İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Şubat 2022

İkizler burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Şubat ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

1 Şubat’taki yenilikçi Kova burcundaki yeni ay, size yeni aşk tohumları ekmek için ilham veriyor. Bu tamamen benzersiz ay, romantizm arayışınızda sizi bağımsız, bireysel ve hatta belki biraz asi olmaya teşvik ediyor. Deneyimlediklerinden farklı sonuçlar elde etmek için daha önce hiç yapmadığın bir şey yapmayı dene.

Dördüncü gündeki havadar Kova burcundaki bir güneş-Satürn buluşması, kenarda durup değer verdiğiniz kişilerin tahmin etmesini beklemek yerine gerçekten nasıl hissettiğinizi ifade etmeye sizi teşvik eder. Pasif davranış şimdi üzüntüye, karamsarlığa ve kendinize ve duygularınıza bağlı kalarak kaçınabileceğiniz bir sürü başka şeye yol açar.

9 Şubat’ta zihinsel olarak uyarı işaretiniz aracılığıyla asteroit Ceres’in yolculuğu sırasında sizi rahatlatacak eylemlerde bulunmanız isteniyor, bu da iletişim yoluyla çok fazla rahatlık elde edeceğiniz anlamına geliyor. Bir ayrılık yaşıyorsanız veya karşılıksız bir aşk yaşıyorsanız, bunu sosyal medyada paylaşmak sizi daha iyi hissettirebilir. Eğer tamamen aşıksanız, İkizler, eşinize her fırsatta söyleyin.

On dördüncüsü, Sevgililer Günü ve günün belirleyici asteroidi Pallas, tutkulu Koç ile ortak olup, size hangi yönde hareket ederseniz edin güvenini veriyor. Doğru yoldaysan belli olur.


İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Juno 1 Şubat’ta Kova burcuna geçtiğinde bu ay flört etmek sizi oldukça uzak yerlere götürecek. Sadakat hakkında yeni bir ders öğrenirken mesafe, kalbinizi daha da sevdirebilir.

Özellikle Merkür üçüncüye doğru gittiğinde. Artık gerileme sona erdiğine göre, kalan sorunları tartışabileceksiniz. İlerlemek için toksik ilişkileri bırakın. Sevgililer Günü’nde Merkür Kova’ya girdiğinde romantizm fizikselden entelektüele dönüşür. Önümüzdeki iki hafta boyunca, özellikle farklı görüşleri varsa, randevunuzun zihni tarafından daha fazla teşvik edileceksiniz.

İlişkinizin uzun ömürlü olup olmadığını bilmek istiyorsanız, 16 Şubat’taki Aslan burcundaki dolunay sırasında onlarla bazı sıradan işler yapın. bakkal alışverişi sırasında sohbet edin – bu bir kaleci!

Ayın on sekizinde, güneş Balık burcuna girdiğinde sabit bir ortakla yerleşerek ayı bitirin. Önümüzdeki dört hafta boyunca sizinle aynı hayalleri paylaşan birini bulun. Ayrıca yeni alevinizle halka açılmak için ideal bir zaman.


İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Büyük Resim

İkizler, Kova’daki güneş ve 18 Şubat’a kadar olan macera sektörünüz bu ay tempoyu belirliyor ve sizi durmadan yeni fırsatlar ve deneyimler ararken bulabilir. Bu tema bu ay boyunca başka şekillerde tekrarlanıyor.

Kişisel gezegeniniz olan hareketli Merkür, özellikle iş ve finansal konulardaki gecikmelere son verecek olan üçüncüye doğru dönüyor. Herhangi bir planı ertelemek zorunda kaldıysanız, yakında onları tekrar çalışır hale getireceksiniz.

Savaşçı Mars, tatlı Venüs ile birlikte Oğlak burcunda yolculuğuna devam ederken daha yoğun bir odaklanma var. Chatty Mercury de 14 Şubat’a kadar burada olacak. İyi bir getiri veya kar elde etme arzusuyla mevcut koşulları en iyi şekilde değerlendirirken en becerikli olduğunuzda olacaksınız.

Dördüncü, sekizinci ve on yedinci, konfor alanınızdan ayrılmaya istekliyseniz gelişmenizi sağlayan maviden fırsatlar getirebilir.

Tutku potansiyeli de var. 16 Şubat’taki aşk dolu bir Venüs-Mars birleşmesi, Sevgililer Günü kutlaması veya diğer özel tarihler için en iyi gün. Kaynayan bir ilişki daha da ısınabilir.

İstediğinizi alamıyorsanız, aynı gün Aslan burcundaki dolunay, hayal kırıklığınızın zirveye ulaştığı anlamına gelebilir. Tam gelişmiş rant moduna bile girebilirsiniz. Buna değer mi? Sadece başkalarını yabancılaştıracaksınız, bu yüzden bu enerjiyi egzersize veya fiziksel çalışmaya yönlendirmeye çalışın ve işler o kadar da kötü görünmeyebilir.

Son olarak, güneş, on sekizinde, dört hafta boyunca Balık burcuna ve hedef ve hırs sektörünüze girer ve bu sizi spot ışığında veya orada olmak isteyebilir. Kendinizi fark ettirmek ve becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmek için bu fırsatı kullanın. Jüpiter’in de bu sektörde olmasıyla birlikte, önümüzdeki haftalar ve aylar birçok olumlu fırsatı yolunuza getirebilir.


İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Son zamanlarda, profesyonel temelinizi bulmak sizin için zor olabilir. Şubat ayının ilk yarısı, kariyer konularında nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda size tam olarak net bir yön vermese de, neyi tezahür ettirmek istediğiniz konusunda size fikir veriyor. Bu enerji özellikle 1 Şubat’taki Kova yeniayı sırasında güçlüdür. Güneş on sekizinde Balık burcuna girene kadar işler gerçekten ivme kazanmayacak ve iş kariyer çabaları söz konusu olduğunda sizi ilgi odağı haline getirecek.

Merkür retro yolculuğuna 3 Şubat’ta son veriyor ve Kova yeniayı sırasında ektiğiniz profesyonel tohumların meyve vermeye başladığını ve o sırada çiçek açmaya başladığını bekleyebilirsiniz.

On altıncı gündeki Aslan burcundaki dolunay, geleceği yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Artık profesyonel projelerde liderliği almak istemeyebilirsiniz, en azından şimdilik, böylece kişisel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Ne de olsa İkizlerin burcu olarak iki kişinin işini yapıyorsunuz ve bu kadar yoğun çalışmaya ara vermek gerekiyor. Bir kış tatili için biraz zaman ayırmayı düşünün ve belki de yeni bir hobi bulun, böylece saatler sonra rahatlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.