Kova Burç Yorumları 24 Ocak 2022

Kova burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, macera dolu dokuzuncu eviniz, yüksek öğreniminiz ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla diplomatik Terazi aracılığıyla uyum arayışındaki geçişini tamamlamadan önce, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton'u Oğlak burcunda kare yapacak. Kova, bekar veya alıngan, gelecek için umutla ufka bakıyor ve yine de gizlice bir durumun sonucunu kontrol etmenin yollarını arıyor olabilirsiniz. Bir inanç sıçraması yaparken teslim olmak gerekir, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun. Dahası, harekete geçen Mars bugün Oğlak burcunda geri giden Plüton ve Venüs'e katılacak, bu nedenle düşünmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir – en azından bu "hesaplanmış riski" almadan önce.


24 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen en iyi mesajlar sessiz türdendir: şurada bir ayak oyunu, şurada bir göz kırpma. Bugün her şey sözsüz jestlerle ilgili, bu yüzden sözlerinizi mümkün olduğunca sınırlayın. O tatlıyı çılgına çevireceksin!


24 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç haftadır Venüs gerilemesi, özellikle liderler ve otorite ile ilişkili olarak bilinçaltınızın para ve değer hakkındaki görüşlerini etkiliyor. Liderlik niteliklerinizden nasıl yararlanacağınızdan emin olmayabilirsiniz, ancak belki Mars yardımcı olabilir. Bugün itibariyle Mars Oğlak burcunda ve bilinçaltınıza düşünmeniz için bir şeyler veriyor. Kova, Mars sizi işyerinde olmasını istediğiniz lider olmanız için teşvik eder. Ancak Mars, konumu göz önüne alındığında biraz karmik, bu yüzden potansiyel olarak agresif veya kontrol edici olarak karşılaşmadan kendinizi profesyonel olarak nasıl öne çıkarabileceğinizi düşünün.


24 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her zaman istediğin bir şeyi elde etme şansı var ama bu fedakarlık gerektiriyor.


24 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah bir meditasyon seansına girmeye çalışın, tatlı Kova, çünkü Terazi ayı ruhsal merkezinize ışık getirir. Evren sizinle iletişim kurmanın yollarını arayacak, bu da kendinizi onun mesajlarına açmanızı önemli hale getirecek. Bu öğleden sonra, ay ve Plüton arasındaki sert açı, dikkatli olmazsanız sizi takıntılı bir kafa boşluğuna sokabileceğinden, bu öğleden sonra melek sayılarına veya eşzamanlılıklara fazla kapılmamaya çalışın. Gün boyunca topraklanmış ve nefesinize bağlı kalmaya çalışın ve önemli kararlar vermeden önce kendiniz ve mantığınızla kontrol ettiğinizden emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.