İkizler Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

İkizler burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? İkizler burcunun 2022 yılı neler bekliyor? İkizler burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinize inanarak daha fazlasını başarabilirsiniz. İkizler, gökyüzü sınırdır.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin eğitim evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Okuldaysanız, eğilme zamanı. İkizler, daha iyi çalışma alışkanlıklarını araştırmak isteyebilirsiniz. Düz A almak için Cal Newport yöntemini veya bir teste hazırlanmak için PQ4R yöntemini kullanın. Ve okulda değilseniz, bu özellik bilginize ekleme yapma zamanının geldiğini gösterir.

Aynı gün, ilişkiler evinizdeki Yay burcundaki Mars, maneviyat evinizdeki Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. İkizler, bugün önemli bir hedeften oldukça dikkatiniz dağılmış olabilir. Bir flört partneri veya ilgilendiğiniz biri dikkatinizi çekti. Geçmişinizden birine takılmış olabilirsiniz, yürümemiş bir ilişki. Ve şimdi bu kişi geri döndü ve tekrar denemeye hazır olup olmadığınızı soruyor olabilir. Normalde bu sizi korkutmaz, ancak bugün oldukça rahatsız edici olabilir.


İkizler Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Gizli gücünüz haftanın ilk yarısında açığa çıkıyor. Hayatınız boyunca birçok büyük fikrin uçtuğunu görüyorsunuz, bazıları sizin, bazıları diğerlerinden, bazı şeyleri çok ilginç şekillerde değiştirebilecek. Perşembe gününe kadar biraz sakinleşmeniz ve özellikle para söz konusu olduğunda bazı planlarınızın ne kadar gerçekçi olduğunu düşünmeniz gerekebilir. Bu uzun sürmemeli ve hafta sonu, iyi tanıdığınız insanlarla sade güzel zamanlar geçirmek için mükemmel olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.