Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Şubat 2022

Koç burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Koç burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Mars bu ay Oğlak burcunun kararlı enerjisiyle agresif hareket ederken, ne istediğinize ve onu nasıl elde edeceğinize lazerle odaklanıyorsunuz. Aşkın güneş ışığı ve gökkuşakları olduğuna inanmak isteseniz de, bu ortaklık tam tersine güçlü kanıtlar getiriyor. Aşk zor iştir Koç, ama sen onun zorluklarına hazırsın.

İlkinde bir Kova yeni ayı özgürlük arayan hisler yayar, bu yüzden bu bağımsız ay tutulması sırasında zamanınızın çoğunu yalnız geçirmek isteyeceksiniz. Eğer kararlı bir ilişkiniz varsa, umarız partneriniz anlayış gösterecektir. Bekarsanız, her dakikasının tadını çıkarın.

Sevgililer Günü 14 Şubat’ta geliyor ve kararlı Pallas’ın aynı gün güçlü burcunuza geçmesiyle şansa çok az şey kaldı. Ya yaparsın ya da yapmazsın – her iki şekilde de numara yapmak yok. Sevginizin nesnesi, şüphesiz onlar hakkında ne hissettiğinizi bilecek!

Güneş, duygusal su işareti Balık için mantıksal Kova’dan on sekizinci olarak ayrılır, bu yüzden kendinizi hazırlamaya çalışın. İçinizden durdurulamaz bir yaydan fışkırır gibi duygular fışkırır. Böyle ifadeler size pek benzemiyor ama hassas yönünüzü göstermek lehinize çalışabilir.


Koç Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Şubat yılın en kısa ayıdır, ancak Juno Kova’ya ilk girdiğinde bundan en iyi şekilde yararlanacaksınız. Arkadaşlarınız aracılığıyla, bir hayır etkinliğinde veya sosyal medyada tanıştığınız birine aşık olmak kolay olacak. Aldığınız herhangi bir davete “evet” deyin. Sadece aşka yol açabilir.

Çalkantılı bir başlangıçtan sonra, Mercury nihayet 3 Şubat’ta direkt gidiyor ve flört uygulamalarında oturum açmak ve flört etmek için harika bir zaman. Özellikle de on dördünde Merkür Kova burcuna geçtiğinde. Sevgililer Günü’nü, hızla yeni sevgilinize dönüşebilecek yeni bir arkadaşınızla geçirin.

En iyi randevu gecesi, 16 Şubat’ta Aslan’da dolunay olduğunda, yaratıcı buluşmalara gitmenizi ve sizi yeniden çocuk gibi hissettiren biriyle yeni bir aşk ilişkisi başlatmanızı teşvik eder. Birine karşı duygularınızı kelimelerle değil eylemlerle ifade edin, Koç.

Ancak, tüm bu heyecandan sonra, on sekizinde güneş Balık burcuna girdiğinde romantizmden bir adım geri atın. Hâlâ bekarsanız, pillerinizi şarj etmek için flört etmeye ara verin. Bağlıysanız, bu ateşli tutkuyu bir adım öteye götürün, böylece yeni aleviniz yanmaz.


Koç Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Çok hırslı

Tutkularınızı gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapma dürtüsü hala güçlü, Koç. Oğlak burcundaki Mars, Venüs ve Merkür, hedeflerinize veya onlara ulaşmanızı engelleyen engellere odaklanmanızı sağlayacaktır. Konuşkan Merkür 3 Şubat’ta yön değiştirirken, ay iyi bir başlangıç ​​yapacak ve önümüzdeki haftalarda gecikmeler azalmaya başlayacak.

Düşünceli Merkür on dördünde Kova’ya yeniden giriyor, bu da sosyal hayatınıza daha da fazla heyecan katıyor. Aslında, flört etmekten, partnerinizle romantik ilişkiler kurmaktan ve Sevgililer Günü kutlamasından en iyi şekilde yararlanmak için size en iyi şansı vermek için parti bölgeniz mükemmel bir şekilde vurgulanmıştır.

Bu temayı daha da ileri götürmek için, 16 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay, hafif bir çekimi daha yoğun bir şeye dönüştürerek duyguları harekete geçirebilir. Hiç düşünmeden yeni bir ilişkiye atılabilirsiniz.

On yedinci evdeki iyimser Jüpiter ile trend belirleyici Uranüs arasındaki hoş bir açı, zihninizi daha önce denediğiniz her şeyden farklı yeni fikirlere ve fırsatlara açabilir. Bu, geleceğinizi etkileyebilecek heyecan verici bir zaman olabilir gibi görünüyor.

18 Şubat’ta güneş rüya gibi Balık’a dönerken, rahatlamanın ve yeniden şarj etmenin faydasını görebileceğiniz yılın o zamanına giriyorsunuz. Önümüzdeki dört hafta, yarım kalmış işleri bitirmek ve sizi içten dışa doğru harekete geçiren şeyler hakkında daha fazla şey keşfetmek için harika.

Yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü kişi, sizi yaratıcı ve yaratıcı yönünüzü açığa çıkarmaya teşvik eden hayalperest bir ruh halinde bulabilir.

Son olarak, Jüpiter bir süre daha ruhsal bölgenizde ilerlerken, sezgilerinize olan güveninizin derinleştiğini göreceksiniz. Ayrıca rüyalarınızı yazmaya ve onları nasıl yorumlayacağınızı öğrenmeye daha istekli olabilirsiniz. Siz de yoga ve meditasyonun tadını çıkarabilirsiniz.


Koç Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

1 Şubat’taki Kova yeni ayı, profesyonel vizyonunuzu yeniden değerlendirmeniz ve mevcut hedeflerinizle uyumlu olduğundan emin olmanız için size motivasyon verebilir. Kova, yeniliğin burcudur ve cıvıl cıvıl burcunuz her zaman mükemmelliği elde etmek ister, bu nedenle kariyerinizi yeniden değerlendirmek ve kontrolünü yeniden kazanmak için çabalamanız şaşırtıcı değil.

Ancak, Merkür’ün haritanızın kariyer sektöründe üçüncü sıraya kadar ay yürüyüşü yapması nedeniyle hemen herhangi bir hamle yapamayacaksınız, ayrıca Venüs ve Merkür önümüzdeki birkaç hafta boyunca gerileme sonrası bölgesinde olacaklar. Bu, 16 Şubat’taki Aslan dolunayına kadar harekete geçemeyeceğiniz anlamına geliyor.

Bu ateşli dolunay, yaratıcı duygularınızı kucaklamanız ve onları gerçeğe dönüştürmeniz için sizi teşvik ediyor. Ayrıca, profesyonel alanda hala can attığınız değişiklikleri ortaya çıkarmanız için bir itici güç ve bir başlangıç ​​olarak hizmet edebilir. Şubat’ı düşünme ve planlama zamanı olarak kullanın, Koç. Size nasıl ilerleyeceğiniz konusunda ilham ve strateji veren bir elektronik tablo veya vizyon panosu hazırlayabilirseniz, gelecekte her şeyi başarabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.