Koç Burç Yorumları 28 Ocak 2022

Koç burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Ocak 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, her yerde ruh eşini arıyorsun ama bu kadar ileri gittikten sonra umudunu kaybedemezsin. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Bu arada ay, kendiliğinden Yay burcunda ve heyecan arayan macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge dokuzuncu evinizde gezinmeye devam ediyor. Bekar, aşık ya da zaten romantik bir şekilde bağlı, bugün huzursuzluk duyguları yaşamaya eğilimlisiniz, çünkü ay, gizli onikinci kapanış, rüyalar ve engelleme eviniz aracılığıyla Jüpiter (ayın yöneticisi) ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Kendinden şüphe mi ediyorsun? İyi haber şu ki, Luna'nın Satürn'e altmışlığı sizi yeryüzüne indiriyor.


28 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gözlerinizi istediğiniz kadar yuvarlayın, ancak bugün işler sinir bozucu hale geldiğinde fazla bir şey söylememeye çalışın. İnsanlar bunu duymak istemiyor ve aslında durumu daha da uzatabilirsiniz!


28 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün itibariyle, Merkür gerilemesi Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında, kariyer sektörünüzde, başarılarınızda ve kamuoyundaki imajınızda güç mücadeleleri ortaya çıkabilir. Koç, bu iki gezegen profesyonel bir gerçeği ışığa getirirken, konuşmanın devam eden Merkür gerilemesinden etkilendiğini unutmayın. Beklenmedik bir şekilde veya Freudyen bir kayma yoluyla bir şey ortaya çıkabilir. Her ne olursa olsun, buna dikkat etmeli, ancak balzamik ay dinlenmeye ilham verdiği için harekete geçmekten kaçınmalısınız. Bir şey olursa, Merkür retrosu sonrası yeniden hash için konuşmayı aklınızda bulundurun.


28 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yakında bir dizi sürpriz yolunuza çıkacak, bu yüzden esnek kalmayı unutmayın.


28 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ruhsal Yay burcunda yolculuğuna devam ederken, bugün kendinizi yükselmiş ve duygusal olarak zeki hissedeceksiniz. Mizahınızdan ödün vermeden başkalarının nereden geldiğini anlamak, şu anda bir hediye olacak ve çevrenizdeki insanlarla ruh düzeyinde bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Karşılaştığınız herkesin yolculuğunu onurlandırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, aranızda bir Debbie düşürücü olsa bile, muhtemelen ruh hallerini etkileyen çok fazla yük taşıyorlar. Bu arada, Merkür ve Pluto kozmik bir ittifak kuracak ve profesyonel düzeyde gücünüze erişmenize yardımcı olacak. Şu anda neye değer verdiğinizi sormaktan korkmayın, özellikle de son zamanlarda kendinizi değersiz hissediyorsanız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.