyet duygusu muazzam olabilir.

17 Şubat’ta, bir başka canlandırıcı yön, oyunun kurallarını değiştirebilir. Jüpiter ve Uranüs arasındaki uğurlu bağ, yolunuza iyi şans getirebilir. Bir hedef için çalışıyorsanız, şanslı bir müdahale başarıya giden yolu açabilir.

On sekizinde, güneş Balık burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze giriyor, böylece önümüzdeki dört hafta sizi her türlü fırsattan yararlanmaya istekli bulabilir. Yerel bölgeniz hakkında yeni bir şeyler keşfedebilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve kendi dalga boyunuzda başkalarıyla iletişim kurmaya istekli olabilirsiniz. Bir karar vermeniz gerekiyorsa, sezginizin rehberiniz olmasına izin verin.


Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

1 Şubat’taki yeni ay, son birkaç aydır yaptığınız iş için size büyük bir finansal ödül sunuyor, Oğlak.

Bununla birlikte, Merkür üçüncüye kadar geri gidiyor, Bu, işten hak ettiğiniz herhangi bir zam almayı erteleyebilir. Parayı ne zaman alacağınızı düşünmeyin çünkü patronunuzun onayladığı parayı alacaksınız. Sadece hemen olmayacak. Bunun yerine, 16 Şubat dolunayı sırasında iş yerinde birkaç dalga yapmak için konumunuzu nasıl kullanabileceğinize odaklanmanız önerilir.

Neyse ki, aynı gün Venüs ve Mars burcunuzda birleştiğinde zamınızın haberini duyabilirsiniz. Bu iki gezegenin bağlantısı, kariyerinize ve banka hesabınıza yükseliş sağlayabilir. Bu, özlemlerinizi ve hedeflerinizi tezahür ettirmeniz için yılın en iyi günü. Oyundaki kozmik enerjiler ve onlara harcadığınız enerji ve sıkı çalışma nedeniyle bunların ne kadar çabuk meyve verdiğine şaşırabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.