Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Şubat 2022

Kova burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Kova burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Fikrinizi açmanın ve 1 Şubat’taki esprili, objektif burcunuzdaki yeni ay ile romantik deneyler yapmanın zamanı geldi. Bu bağımsız ay tutulmasıyla, farklı ilişki türlerini keşfetmekte ve sizin için uygun olanı bulmakta özgürsünüz. . Halihazırda birine bağlıysanız, (birlikte) bir şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Bağlılıkla bağlantılı asteroit Juno, aynı gün başlayan fütüristik burcunuzla da eşleştirilir ve bu, yeni kapıları daha da açması gerekir. Geçmiş gitti ve şimdiki zaman muhtemelen sıkıcı, o halde neyin geleceğini görmek için neden ileriye bakmıyorsunuz? Şu anda olanlardan memnun değilsin Kova, ama orada çok daha fazlası olduğunu hissediyorsun.

Güçlü ve yoğun Mars ile sıra dışı hükümdarınız Uranüs arasındaki üçgen açı sekizincisinde yeni insanları kendinize çekiyor, bu da bekar ve bakıyorsanız harika bir şey. Yeni biriyle beyin fırtınası yapmak ve fikir alışverişinde bulunmak heyecan verici olmanın da ötesindedir. Halihazırda bir sevgiliniz varsa, en tuhaf, en olağandışı düşüncelerinizi birbirinizle paylaşın.

Sevgililer Günü bu yıl sadece başka bir gün, ancak 16 Şubat’taki büyüleyici Aslan burcundaki dolunay, gerçekten kendinizi hissedeceğiniz zamandır. Bu ay romantizmi kutlamak gibi hissedeceğiniz gün bu!


Kova Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Sevgililer Günü ufukta, Kova. Ancak, bu ay aşık olmak istiyorsanız, 1 Şubat’ta Juno burcunuza girdiğinde kendinize aşık olmaya başlayın. Özellikle hala iyileşiyorsan.

Geçmişte kalan haftalar geçirdikten sonra, şimdi Merkür üçüncüsüne doğru ilerlerken, flört hayatınızda ilerleme zamanı. Merkür’ün burcunuza girdiği Sevgililer Günü için bir gezi planlayarak başlayın. Eşinizle sohbet başlatmak için benzersiz, sıra dışı bir tarihte gidin. Kıvılcımlara yol açabilir.

Ancak, en iyi randevu geceniz 16 Şubat’ta Aslan’da dolunay olduğunda olacaktır. Bu, diğer yarınızı çekmek veya yeni aşk ilginizle resmi hale getirmek için ideal bir gece. Aşkı içeri almaya hazır olduğunu düşünüyor musun?

Cevabınız evet ise, on sekizinde güneş Balık burcuna girdiğinde mevcut alevinizle ciddileşmeyi düşünün – ya da en azından ne tür bir insanla ciddi olmak istediğinizi düşünün. Aynı değerleri paylaşan sevgililer arayın.


Kova Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Rüyalar Gerçek Olur

Kova, on sekizine kadar güneş burcundayken, en çok keyif aldığınız aktivitelerle kendinizi şımartmanın ve kendinizi şımartmanın tam zamanı. Ve son zamanlarda kendinizi şımartmaya veya kişisel bakıma izin vermediyseniz, bunun için gitme zamanı geldi. Diğer insanlar sizi bir numaraya dikkat ettiğiniz için bencil olarak görse de, bu tam olarak kimliğinizi yeniden onaylamanın ve kendini ifade etmenin tam zamanıdır.

Ayrıca, 3 Şubat’ta Merkür ile etkileşime girmek doğrudan ruhsal bölgenize döner, bu nedenle daha önce mantıklı olmayan şeyler şimdi belirgin hale gelebilir. Noktaları birleştirmek ve karar vermek daha kolay olacaktır.

Çekici Venüs ile birlikte içinden geçen ateşli Mars ile ruhsal sektörünüze oldukça vurgu yapılıyor. Bu, herhangi bir ikilemi çözmek için içe bakmanızı ve ayrıca içsel oyununuzu geliştirmenizi teşvik edebilir. Tüm potansiyelinizi yaşamaya hazır mısınız? Önümüzdeki haftalar, isterseniz kendinizi geliştirme ve kendinizi güçlendirme zamanı olabilir.

16’sında, ilişki sektörünüzde dolunay sırasında birinden duygularınızı gizlemek zor olabilir. Onlara aşık olsanız da, onlara kızmış olsanız da, muhtemelen gösterecektir. Biraz dram da olabilir, özellikle biriniz yeterince ilgi görmediğinizi hissediyorsa.

Aynı gün, ışıltılı bir Venüs-Mars birleşmesi, vaatlerle dolup taşan bir ilişkiye denk gelebilir, ancak şimdilik gizli tutmak istersiniz.

18 Şubat’ta güneş Balık burcuna ve para bölgenize kayarken, önümüzdeki ay finansal hedeflerinizi belirleme ve devam eden sorunları çözme şansı veriyor. Gelirinizi artırmak için istekli misiniz? Sezginiz bunu başarmanın en iyi yolunu ortaya çıkarabilir.

Son olarak, yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü kişi, sizin ilgili ve şefkatli yönünüzü çok ön planda bulabilir. Zamanınız veya paranızla birine veya bir hayır kurumuna yardım edebilecekseniz, muhtemelen yapacaksınız.


Kova Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, endişe duymuş olabileceğiniz sıkı çalışmanız için finansal bir ödülle açılıyor. Pek çok konuda çok yetenekli ve bilgilisin, Kova, hayatının bu alanlarının daha büyük ölçekte ortaya çıkmasına izin vermenin zamanı geldi.

Bu, 1 Şubat’taki yeni ay ve 16 Şubat’taki dolunay sırasında rotayı yönlendirmenize ve yolda ilerlemenize yardımcı olmak için ihtiyaç duyduğunuz ivmedir. Artık, dünya bazı büyük değişimler yaşarken bile hareket etmeye devam etmek için ihtiyaç duyduğunuz motivasyona sahipsiniz. gözlerinin önünde. Her zamankinden daha sakin hissedebilirsiniz ve hatta ruhunuzun derinliklerinde bir şeylerin daha iyiye doğru değişmek üzere olduğunu hissedebilirsiniz!

Güneşin on sekizinde Balık burcuna geçişi, size güven artışı sağlar ve özellikle herhangi bir kapasitede ilk hareketi yapmaktan çekindiyseniz, sizi finansal bir yükselişe yönlendirir. Çalışmanızı ortaya koymak kolay değil çünkü bu, ruhunuzu dünyaya açmanız anlamına geliyor. Bu durumda, bu aydan çok daha uzun sürecek olan inanılmaz bir sevgi ve saygıyla karşılaşacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.