Kova Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Kova burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Kova burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Kova burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ruhsal enerji hazinesinden faydalanabilirsiniz. Kova, manevi ailenizden yardım alıyorsunuz.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin (doğum günün kutlu olsun!) manyetizma evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. İnsanlar, sanki bir tür yerçekiminiz varmış gibi, sizden oldukça etkilenirler. Burada arkadaşlıklar, ortaklıklar ve hatta romantik bir ilişki için fırsatlar yaratmak için iş başında olan güçler var. Kova, bu yorganın altına saklanacak bir gün değil. Kendinizi sosyal veya sosyal medyada görün.

Aynı gün, teknoloji evinizdeki Yay burcundaki Mars, evinizdeki ve ailenizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün telefonunuzla, dizüstü bilgisayarınızla ilgili bir sorunla karşılaşabilirsiniz ya da Alexa fazladan köpek maması sipariş edip duruyor ve sizin bir köpeğiniz bile yok. Ve Merkür geri harekette olduğundan, bu sorunu düzeltmek çok zordur.


Kova Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın ilk yarısı tamamen iletişimle ilgili. Ailenizden veya uzun zamandır kaybettiğiniz arkadaşlarınızdan erken saatlerde tuhaf haberler alabilirsiniz, ancak Çarşamba gününe kadar haberi olabildiğince yayma sırası sizde olmalı. Perşembe ve Cuma günleri küçük şeyler size karşı komplo kuracak, ancak sabrınız varsa hepsini birer birer yenebilirsiniz. Yaratıcı enerji hafta sonunu yönetir ve sanatsal dürtülerinizi daha fazla keşfetmek için bir veya iki partiyi atlamak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.