Koç Burç Yorumları 23 Ocak 2022

Koç burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 23 Ocak 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gözetlerinize neler olduğunu ve nerede olduğunu göstermek size kalmış. Bilmiyorsanız, vaat edilen toprakları bulana kadar biraz araştırın. Ve onu bulduğunuzda, takipçilerinizi oraya yönlendirin.


23 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, bir grup dinamiği içinde çalışırken kendinizi tutmak isteyebilirsiniz.


23 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bunu söylemenin kolay bir yolu yok. Terazi ayı gökyüzünde bazı sert sularla karşılaştığından, bugün ilişkileriniz için zor olacak. Bu titreşimler, Luna ve Chiron arasındaki karşıtlık sayesinde, ilişkinize ya da kendi hedeflerinize hizmet etmek arasında kalmanıza neden olabilir ve bu da hangi taraf ihmal edilirse o tarafta gerginliğe neden olur. Ay, geriye doğru hareketi, farkında olmadan duygusal duvarlar kurmanıza neden olabilecek tatlı Venüs’le kare açı yaptığında sorunlar artmaya devam edecek. Neyse ki, bu akşam Satürn ile faydalı bir bağlantı, ilişkinizi yeniden yapılandırma şansı verecek, ancak her iki tarafın da gemide olması gerekecek.


23 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çalışma haftası başlamadan önce, geri giden Merkür Kova burcunda güneşle kavuştuğunda düşünmeniz gereken çok şey olabilir! Koç, bugün hangi tuhaf ve harika fikirler ortaya çıktı? Yaratabileceğiniz veya başlatabileceğiniz bir şey gibi yeni teknolojik gelişmeleri düşünüyor olabilirsiniz. Profesyonel platformlarınızda neyi değiştirmek istediğiniz konusunda bir atılım bile yapabilirsiniz. Bir meslektaşınız size düşünmek için biraz yiyecek verebileceğinden, tuhaf birleşim, mesleğinizle ilgili bir bağlantıya veya topluluğa ışık tutabilir. Herhangi bir fikri ve ortaya çıkan her şeyi not etmeye çalışın!


23 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İki tane alır, bu yüzden mutlu bir birleşme için, Koç. Bu arada ay, adalet arayan Terazi ve kararlı ortaklıklar ve bire bir bağlantılardan oluşan taviz veren yedinci evinizde gezinmeye devam ediyor. Tek veya romantik bir şekilde bağlantılı, Luna’nın geri giden Venüs’e karesi – ayın göksel yöneticisi – sevgi ve şefkat arzunuzu artırır. Yine de aynı şekilde, aşk bölümündeki değerlerinizi ve bu arzuların nereden kaynaklandığını düşünmeye çağrılıyorsunuz. Luna, Kova’daki görev yöneticisi Satürn ile uyumlu bir hizadayken, bir bağlantıyı sağlamlaştırırken özerkliğinizi ve bireysel özgürlüğünüzü göz önünde bulundurmanız çok önemlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.