Kova Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Kova burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Kova burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Kova burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hesabınızda fazladan bir miktar para kalabilir. Kova, refah enerjisine doğru ilerliyorsunuz.

9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcunda, dinlenme ve iyileşme evinizde, dostluk evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak hafta başlıyor. Bir arkadaşınızla akşam yemeği planları ertelenebilir, ancak esneksiniz. Bira getirmeyi unutabilirler, ama – endişelenmeyin – tatilden kalan şaraplarınız var. Kova, bugün küçük rahatsızlıklar olabilir, ancak genel olarak eğlenceli olabilir.

10 Ocak Pazartesi günü, güneş para evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Belki bir geri ödeme çeki, küçük bir toplu davadan elde edilen gelirler veya işinizden küçük bir ikramiye ile ek para kazanırsınız. Bu çok büyük bir para olmasa da, bu 2022’de daha büyük refah fırsatlarının gelebileceğinin bir işareti. Kova, para ortaya çıktığında ne yapacağınıza dair bir plan yapmak için iyi bir zaman.


Kova Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gücünüzü daha önce sizi tüketen şeyden geri aldığınız için sıfır özürle içsel otoritenizi bulmak için içsel bir çağrı var. Bu, ilişkilerde yüzeyin altında pek çok şey olmasına rağmen, içeride neler olup bittiği hakkında tam olarak konuşmayı stresli hale getirebilir. 8 Ocak’ta güneş ve Venüs geri giden Oğlak arasında Plüton’u tetikleyen bir kavuşum, ya kendi kendini sabote etme ya da aşırı yaratıcılığın olağanüstü dalgın dalgalarına izin verir. Gecenin karanlık saatlerinde beyninizde saplantılı bir şekilde dolaşan bu takıntılı düşüncelerle nasıl başa çıkacağınıza karar vermek size kalmış. Sevdiklerinizin güvende ve sağlam olduğundan emin olmak için üzerinizde büyük bir baskı olabileceğinden, zaman zaman oldukça ağır gelebilir. Eviniz ve yaşam koşullarınızla ilgili konular ya son derece rahatlatıcıdır ya da yakın gelecekte ne kadar beslenmeniz ve ilgilenilmeniz gerektiğini yeniden düşünmenizi gerektirir. Bu, özellikle 8 Ocak’ta sizin için yoğun bir zaman olacak, çünkü ilişkilerde yaşadığınız birçok travmayı iyileştirmeye ve geçmiş problemlerle uğraşmaya başlıyorsunuz.


Kova Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neyin yolunda gitmediğine aşırı derecede odaklanırsanız, önünüzde biraz stresli bir hafta olabilir, Kova.

9 Ocak Pazar günü, Koç burcundaki ilk dördün, Mercurial yeteneklerinizi besler ve sizi haftaya etkili iletişimle başlamaya teşvik eder. Kısa bir süre sonra, Neptün, güneşi ve Mars’ı kareye altlık ettiği için oldukça geniş bir gölge oluşturur. Umarım, finansal durumunuz hakkında bilinçaltında iyimser hissettiğiniz için altmışlık biraz umut getirir. Bu, finansal fırsatlarınızı nasıl değerlendirdiğinize ve ilerlemek için ne yapmayı seçtiğinize bağlıdır. Mesleki hayallerinizin, ağ oluşturma fırsatlarınızın ve sosyal medya varlığınızın değerini görmek için mücadele ettiğinizde meydan da biraz gerginliğe neden olabilir. Beklentilerinizi hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak nasıl yöneteceğiniz konusunda gerçekçi olurken, profesyonel varlığınızın değeri konusunda iyimser kalmaya çalışın. Daha sonra, Merkür 12 Ocak Çarşamba ile 15 Ocak Cumartesi arasında geri giden Uranüs ile kare açı yapıyor. Kare, kutunun dışında düşünmek için harika olabilir, ancak Cuma günü Merkür geri hareket ettiğinde beyin fırtınası seanslarında dürtüsel hareket etmekten kaçınmak isteyebilirsiniz. , Ocak 14.


Kova Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çoğu insan gibi, Pazartesi ve Salı günleri normalden çok daha yavaş hareket edeceksiniz. Çoğu insanın aksine, bu konuda çıldıracaksınız (sadece biraz, dürüst). Sizi en iyi şekilde ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Arkadaşlarınız Çarşamba günü kurtarmaya gelecek ve sizi neden onlarla takıldığınızı hatırlatacak bazı tatlı sosyal etkinliklere götürecek. Eğlenceli şeylere ulaşmak istiyorsanız bu hafta sonu yolda kalmanız gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.