Günlük İş Burç Yorumları 28 Ocak 2022

28 Ocak Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün itibariyle, Merkür gerilemesi Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında, kariyer sektörünüzde, başarılarınızda ve kamuoyundaki imajınızda güç mücadeleleri ortaya çıkabilir. Koç, bu iki gezegen profesyonel bir gerçeği ışığa getirirken, konuşmanın devam eden Merkür gerilemesinden etkilendiğini unutmayın. Beklenmedik bir şekilde veya Freudyen bir kayma yoluyla bir şey ortaya çıkabilir. Her ne olursa olsun, buna dikkat etmeli, ancak balzamik ay dinlenmeye ilham verdiği için harekete geçmekten kaçınmalısınız. Bir şey olursa, Merkür retrosu sonrası yeniden hash için konuşmayı aklınızda bulundurun.


Boğa Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, profesyonel yolculuğunu ve motivasyonunu hangi konuşmalar kökten değiştirebilir? Bugün Merkür gerilemesi, güçlü bir zihinsel dönüşüm yaratan Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yapıyor. Sohbetlerde size kariyeriniz için yeni bir fikir bırakan bir şeyler çıkabilir veya profesyonel yolculuğunuzun gidişatını değiştirebilecek ideolojik bir aydınlanma bile yaşayabilirsiniz. Dönüşüm korkutucu olsa da, bu değişiklikleri Merkür gerilemesi sonrasında uygulayabilirsiniz. Sonuçta, balzamik ay dinlenmeniz için size ilham veriyor – yeni keşfettiğiniz bakış açısını düşünmek için mükemmel.


İkizler Burcu

28 Ocak 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gerçeğin gün ışığına çıkmasına hazır mısın İkizler? Merkür retrosu Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında, bu sizin gizli birleşme, yatırım ve satış sektörünüzü sarsacaktır. Profesyonel yatırım fonlarınız hakkında beklenmedik bir şey ortaya çıkabilir. Örneğin, bir iş ortağı sizin izniniz olmadan bir şey için arama yapabilir veya güvendiğiniz biri tarafından dolandırıldığınızı öğrenebilir. Her ne olursa olsun, değerde bir değişikliğin yanı sıra altta yatan herhangi bir güven sorununu ve güç mücadelesini ortaya çıkarabilir. Zamana duyarlıysa, gerilemenin ortasında harekete geçmeniz gerekebilir.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel ilişkilerinde pantolonu kim giyiyor, Yengeç? Taahhütler sektörünüzde Merkür retrosu Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında güç dinamiklerinize şaşırabilirsiniz. Konuşmalarda, amirlerinizin, iş arkadaşlarınız ve hatta müşterilerinizin yanında nerede durduğunuz hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatan bir şeyler çıkabilir. Ancak harekete geçmek yerine beklemek isteyebilirsiniz. Balzamik ay sizi dinlenmeye, neler olduğunu düşünmeye ve zamanı geldiğinde harekete geçmeye çağırıyor.


Aslan Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Günlük iş ve rutin sektörünüzde Merkür retrosu Plüton ile kavuşum yaptığında işteki gagalama düzenini bulmaya hazır olun. Leo, klasik bir Merkür retrosu kazası, iş yeriniz hakkında güç dinamikleri hakkında oldukça fazla bilgi sahibi olmanıza yol açabilir. Ayrıca, kayırmacılık veya profesyonel bir bakış açısıyla nasıl göründüğünüz gibi daha büyük bir gerçeği ima edebilir. Bir şey ortaya çıkarsa, sebep için duraklayın. Balzamik ay, gerileme sonrası harekete geçebilmeniz için sizi düşünmeye davet ediyor.


Başak Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinizde en önemli olan nedir, Başak? Yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzde Merkür gerilemesi Plüton Oğlak burcundayken, mesleğinizde bir değişiklik yapmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bağlantı, sanatsal arzularınızı gün ışığına çıkarabilir. İdeal olarak, hobilerinize veya ilgi alanlarınıza hitap eden daha bireysel bir yol izlemek isteyebilirsiniz. Sizi mutlu eden ve yaratıcılığınıza hitap eden bir işi sürdürme arzunuzdan zevk alırken, bunu adım adım gerçekleştirin. Balzamik ay, profesyonel gerçekleriniz üzerinde uyumanız için size ilham veriyor.


Terazi Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hakkındaki gerçeğine sahip çıkma zamanı, Terazi. Merkür retrosu Plüton ile Oğlak burcunda kavuştuğundan, güç dinamikleri ve profesyonel arayışlar ortaya çıkabilir. Pluto, bir Merkür gerileme kazası yoluyla iş yerindeki profesyonel dinamiklerinizi ortaya çıkarabilir. Meslektaşlarınızla nerede durabileceğiniz konusunda ani bir kavrayışa sahip olmanıza neden olacak bir şey söylenebilir veya yapılabilir. Bağlaç burcunuzu karelediğinden, ortaya çıktıkça gerçeği kabul etmeniz zor olabilir. Neyse ki, bir konuşma iş yerinizde olumlu bir dönüşüme yol açabileceğinden, bunu barışçıl bir zihniyetle yapabilirsiniz.


Akrep Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri giden Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığından, iletişim çağrışımlar yapacak. Akrep, kavuşum sektörünüzde sadece iletişim değil, aynı zamanda yakın topluluklar içinde gerçekleşir. Bu nedenle, bugün işinizle ilgili şok edici bir gerçek beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Bir iş arkadaşı yanlışlıkla bir sırrın kaçmasına izin verebilir. Olmaması gereken bir şeye tanık olabilir veya kulak misafiri olabilirsiniz. Ortaya çıkan her şey, işinizle olan ilişkinizi potansiyel olarak değiştirebileceği için biraz dramatik olabilir. Karar vermek için Merkür gerilemesi bitene kadar beklemeye çalışın!


Yay Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değer ve finansla olan ilişkinizi değiştirmenin zamanı geldi mi, Yay? Geri giden Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaparken, gerçek ortaya çıkabilir. Konu paraysa, olmak istediğiniz finansal durumda olmadığınızı fark edebilirsiniz. Dolayısıyla, kavuşum kitaplarınızı dengelemek için katalizörünüz olabilir! İş ahlakınızın algılanan değeriyle ilgiliyse, bir otorite veya liderlik figürünün işte sizin hakkınızda ne düşündüğünü tam olarak öğrenebilirsiniz. Henüz tüm bilgilere sahip olmayabileceğiniz için biraz tuzla alın.


Oğlak Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen kimsin, Oğlak? Bugün Merkür gerilemesi burcunuzda Plüton ile kavuşum yapıyor ve kimlik sektörünüzü etkiliyor. İş yerinde nasıl karşılaştığınızla ilgili beklenmedik bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bir iş arkadaşınız veya arkadaşınız size kendinizi nasıl sunduğunuz hakkında bir fikir veren bir şey söyleyebilir. Bu bilgi, profesyonel dönüşümünüz için nereden başlayacağınız konusunda size bir fikir verebilir. Sonuçta, profesyonel sunumunuzu değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz, bu nedenle ortaya çıkan her şey, alanınızda daha iyi bir lider olma motivasyonunuz olabilir.


Kova Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yeteneklerine sahip çık, Kova. Bugün Merkür gerilemesi, bilinçaltınızdaki yetenek ve zayıflık sektörünüzü aydınlatan Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yapıyor. En iyi profesyonel benliğiniz olabilmek için ciddi bir ayarlama yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bağlantı, liderlik, otorite ve yapı ile ilgili sorunları ima edebilir. Bununla birlikte, bu yönlerin sizin ve profesyonel yolculuğunuz için çalışmasını sağlamak için neler yapabileceğinizle de ilgili olabilir. Bağlantı, başarılı olma potansiyelinize ilişkin algınızı ayarlamanız için sizi içeri alabilir!


Balık Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Arkanda kim var, Balık? Merkür retrosu bugün Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında, topluluk sektörünüz ve hayalleriniz odak haline geliyor. Bağlantı, profesyonel bağlantılarınıza ışık tutacaktır. Bugün boyunca, profesyonel yolculuğunuzda kimin yanınızda olacağını fark edebilirsiniz. Sonuç olarak, özellikle profesyonel hayallerinize yakınsanız veya ulaşmışsanız, desteğin nereden geldiğine şaşırabilirsiniz. Ne olursa olsun, arkanızda olmayan bağlantılara odaklanmak yerine destek sisteminizi hatırlayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.