Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak – 23 Ocak Haftası)

Haftalık burç yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu

Koç Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hayatınıza biraz heyecan katıyorsunuz. Aries, küçük bir maceraya hazırsın.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin zaman ve zaman işleyişi evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Şimdi yeni yılda hayatınızın nasıl geçtiğini düşünüyorsunuz. Koç, aynı tekrarlayan rutinlere tekrar tekrar yenik düşen bir rutubete sıkışıp kalmış olabilirsiniz. Ama muhtemelen hayattaki çeşitliliği seviyorsun. Bugün takviminizi çıkarın ve yapılacak yeni ve heyecan verici şeyler planlayın. 2022’den en iyi şekilde yararlanın.

17 Ocak Pazartesi günü, kariyer evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs retrosu, teknoloji evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e yarı-sekstil yapıyor. Bugün, kullanıcı dostu olduğunu iddia eden bir yazılım parçasıyla boğuşabilirsiniz, ancak bunun yerine, daha çok “kullanıcı için elverişsiz”. Bu, şirketinizin kullandığı yeni bir yazılım platformu veya işinize entegre etmeye çalıştığınız bir program olabilir. Bunu aşmak için yeterli sabrı bulmanız gerekecek. Enerjiyle, dizüstü bilgisayarınızı frizbi olarak kullanmak isteyebilirsiniz. Ve seni suçlamayacağız.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta becerilerinizi geliştiriyorsunuz. Boğa, harika yeteneklerin var.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin eğitim ve fikir evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Belki de derslerine devam etme sözü vererek okula geri dönüyorsun. Gelecekte size para kazandırabilecek pratik bir şey öğrenmek konusunda heveslisiniz. Photoshop becerilerinizi tazeliyor, Final Cut Pro’da video düzenliyor veya Audacity ile müzik yapıyor olabilirsiniz. Boğa, her şey o kadar iyi oluyor ki seni görmezden gelemezler. Her şey sabır ve pratik gerektirir, sizin, Boğa’nın üstün olduğu iki şey.

17 Ocak Pazartesi günü seyahat evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs retrosu, kariyer evinizdeki Kova burcundaki Satürn ile yarı altmışlık açı yapıyor. Boğa, iş için seyahat etmeniz gerekebilir. Aniden güvenlik hattında beklemek, uçakta yemek yemek veya araba kiralamak gibi bir ihtimal önünüze çıkıyor. Rahat ev ofisinizden ayrılma düşüncesi sizi rahatsız edebilir. Amirinize ulaşmak ve çalışma geleceğiniz hakkında bir tartışma yapıp yapamayacağınızı görmek iyi bir fikirdir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sınırların ötesine bakıyorsunuz. İkizler, bir şeye atlıyor olabilirsiniz.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin yatırım evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Büyüklüğüne rağmen, Plüton küçük yapmaz. Yatırım portföyünüze bakıyor ve nasıl büyüyebileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. İkizler, geleneksel bir aracı kurum tarafından sunulmayan daha riskli teklifleri, yatırımları düşünüyor olabilirsiniz. Kutunun dışında düşünüyorsun. Tüm fişlerinizi tencereye atmadan önce kişisel risk toleransınızı ve ailenizin risk toleransını tarttığınızdan emin olun.

17 Ocak Pazartesi günü, yakınlık evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs retrosu, coğrafya evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e yarı altmışlık yapıyor. Bugün, uzun mesafeli bir sevgiliyle bağlantı kurabilirsiniz. Romantik sözler telefon hatlarından geçer veya metinlerde kendini gösterir. Başka kimseye gösterilmemesi gereken resimler gönderilebilir. Her mesaj bir sonrakinden daha cezbedici oluyor. Bugün İkizler, sen ve sevgilin birbirinden kilometrelerce uzakta olabilirsiniz ama yine de biraz samimi yastık sohbeti yapacaksınız.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hayatınızdaki bir ilişkiyi değiştiriyor olabilirsiniz. Kanser, değişim iyi sonuçlar getirebilir.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin ilişkiler evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Artık bir ilişkiyi dönüştürmek için arzunuz var. Çıkıyor olmanız ve özel olmak istemeniz veya ilişkiyi daha kalıcı bir duruma kaydırmak istemeniz mümkündür. Yerleşik bir ortaklık içindeyseniz, belki onu diğer yöne dönüştürmek istersiniz. Yengeç, ilişkinin dinamiği ikiniz için en iyisi değilse, bir durumdan uzaklaşmayı veya danışmanlık aramayı düşünün.

17 Ocak Pazartesi günü, iş-yaşam dengesi evinizde Oğlak burcunda geri giden Venüs, borç evinizde Kova’daki Satürn’e yarı-sekstil yapıyor. Bugün, sürekli para peşinde koşmaktan bıkmış olabilirsiniz. Faturaları ödeme konusunda asla endişelenmeyeceğiniz bir hayatın hayalini kuruyor olabilirsiniz. Taocu usta Lao Tzu, “Arzu olmadan dinginlik vardır ve dünya kendi kendine yerleşir” demiştir. Yengeç, içe bakarak, sahip olduklarınızda mutluluk ve şükran bulabilirsiniz. Bu daha sonra nasıl yaşadığınızda ve ne elde etmek istediğinizde dışa dönük olarak tezahür edecektir. Bu hafta ruhsal olarak büyüyorsun.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayatınızı tepeden tırnağa değiştiriyor olabilirsiniz. Leo, kendini yeniden yaratıyorsun.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin rutinler ve günlük yaşam evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Artık bir alışkanlığı değiştirme veya muhtemelen tüm günlük rutininizi yenileme görevindesiniz. Belki mutfağı temizliyorsun, abur cuburları çıkarıyorsun. Belki sabah 4’te kalkıyorsunuz, böylece meditasyon yapabilir ve işten önce spor salonuna gidebilirsiniz. Leo, artık hayatını daha iyi hale getirmeye odaklanma fırsatın var. Bu güçlü yönü ile kötü bir alışkanlığı yenebilir ve onu hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

17 Ocak Pazartesi günü, iş evinizde Oğlak burcunda geri giden Venüs, ilişkiler evinizde Kova’daki Satürn’e yarı-sekstil yapıyor. Şimdi bir rulo üzerindesin. Eğildiğinizde ilişkinizin ne kadar iyi olacağını düşünün ve tüm dikkatinizi ona verin. Leo, birbirinizi gerçekten destekleyen gerçek ortaklar olabileceğinize bakabilirsiniz – bu ikiniz için de enerji verici olabilir. Bu değişikliklere katılmaları harika olurdu. Ancak, olmasalar bile, başlatabilirsiniz. İlişkinizi daha olumlu bir yöne kaydırarak başlayın.


Başak Burcu

Başak Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir ilişkide hoş değişiklikler olabilir. Başak, başka bir yanını keşfediyorsun.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin, romantizm ve risk alma evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, romantik bir ilişkiye başlamak için her zamanki sağduyunuzu bir kenara bırakabilirsiniz. Başak, sen bir dünya burcusun ve bu nedenle şehvetli ve fiziksel dokunuşa duyarlısın. Alışılmadık bir yerde olsanız bile, siz ve sevgiliniz için biraz romantizm zamanı yaratın. Başak, evin farklı bir odasında ya da tamamen yeni bir yerde oldukça macera yaşayabilirsin. Sevişmeyi denemek, yakın ilişkinize bakışınızı tamamen değiştirebilir.

17 Ocak Pazartesi günü Zevk evinizde Oğlak burcunda geri giden Venüs, iş evinizde Kova burcundaki Satürn ile yarı altmışlık açı yapıyor. Planlar bugün beklenmedik bir şekilde değişiyor. Programlar karışır ve her şeyden daha fazla sinirlenebilirsin. Bugünün en büyük sorunlarından biri, neyin ne zaman olacağının belirsizliği olabilir. Diğer insanlar bir şeyler yapmak için farklı zamanlar önermeye başlarlar, ancak taahhütte bulunmazlar. Adım atmanız ve ne olacağına karar vermeniz gerekebilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kararlar netleşiyor. Terazi, ihtiyacın olan bilgiye sahipsin.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin konut evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün taşınmaya karar verebilirsiniz. Terazi, kaç hafta (veya ay) süreceğini bilmiyorsun, ama artık kararını verdiğine göre, başka seçimler yapmak için kriterlerin var. Yeni bir kanepe mi alacağınızı yoksa bir evcil hayvan mı alacağınızı biliyorsunuz. Bu taahhütlerin hiçbiri taşa oyulmasa da, bugün ileri geri gitme günü değil. Gelecekte fikrinizi değiştirmek sorun değil, ancak bugün sağlam bir planınız olduğunda yaşam yolunuz çok daha netleşiyor.

17 Ocak Pazartesi günü vakıflar evinizde Oğlak burcunda geri giden Venüs, riskli yatırımların ve kumarın hakim olduğu evinizde Kova burcundaki Satürn’e yarı sekstil yapıyor. Bugün, rüzgara karşı temkinli davranmak ve yüksek kaldıraçlı bir yatırımla parasal bir hamle yapmak için cazipsiniz. Ne yazık ki, bu hayal kırıklığı yaratan bir yön. İnatla ilerlemektense bugün “hayır” demek daha iyi olabilir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birkaç kelimeyi değiştirmek her şeyi değiştirir. Akrep, gücünü buluyorsun.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin iletişim evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Başkalarıyla ve özellikle kendinizle nasıl iletişim kurduğunuz, istediğiniz her şeyi elde etmenin anahtarıdır. Hedeflerinizle aranızda çok fazla boşluk var gibi görünüyorsa, kelime dağarcığınızı değiştirin. Plüton, somut bir şeyi ortadan kaldırarak bir hayatı dönüştürür, bu yüzden şimdi yenilgiyi kabul eden düşünceyi ortadan kaldırmanın zamanı geldi. Akrep, gerçeğe değer veriyorsun. Kendinize karşı dürüst olun ve ardından eşiniz, aileniz ve arkadaşlarınızla radikal bir dürüstlük düşünün. Ufukta bir atılım olabilir.

17 Ocak Pazartesi günü ulaşım evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs retrosu, aile evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e yarı sextil yapıyor. Bugün biraz araba sorununuz olabilir, ancak aileden biri kurtarmaya gelir. Ya da belki bir aile üyesini havaalanına teslim ediyorsunuz. A noktasından B noktasına gitmeye odaklandınız. Akrep, bu, aracınızı yeni ehliyet almış çocuğunuza devrettiğiniz gün olabilir. Artık yeni bir araba veya kamyon almaya hazırsınız.


Yay Burcu

Yay Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bolluğa giden yolu bulabilirsiniz. Yay, eğilme zamanı.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin finans evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Başarının formülünü biliyorsunuz: daha çok kazan, daha az harca – ve bolluk olur. Bugün kendinizi zenginliğe giden yola koyun. Satın aldığınız önemsiz ürünleri günlük olarak takip edin. Yay, bu bir öğle yemeğini paketlemek veya yemek artıklarını yemek anlamına gelebilir. Belki de kabloyu Tubi’deki ücretsiz yayınlar için değiştiriyorsunuz – daha önce gördüğünüz şovların tekrarları olsalar bile. Bugün kararlılığınızı yayınlıyorsunuz.

17 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcunda geri giden Venüs, öz-değer evinizde, kendi kendine konuşma evinizde Kova’daki Satürn’e yarı-sekstil yapar. Bir şeyin güveninizi ve enerjinizi tüketiyor olması olasıdır. Yay, içsel bir düzenleme yap. Bu, uzun zaman önce yapılan bir hata için kendinizi affetmek veya kininizi bırakmak anlamına gelebilir. Bu şeyler önemli miktarda zamanınızı ve enerjinizi alır, ancak değiştirilebilir. Bugün kendinize karşı nazik olmaya karar verin ve başkalarından sevgi ve nezaketi hak ettiğinizi kabul edin. Bu, bu nitelikleri gösterecek insanları çekmenize yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kim olduğunuzun farkına varacaksınız. Oğlak, saygıya layıksın.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda (doğum günün kutlu olsun!) güven evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Yeni bir yıl başlarken ve pastanın üzerinde bir doğum günü mumu daha varken, kurduğunuz hayatı görün. Pek çok zirve ve vadiden geçtiniz, iyi ve kötü şeyler ve tüm bunlar boyunca ısrarcı oldunuz. Artık tereddüt etmeyi bırakabilirsiniz. şüphe bırakabilirsiniz. Oğlak burcu, her gün tüm gün kırmızı alarmda olmanıza gerek yok. Bir problem çözücü, üretken ve akıllı olduğunuzu anlamanın zamanı geldi. Dikkatli ve düşüncelisiniz (ve gerektiğinde şüphecisiniz). Kendinize güvenmenin zamanı geldi.

17 Ocak Pazartesi günü, kendi Oğlak burcunuzda geri giden Venüs, para evinizde Kova’daki Satürn’e yarı sekstil yapıyor. Görünümünüzde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Oğlak, dişlerini beyazlatıyor, botoks yaptırıyor veya yeni bir gardırop alıyor olabilirsin. Neyse ki, bu rahatsız edici bir durum, bu nedenle işler beklediğinizden daha pahalıya mal olabilir ve umduğunuzdan daha az memnuniyet getirebilir. Bugün kişisel değişiklikleri atlamayı düşünün.


Kova Burcu

Kova Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta gizli bir yeteneği ortaya çıkaracaksınız. Kova, kendini mükemmelliğe adadığında iyi şeyler olur.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin gizli yetenekler evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Sıklıkla, bir şeye ilginiz varsa, onun için bir yeteneğiniz olduğu söylenir. Ama belki de uçlarda dans ediyorsun, taahhütte bulunmaya isteksizsin. İlerlemek için planınızı yürütmek yerine kısa vadeli projeler üstleniyor olabilirsiniz. Belki de güvence arıyorsunuz ve tek bulduğunuz şüphecilik. Kova, sık sık o kadar farklı düşünüyorsun ki insanlar nereden geldiğini anlamıyor. Ama trendleri görme yeteneğiniz var. Bu gücü kullanmanın zamanı geldi.

17 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcunda geri giden Venüs, dinlenme ve iyileşme evinizde, kendi Kova burcunuzda Satürn’e yarı-sekstil yapıyor. Bugün, karartma perdeleri veya soğutma pedi gibi uyku için çarelere bakabilirsiniz. Kova, belki bifazik uykuyu düşünürsün. Gecenin bir yarısı uyandığınızda, kalkın ve işiniz, romanınız üzerinde çalışın veya Python’da kodlama pratiği yapın. Bu gece iyi dinlenebilirsin.


Balık Burcu

Balık Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sabır ve sebat başarı getiriyor. Balık, gizli formül sende.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin gelecekteki evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Stanford hatmi deneyini duydunuz mu? Bu, çocukların deneklere tek bir marshmallow bırakıldığı ve yemek için beklerlerse ikinci bir marşmelov kazanacaklarının söylendiği bir testtir. Bekleyen çocuklar çok başarılı yetişkinler oldular. Şimdi, kısa vadeli düşünmenin sizi nereye götürdüğüne bakmanın zamanı geldi. Balık, gelecekteki kendine bugün ne yapman gerektiğini sor. Bu ileri görüşlü şekilde düşündüğünüzde başarıya giden yolunuz açık ve kolay hale gelir. Aslında, bir süper otoyol olur.

17 Ocak Pazartesi günü dostluklar evinizde Oğlak burcunda geri giden Venüs, gizli meseleler evinizde Kova burcundaki Satürn’e yarı sekstil yapıyor. Bir arkadaşınız hakkında gizli bir şey öğrenebilirsiniz. Bu yanlışlıkla olabilir ve şimdi size gizlilik yemini ediyorlar. Bildiğinizi bilmiyor olmaları daha da olasıdır. Balık, iyi bir arkadaşsın ama bunu kendine saklamanın akıllıca olup olmadığını merak ediyor olabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.