Kova Burç Yorumları 31 Ocak 2022

Kova burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 31 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, sınırları belirliyorsun ve başka fırsatlar için alan yaratıyorsun. Bu, romantik ilginize ve/veya diğer önemli kişilere korkutucu gelebilir veya gelmeyebilir, ancak dürüst olmak gerekirse, bu endişelerinizin en küçüğüdür. (Tabii ki övünmenize aldırmayın.) Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu zamanda, özellikle ay modern cetveliniz Uranüs ile kare kare yaparken, alabileceğiniz tüm alana ihtiyacınız olacak. duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla. Kaostan kaçış yok, ama bu senin nişin.


31 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tekrar çocuk gibi hissediyorsun. Ne harika bir sansasyon! Maymun çubukları olsaydı, onlardan sallanıyor olurdunuz. Ah, romantizm. Nihayet!


31 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunun son derecelerinden geçerken daha olumlu bir zihinsel bakış açısına sahip olarak profesyonelliğinize güvenle sahip olun. Gün ilerledikçe, ay burcunuz Kova’ya girecek. Şimdi burcunuzda, özellikle işteki benzersiz yeteneğinize sahip olup olmadığından emin değilseniz, hala biraz bilinçli hissedebilirsiniz. Ancak, işte başarılı olmanızın nedeni yenilikçiliğiniz ve özgünlüğünüzdür. Yeteneklerinize güvenmek – ne kadar olağandışı olursa olsun – iş arkadaşlarınıza karşı öne çıkmanıza yardımcı olan şeydir. En iyi özellikleriniz olduğu için tuhaflıklarınıza sahip çıkın!


31 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kontrolü kolayca ele alabilirsiniz. Eşyaları gitmelerini istediğiniz yöne doğru itin.


31 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün senin burcunda, tatlı Kova, seni evrenin dikkatinin merkezine koyuyor. Eşzamanlılıklar, melek sayıları ve perdenin ötesinden gelen işaretlerle karşılaştığınızda, evrenin bir sevgilisi gibi hissedeceksiniz, bu yüzden diğer alemlerden gelen mesajlar için üçüncü gözünüzü dört açın. Bu geceki yeni ay sizin için kozmik bir doğum günü görevi görecek ve önümüzdeki yıl için niyetler belirlemenizi önemli hale getirecek. Geçen yıl boyunca nasıl büyüdüğünüzü takdir etmek için biraz zaman ayırın, ardından gelecek yıl güneşe dönüşünüzden önce gerçekleştirmeniz gereken makul hedeflerin bir listesini yazın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.