Kova Haftalık Burç Yorumları (3 Ocak – 9 Ocak Haftası)

Kova burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Kova burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Kova burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, daha yüksek bir kaynaktan cevaplar alıyorsunuz. Kova, evrensel bilgiye erişiyorsun.

2 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcunda, dinlenme ve iyileşme evinizde, kendi Kova burcunuzda ve genel sağlık evinizde Satürn’e yarı-sekstil yaparak hafta başlıyor. Aynı zamanda Oğlak burcundaki yeni ay. Bugün bir molaya ihtiyacınız olabilir. Elinizde bir kase mısır gevreği ile terliklerinizle evin etrafında dolaştığınız ve dışarıda yağan karın tadını çıkaracağınız tam bir “pijama günü”ne ihtiyacınız olabilir. Kova, bugün çocuklarınızla video oyunları veya masa oyunları oynayabilirsiniz. Bu kesinlikle hiçbir şey yapmamak için iyi bir gün.

3 Ocak Pazartesi günü, Balık burcundaki Jüpiter, para evinizde, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Bugün, para kazanma fırsatlarına bakıyor olabilirsiniz. Bir finansal etkileyiciyle tanışmış olabilirsiniz ve şimdi bir iş planına kafa yormayı düşünüyorsunuz. Kova, bugün gidebileceğin iki yön var. Biri, daha önce yaptığınız bir şeyi yeniden canlandırmak. Denenmiş ve doğru ve işe yaradığını biliyorsunuz, ancak geçmiş sonuçlar o kadar iyi değildi. Veya daha önce hiç yapmadığınız bir şeye doğru ilerleyebilirsiniz, öğrenme eğrisinin üstesinden gelebilir ve deneyim kazanmak için eğilebilirsiniz. Bugün, tanıdık ve macera arasında bir seçim yapıyorsunuz.


Kova Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü büyük bir şey vermeye başlar ve değişiklikler birikmeye başladığında ve daha da büyük bir şeyi ortaya çıkardığında çok ilginç bir hafta olabilir. Haftanın ortasında arkanızı kollayın veya başka birinin sizin için yapmasını sağlayın. Tehlikede değilsin ama birisi senin hakkında yanlış bir fikre sahip olabilir. Bu hafta sonu bize ulaşın ve mümkün olduğunca çok insanla, özellikle de normalde tek kelime etmeden yanından geçtiğiniz kişilerle konuştuğunuzdan emin olun.


Kova Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

2 Ocak yeniay yaralarınızı ve kalbinizi iyileştiriyor. Belki de geçmişinizde psikolojik bakış açınızla yeni yeni anlamaya başladığınız bir kalp kırıklığı yaşadınız. Bu, hayatınızdaki bu konular üzerinde düşünmenize gerçekten yardımcı olabilecek ve hatta belki de hayatınızdaki eski sorunlara yeni çözümler bulmanızı sağlayacak bir terapist veya akıl hocası ile çalışmak için mükemmel bir gün. Yeni ay size akışa uyum sağlamanız ve evrenin sunduğu sevgiyi hissetmeniz için yer verecek. Hayatın sezgisel dalgalarına güçlü bir şekilde bağlısınız ve yol boyunca déjà vu bile yaşayabilirsiniz. En sevdiğiniz kristalleri yanınızda taşımak için harika bir gün çünkü üçüncü gözünüz birçok durumda çok açık olacak, özellikle de romantik ilişkilerde ve kalp meselelerinde ne istediğinize gelince. Şu anda size gösterilenlere ve aşkta hayatınızı değiştirecek büyük kararlar vermenize yardımcı olmak için bağırsağınızın çığlık attığına güvenin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.