Koç Burç Yorumları 22 Ocak 2022

Koç burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 22 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gelecekteki ayarlamalara hazırsanız, sürünün lideri olacaksınız. Hayır, her küçük şeyi kesinlikle tahmin edemezsiniz, ancak genel bir şekilde plan yapabilirsiniz, bu yüzden ortaya çıkan her şeye hazır olun.


22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gerçek niyetlerinizi veya arzularınızı saklamayın. İşleri ilerletmeniz gerekiyor.


22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Gökyüzünde kozmik bir uçurtma oluşumu ortaya çıkarken bu sabah iyi hisler akacak. Bu enerji, önünüzdeki yolu daha net görmenize yardımcı olurken, sizi engelleyen herhangi bir kişi, durum veya alışkanlıkla bağlarınızı koparmak için güç ve motivasyon sağlar. Sadece hayallerinize pragmatik bir yaklaşım getirmeyi unutmayın, yoksa Başak ayı ve Mars arasındaki sert açı sayesinde bir fantezinin peşinden gidebilirsiniz. Öğleden sonra, Luna, topluluğa sakinleştirici ve uyumlu bir enerji yağdırarak Terazi’ye girerken bir değişim hissedeceksiniz.


22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün uyum arayan Terazi’ye giriyor, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi harekete geçirerek dikkatinizi otomatik olarak bire bir bağlantılarınızın temelini çevreleyen temalara kaydırıyor. Koç, aklında özel biri varsa ama onlardan kaçınmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsan, bugünün astro-havasında bir sürpriz bekliyorsun. Ayın haritanızın bu alanından geçişinin ortasında, Luna, onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla Kova’da geri giden Merkür ile buluşacak. İster yüz yüze ister internet üzerinden iletişim bekliyoruz.


22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, bugün karşı burcunuz Terazi için pratik Başak’tan ayrılırken dünyevi enerjiden uzaklaşmanın zamanı geldi. Koç, ay sosyal Terazi’de ortaya çıkarken dikkatiniz taahhütlerinize çevrilecek. Yeni veya eski, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz veya ortaklarınızla bir konuşma başlatma eğiliminde olabilirsiniz. Terazi’nin sosyal enerjisi, işte karşılıklı uyum için mükemmel olabilir. Sohbet etmekle meşgul olmadığınızda, belgelerinize doğru çekildiğini hissedebilirsiniz. Yasal Luna, anlaşmalarınızdaki ve sözleşmelerinizdeki küçük yazıları yeniden okumayı düşünmeniz için sizi ikna edebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.