İkizler Burç Yorumları 22 Ocak 2022

İkizler burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Herkes bu kesin şey için çıldırıyor ama sen ondan nefret ediyorsun. Azınlık fikrinizi herkesin boğazına sokmayın. Kendi zevklerine hakları var.


22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Fazla enerjinizi kullanın – stresli bir duruma atlayın ve onu çözmeye yardımcı olun.


22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı evde organize olmanızı istediğinde, sabahınızı ilgilenmeniz gereken ev işlerine odaklanarak geçirmeye çalışın. İstenmeyen veya kullanılmayan eşyaları hemen atmak için kendinizi zorlayın, böylece alanınızdaki ölü ağırlığı dışarı atabilirsiniz. Öğleden sonra ortaya çıktıkça, ay Terazi’ye geçecek ve temizlik malzemelerini eğlence adına bırakmanız için size ilham verecek. Yönetici gezegeniniz Merkür güneşe uzanıp, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü aktive ederken, akşam yatmadan önce bir meditasyon seansına girmeye çalışın.


22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kimin hayalini kuruyorsun, İkizler? Bu arada, ay bugün aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla uyum arayan Terazi’de aylık ilk çıkışını yapacak, ancak dahası var. Uyum arayan Venüs tarafından yönetilen bu ay geçişinin özü muhtemelen Venüs’ün Oğlak burcundaki geri gidişinden kaynaklanacak – seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – bu da tek bir duruma bağlı olabileceğiniz anlamına gelir ve gizlice bir başkasını düşünmek. Başka bir notta, güneşin Kova’daki yolculuğu, macera, bilgelik ve kişisel uğraşlardan oluşan dokuzuncu evinize enerji ve canlılık getirir. İlahi yolunu takip et.


22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ayın Başak burcunda olduğu karede olmanın verdiği huzursuzluk, bugün Ay Terazi burcuna geçerken hafifliyor. Şimdi, burcunuz beyin fırtınası için mükemmel olan ay ile üçgen. İkizler, profesyonel tarzınız, markanız veya imzanızla özellikle ilgilenebilirsiniz. Yaratıcı projeler veya tutkulu hissettiğiniz bir yan iş de karşınıza çıkacak! Venusian Luna, profesyonel sürecinize tanrıça benzeri bir yetenek katmaya hazır. İş yerinde biraz baharat eklemek mükemmel bir ay olabilir. Kim bilir, iş aşkınla da ekstra flörtöz hissedebilirsin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.