Kova Burç Yorumları 23 Ocak 2022

Kova burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 23 Ocak 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hepiniz zihninizde çok büyük olan bir şey için heyecanlısınız. Yeni bir aşk olabilir, yeni bir iş olabilir veya sonunda keşfettiğiniz yeni daire olabilir. Başarınızın tadını çıkarın!


23 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

‘Anı yaşa’ derler ama bugün daha uzağa bakmalısın.


23 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Terazi ayı gökyüzündeki her türlü karışıklığı toz haline getirirken, şu anda duygularından emin değilsen sorun değil. Bu kozmik iklimde sosyalleşmek için kendinizi baskı altında hissetmeyin, özellikle de duygusal olarak havanın biraz altında hissediyorsanız. Neyse ki, bu titreşimler akşamın ilerleyen saatlerinde sona erecek ve Luna ile Satürn arasında faydalı bir bağlantı, olayları daha net görmenize yardımcı olabilir. Bir meditasyon seansı veya manevi ritüel, perdenin ötesinden rehberlik almanıza izin verecek ve bu da sizi kişisel ve manevi yolunuzda rahat ve desteklenmiş hissetmenizi sağlayacaktır.


23 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinden emin değil misin, Kova? Merkür gerilemesi, kendinizi nasıl sunduğunuzu veya işte kendinizi nasıl gördüğünüzü etkilemiş olabilecek bir şüphe gölgesi yaratabilirdi. Ancak bugün güneş, burcunuzda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında kendinize olan güveninizi yeniden kazanabilirsiniz! Kavuşma, aklınızı üzerinde olabileceğiniz şüpheli düşünce treninden çıkarabilir. Artık tuhaflıklarınız ve eklektik kişiliğiniz konusunda kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Ne de olsa, kariyer yolunuza sizi taşıyacak olan özgünlüğünüzdür!


23 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, diplomatik Terazi ve macera, bilgelik ve yüksek öğrenimden oluşan geniş dokuzuncu evinizde parıldarken, inanç sistemlerinizi ve dünyevi girişimlerinizi çevreleyen temalarla normalden daha fazla meşgul olma ihtimaliniz var. Kova, bilinçli olarak bazı planları kendine saklamayı mı seçiyorsun? Luna, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan konuşkan üçüncü eviniz aracılığıyla, yaralı şifacı Chiron’un tam karşısında oturuyor olacak, bu da sizin gerçeğinizi söylemeniz ve bireysel inanç sistemleriniz için yer ayırmanız için çağrıldığınız anlamına geliyor. önemli diğerinizin onaylayıp onaylamadığı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.