Günlük İş Burç Yorumları 31 Ocak 2022

31 Ocak Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 31 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Erken, ay, profesyonel başarılarınızı ve yolunuzu vurgulayan son Oğlak derecelerindedir. Koç, işiniz öncelikle çevrimiçi odaklıysa, artan katılımı fark edebilirsiniz veya diğer profesyonellerden övgü bile alabilirsiniz. Daha sonra, Ay, Su Taşıyıcısı için Deniz Keçisini terk ederek, odağınızı daha büyük topluluk ve teknoloji sektörünüze kaydırır. Kova’daki ay, Koç’taki Kayron’a 60’lık açı yapacağından, mesleki hedeflerinizi takip etmenin veya çevrenizden övgü almanın kariyer yolunuzdaki gelişiminizi olumlu yönde etkilediğini görebilirsiniz.


Boğa Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gün, burcunuzun Oğlak burcundaki aya topraklı bir üçgen oluşturmasıyla başlar; bu, azim duygusuyla herhangi bir plan veya hedef başlatmak için mükemmeldir. Boğa, Ay Kova için Oğlak’tan ayrıldığında istikrar duygunuz engellenmiş görünebilir. Yeni ay, burcunuza bir kare oluşturarak profesyonelliğinizi atipik bir bakış açısıyla değerlendirmekte zorlanabileceğinizi gösterir. Bununla birlikte, Kova’daki ay, ortak çabalarınız, ağ oluşturma becerileriniz, teknolojik başarılarınız veya yenilikçi fikirleriniz için spot ışığında olmanız anlamına gelebilir.


İkizler Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay Oğlak burcundayken, profesyonel varlıklarınız, satışlarınız veya birleşmeleriniz konusunda daha içe dönük hissedebilirsiniz. İşe açılma zamanının gelip gelmediğini bile merak edebilirsiniz, ki bu daha sonra Ay Kova burcuna girdiğinde yapmak daha kolay olabilir. Şimdi eşit derecede hareketli bir hava burcunda, ay profesyonel yolculuğunuza ilham veriyor. Kova burcundaki ay Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığından, bazen yeni bir girişime girişmenin değerinden emin olamayabilirsiniz. Ancak, bir sonraki profesyonel yolculuğunuzda eksileri yerine artıları görmek için değerlendirmenizi değiştirin.


Yengeç Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunun son derecelerinden geçerken iş arkadaşlarınızla ve hatta müşterilerinizle bağlantı kurmak, iş gününüzün başında ana önceliğiniz olabilir. Yengeç burcu, günün ilerleyen saatlerinde Luna Kova’ya girdiğinde profesyonel ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya istekli olabilirsiniz. Bununla birlikte, Kova’da yeni basılan ay, Boğa’daki Uranüs’ü karelerken değer ve sadakat soruları ortaya çıkabilir. İşi bir sonraki seviyeye taşımak isteyebilirsiniz, ancak beklemeniz daha iyi olabilir. Potansiyel tekliflerinizde gezinmek için sezginizi kullanın.


Aslan Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aslan, Ay, Oğlak burcunun son derecelerinden geçerken, hedeflerinizi gerçekleştirmek için ay baskısı yaparken oldukça verimli bir Pazartesi! Ay, günün ilerleyen saatlerinde Oğlak burcundan Kova için ayrılırken daha dostça hissedebilirsiniz. Yaratıcı Luna, özgün bir bakış açısıyla profesyonel olmayan ilişkilerinize ve dinamiklerinize ikinci kez bakabilir. Ancak Ay, Uranüs ile Boğa burcunda kare açı yapacağı için herhangi bir değişikliği harekete geçirmek zor olabilir. Harekete geçmek yerine, profesyonel konfor bölgenizle ilgili artıları ve eksileri düşünün.


Başak Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunun son derecelerinde parlarken, yaratıcılık günün erken saatlerinde zirveye ulaşabilir. Bu ayın geri kalanında ana hedef, başınızı eğmek ve profesyonel tutkularınızın önüne geçmek! Daha sonra, duygusal yatırımınızı çalışma rutininize ve ortamınıza koyacak olan Ay Kova’ya girer. Uranüs’ün Boğa’da olduğu ay karesi böyle bir fırsat sunabilmesi için, hızınızı değiştirmek için can atabilirsiniz. Dosyaların nerede olduğu ve iş yerinizi güzelleştirmek için neleri değiştirebileceğiniz gibi iş yerinde nelerin durağan kalabileceğini anlayın!


Terazi Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, günün erken saatlerinde Ay Oğlak burcundayken aklın başka yerde olabilir. Evde sizi bekleyen ev işlerini düşünüyor olabilirsiniz. Luna, daha fazla patron olmayı düşünmeniz için size ilham bile verebilir! Ay günün ilerleyen saatlerinde Kova’ya girdiğinde, aklınız yaratıcılığınıza kayacak. Yenilik, Luna’nın direktifi altında çiçek açabilir, tutku projelerinizi ve kendini ifade etmeyi benzersiz bir yöne taşıyabilir. Bununla birlikte, Ay Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında, aydaki yaratıcılığınıza tam olarak yatırım yapmak zor olabilir. Sakin olun ve yaratıcılığınızı konfor bölgenizde keşfedin!


Akrep Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, Ay’ın Oğlak burcunda olduğu son saatlerde sohbetlerinize öncülük edin. Şimdi Mercurial yeteneklerinizle otorite kurma zamanı, ancak patronluk yapmak yerine patron olmaya dikkat edin. Daha sonra ay, burcunuzu kareleyen ve ardından Boğa’daki Uranüs’ü geçen kareler olan Kova’ya girer. Sabit t-kare, bağımsızlığınız ve profesyonel taahhütleriniz arasında gerilim yaratır ve alternatif görüşü düşünmenizi ister. Cevabınız Kova’da Yenilikçi Luna, ancak profesyonelliğin kökten farklı bir yolunu kabul etmeniz gerekebilir!


Yay Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunun son derecelerinde parıldayarak sizi mali konularda liderliği almaya teşvik ederken, bütçenizi sağlamlaştırmak en büyük önceliğiniz olmalıdır. Buna göre plan yapabilmeniz için maaşınızı ve finansal geleceğinizi kontrol edin. Bu planları dengeledikçe, günün ilerleyen saatlerinde Ay Kova burcuna girdiğinde onları taahhüt etmek daha kolay olabilir. Yenilikçi Luna, sizi özel hayatınızın geleceğini düşünmeye teşvik eder, bu nedenle benzersiz bir mali plan taahhüt etmek, geçiminizi güvence altına almakla uyumlu olabilir.


Oğlak Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, burcunuz Oğlak’ın son derecelerinden geçerken günün erken saatlerinde, işte bile kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayın. İş gününüzde ilerlemek için özgüveninizi bulmak için bu zamanı kullanın! Daha sonra ay, mali konularda duygusal bir yatırım olarak hareket ederek Kova’ya girer. Güvenliğinize yenilikçi bir yaklaşım getirmenin zamanı gelmiş olabilir, ancak ay, Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığından, beklenmedik bir hareket yapmak stresli olabilir. Kare, riskli bir hamle yapmaktan emin değilseniz, konfor alanınızı ve güvenlik araçlarınızı tanımlamanın zor olabileceğini gösterir.


Kova Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunun son derecelerinden geçerken daha olumlu bir zihinsel bakış açısına sahip olarak profesyonelliğinize güvenle sahip olun. Gün ilerledikçe, ay burcunuz Kova’ya girecek. Şimdi burcunuzda, özellikle işteki benzersiz yeteneğinize sahip olup olmadığından emin değilseniz, hala biraz bilinçli hissedebilirsiniz. Ancak, işte başarılı olmanızın nedeni yenilikçiliğiniz ve özgünlüğünüzdür. Yeteneklerinize güvenmek – ne kadar olağandışı olursa olsun – iş arkadaşlarınıza karşı öne çıkmanıza yardımcı olan şeydir. En iyi özellikleriniz olduğu için tuhaflıklarınıza sahip çıkın!


Balık Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay Oğlak burcunda dans ederken ana odak noktanız hayaliniz doğrultusunda çalışmaktır. Balıklar, bağlantılarınız arzularınızda size yardımcı olabileceğinden, profesyonel ağınızla günün erken saatlerinde bağlantı kurmak akıllıca olabilir. Daha sonra, ay eşsiz Kova’ya girerken bilinçaltı bakış açınız değişebilir. Yeniliklerinizden, teknolojik ilerlemelerinizden veya ikonik fikirlerinizden emin değilseniz, normalden daha içe dönük davranarak geri çekilebilirsiniz. Yaratıcılığınız en büyük profesyonel yeteneğiniz olduğundan, sıra dışı fikirlerinizde güvenliği bulmak için bu zamanı kullanın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.