Koç Burç Yorumları 26 Ocak 2022

Koç burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 26 Ocak 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ocak 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gizemli Akrep ve cinsel kimya, işbirlikleri ve samimi birlikteliklerden oluşan sekizinci erotik evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, bilinçsiz kalıpların ve sahne arkasındaki her şeyin gizli on ikinci evi aracılığıyla Balıktaki Neptün’ü büyüleyen uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Sevgiliniz Koç ile telepatik olarak temas halinde misiniz? Kulağa çok uzak geliyor, ancak Jüpiter muazzam Balıkların derinliklerinde yüzerken bırakın Merkür geri giderken o kadar da değil. Güç merkezi Plüton ile uyum içinde, sezgileriniz şu anda hızla yükseliyor, ancak durumu kontrol etme ihtiyacınızın farkında olmanız önemlidir.


26 Ocak 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlk gelen ve son ayrılan sizsiniz. Sen her zaman aynı anda her yerde görünen türden bir insansın. Belki de kim olduğunu bildiğin için kendini daha erişilebilir kılmanın zamanı gelmiştir.


26 Ocak 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün kariyer, imaj ve değer hakkında konuşmaya dikkat edin! Merkür retrosu Boğa burcunda kuzey ay düğümüyle üçgen yaptığından, profesyonel yönlerin varsayılan değeri konusunda yanlış iletişim veya yanlış anlama olabilir. Ancak, kuzey ay düğümü kaderi temsil ettiği için ortaya çıkan her şey kaderdir. Bunu akılda tutarak, gün boyunca meydana gelmiş olabilecek, örneğin Freudyen iş ve parayla ilgili notlar gibi hataları düşünmelisiniz. Hatta sizinki yerine iş arkadaşınızın maaş bordrosunu almayı veya profesyonel bakış açınızı değiştiren bir şeyi duymayı bile ima edebilir.


26 Ocak 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

TV’yi kapatın – dış fikirler dikkatinizi yalnızca önemli olan şeylerden uzaklaştıracaktır.


26 Ocak 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı ve Neptün arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah havayı rüya gibi bir hava dolduracak. Bu titreşimler, son zamanlarda tutunduğunuz hoş olmayan duyguları veya stresi atmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden duygularınızdan kaçmamaya çalışın. Bunun yerine onları kabul edip serbest bırakmayı seçin. Bu arada Merkür, kaderin düğümleri ile destekleyici titreşimleri paylaşacak ve daha istikrarlı bir geleceğe ilerleyebilmeniz için geçmiş hatalarınızdan öğrenmenize yardımcı olacak. Bu akşam gardınızı düşürmeye çalışın, özellikle de değer verdiğiniz biriyle geçmişi temizlemeyi umuyorsanız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.