Kova Burç Yorumları 26 Ocak 2022

Kova burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 26 Ocak 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ocak 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir tavır alıyorsun, Kova. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın, için için yanan Akrep'ten geçişi – hırs, kariyer, itibar ve otorite duygusundan oluşan onuncu eviniz aracılığıyla – iş demektir ve hiçbir şey veya hiç kimse için geri adım atmak üzere değilsiniz. Bunu söyledikten sonra, önemli bir diğerinin dikkatini çekmek için savaşıyorsanız veya belki de tamamen kendinizi belirli bir şekilde tasvir etmeye adanmışsanız, Luna'nın Neptün ile şefkatli üçgeni – istikrar arayan ikinci eviniz, konfor, finans ve değer sistemleri aracılığıyla – size şunu hatırlatır: anlayışını kullan. Zamanınızı, enerjinizi ve sevginizi fazlasıyla telafi etmeye eğilimlisiniz.


26 Ocak 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne kadar çok şey anlarsanız, gizem o kadar derin ve tuhaf hale gelir. Bu kişinin davranışında, sizinle geçici bir ilgiden fazlasının olduğunu gösteren belirli kalıpları fark ediyorsunuz.


26 Ocak 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bilinçaltı bakış açınızı daha istikrarlı bir şeye kaydırma zamanı, Kova! Son zamanlarda, Oğlak burcundaki Merkür gerilemesi, bilinçaltınızı etkiledi ve muhtemelen profesyonel kapasiteniz hakkında biraz şüphe duymanıza neden oldu. Ancak Merkür retrosu Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile üçgen açı oluşturduğundan bugün bu durum değişebilir. Kendinizi daha olumlu olmaya zorlamak yerine ölü bölge konusunda daha rahat olabileceğiniz için olumsuz bir zihniyette takılıp kalmak kolaydır. Bu nedenle, bugünkü üçlü, profesyonelliğinizin daha olumlu bir değerlendirmesini katalize edebilecek zihinsel veya konuşmada bir şeyler ortaya çıkarabilir!


26 Ocak 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınıza yeni enerjiler giriyor ve yeni bir başlangıç yapmak daha mümkün görünüyor.


26 Ocak 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

İşinizi sevmiyor olsanız bile, bu sabah Akrep ayı rüya gibi Neptün'ü öptüğünde, işinizi takdir etmenin yollarını bulabilmelisiniz. Mümkün olduğunda minnettarlığınızdan yararlanarak, inşa ettiğiniz her şey için kendinize ve evrene teşekkür ederek bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Bu akşam evde sıcak bir yemek, rahat pijamalar ve en sevdiğiniz müzikle ev mutluluğunun konforunu kucaklayarak bir akşam geçirmeyi planlayın. Ancak, televizyonun önüne geçmemeye çalışın ve bunun yerine kendinizle ve hedeflerinizle yeniden bağlantı kurun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.