Kova Burç Yorumları 29 Ocak 2022

Kova burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gezegenle ya da en azından onun küçük parçasıyla ilgili bir şeyler yapmalısın ve çaban doğru geliyor. Yaratıcı enerjiyle dolusun, o yüzden birazını al ve hayatı biraz daha keyifli hale getirmenin yeni ve havalı bir yolunu bul.


29 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir yere varmak için en az dirençli yolu takip etmeye devam etmelisiniz.


29 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün kendini sosyal ve duygusal duvarlar örerken bulabilirsin, çünkü Oğlak burcu seni psişeni çözmeye teşvik ediyor. Arkadaşlarınız veya aileniz sizin iyiliğiniz için endişeleniyorsa, onlara yeniden şarj olmak için biraz zamana ihtiyacınız olduğunu açıklayın. Neyse ki, Venüs nihayet bu sabah retrograd yolculuğunu bitirirken, bilinçaltınızı gözden geçirmek korkutucu olmaktan çok terapötik hissettirecek ve yolunuza büyük şifalar getirecek. Bu akşam sosyal hissediyorsanız, evinizde küçük bir doğaçlama buluşma planlayın, sadece en yakınlarınızı ve en sevdiklerinizi sizinle biraz zaman geçirmeye davet edin.


29 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Perde arkasında ne üzerinde çalışıyorsun, Kova? Venüs’ün bugün doğrudan konumlanmasına ek olarak, ay, bilinçsiz onikinci eviniz, sırlar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Oğlak burcundaki Merkür ve Plüton’a katılacak ve psişenizin derinliklerinde kalan bir şeyi size getirecek. bilinçli zihin. Merkür’ün romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönettiğini unutmayın, böylece bir aşk ilişkisi hakkında tabu benzeri bir şey keşfedebilir veya belki de sahne arkasında derinden özel sohbetlere katılabilirsiniz. Luna’nın Balık’ta Jüpiter’e altmışlığı sizi açık fikirli olmaya teşvik ediyor.


29 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçen ay boyunca Oğlak burcunda geri giden Venüs, bilinçaltı bağlılık, ilişkiler ve para perspektifinizi karıştırmış olabilir. Kova, özellikle profesyonel yetenekleriniz ile ilgiliyse, kişisel sorunlarınızı bu tür yönlerle çalışmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Umarım, retrograd size Venüs’ü bir güç olarak nasıl kullanacağınızı öğretmiştir. Bugün öğrendiklerinizi Venüs istasyonlarının direkt olarak testine tabi tutabilirsiniz. Ancak, mesleki yükümlülüklerden veya kendi kariyer yolunuzdan taahhüt ettiğiniz her şeyin, bakış açınızdan büyük ölçüde etkileneceğini unutmayın. Olumlu bir değerlendirme yapın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.