İkizler Burç Yorumları 24 Ocak 2022

İkizler burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 24 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, adalet arayan Terazi ve aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, birleşme, cinsel kimya, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton ile karşı karşıya gelecek. Romantik ilginiz de bir çıkar çatışması mı, İkizler? Kalbinizin arzuları ve önceki taahhütler arasında parçalanmış hissetmenize rağmen, ne pahasına olursa olsun kazanmaya çalışarak hiçbir yere varamayacaksınız. Alçakgönüllü ol ve doğru olanı yap. Bunu söyledikten sonra, harekete geçen Mars bugün Oğlak burcunda geri giden Plüton ve Venüs'e katılacak ve bu da bağlantılarınızın temelini enerjilendirip canlandıracak. Kalbinin sesini dinle.


24 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu macerada neyle karşılaşacağını asla bilemezsin ama kesin olan bir şey var ki bu maceraya tek başına gitmek istemiyorsun. En sevdiğiniz suç ortağıyla birlikteyken her şey daha anlamlı.


24 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuzda harekete geçme zamanı, İkizler. Mars bugün Oğlak burcuna geçerken, işteki ortak varlıklarınızla girişimci bir ruha bürünüyorsunuz. Mars, birleşme, satın alma ve satma ile mali yolculuğunuza liderlik etmek için boğayı boynuzundan almaya hazır. Bununla birlikte, daha büyük bir ödül getirebilecek uzun vadeli hedeflerinizi düşünmek için mükemmel olan yavaş ve pratik bir Mars geçişidir. Venüs gerilemesi de gerçekleştiğinden, seçeneklerinizi araştırmak en iyisi olabilir. Venüs istasyonları doğrudan bir kez taahhütte bulunma fırsatınız olacak!


24 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zor kazanılan dolarlarınızı şimdi nasıl harcadığınız konusunda çok tutucu bir yaklaşım benimseyin.


24 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Terazi ayı puslu Neptün ile dengesiz bir açı paylaştığı için bu sabah biraz dağınık olmanıza izin verin. Çalışmanın ilk birkaç saatinde odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz, ancak daha sonra yetişebildiğiniz sürece, görevlerinizi yavaş yavaş kolaylaştırabilirsiniz. Gün ilerledikçe, daha çok kendiniz gibi hissetmeye başlayacaksınız, bu da tekrar yola çıkmanıza yardımcı olabilir. Luna ve Pluto gökyüzünde sert bir kare oluşturduğunda, öğleden sonra ortasında dalgalı sulara dikkat edin. Bu titreşimler güç mücadelelerine yol açabilir, bu yüzden ağırlığınızı başka yere vermekten kaçının, ancak başkalarının da size zorbalık etmesine izin vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.