Günlük İş Burç Yorumları 26 Ocak 2022

26 Ocak Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 26 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün kariyer, imaj ve değer hakkında konuşmaya dikkat edin! Merkür retrosu Boğa burcunda kuzey ay düğümüyle üçgen yaptığından, profesyonel yönlerin varsayılan değeri konusunda yanlış iletişim veya yanlış anlama olabilir. Ancak, kuzey ay düğümü kaderi temsil ettiği için ortaya çıkan her şey kaderdir. Bunu akılda tutarak, gün boyunca meydana gelmiş olabilecek, örneğin Freudyen iş ve parayla ilgili notlar gibi hataları düşünmelisiniz. Hatta sizinki yerine iş arkadaşınızın maaş bordrosunu almayı veya profesyonel bakış açınızı değiştiren bir şeyi duymayı bile ima edebilir.


Boğa Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yönlendirmeye açık olun, Boğa! Oğlak burcunda geri giden Merkür, Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında, profesyonel sürüşünüzü değiştiren bir kader olayı olabilir. Belki bir meslektaşınızla konuşurken sizi klasik Merkür gerilemesi tarzında şaşırtan bir şey çıkabilir. Ancak üzerine ne kadar çok oturursanız, kariyerinizde neler yapabileceğinize dair algınızı o kadar çok şekillendirmeye başlar. Üçlü, alışkın olduğunuzdan farklı olabilecek yeni bir yola veya eğitim kursuna değer vermenize yol açabilir!


İkizler Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, gün boyunca ne söylenip söylenmediğini düşünmek için geri adım atın. Merkür Oğlak burcunda geri giderken Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında, iki gizli sektörünüz hizalanır. Bilinçaltı zihniniz birleşme, satış ve yatırımın değeriyle meşgul. Bu nedenle, bugün iş yerinde bu tür konular hakkında konuşulabilir. Bir sonraki profesyonel yatırımınız için size daha iyi bir yön duygusu verebileceğinden, bu konular hakkında söylenenlere dikkat ettiğinizden emin olun. Sizi daha büyük bir kadere ve finansmana götürebileceğinden, herhangi bir tavsiyeyi de dikkate alın.


Yengeç Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütler aklında, Yengeç. Oğlak burcunda geri giden Merkür, iki sosyalleşme sektörünüzü hizalayarak, Boğa burcundaki kuzey ay düğümünü üçgenler. Şu andan itibaren, Merkür gerilemesi, profesyonel taahhütleriniz ve ilişkileriniz üzerine bir şüphe gölgesi düşürüyor. Bununla ilgili herhangi bir konuşma yeniden yönlendirmeye yol açabilir. Ne de olsa, kaderin kuzey düğümü, sizi profesyonel özlemlerinizi yerine getirebilecek daha değerli bağlantılara yönlendirmeyi amaçlar. Bu nedenle, bugünün üçlüsü, profesyonel kaderinizin değerini düşündüğünüzde kime ve neye bağlı kalacağınız konusunda size fikir verebilir!


Aslan Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda sırada ne var, Leo? Bugün, Oğlak burcundaki Merkür retrosu, iki çalışma sektörünüzü hizalayan Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile üçgen açı yapıyor. Cıva retrogradının işinizde bir karışıklığa neden olmasıyla, herhangi bir iletişim biçiminde (örneğin, iş arkadaşlarınızla sohbet etmek, yanlış e-postayı almak) bazı değerli bilgiler çatlaklardan sızmış olabilir. Sonuç olarak, kariyer yolunuzu yeni bir yöne yönlendirebilecek bilgilere özel olabilirsiniz. Bu nedenle, çevrimiçi veya çevrimdışı söylenenler, kariyeriniz için yapmayı seçtiğiniz şeyde önemli bir rol oynayabilir.


Başak Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılığın seni nereye götürebilir, Başak? Merkür bugün Oğlak burcunda geri giderken Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında, sanatsal yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmak için motive olabilirsiniz. Şu andan itibaren, Merkür gerilemesi sayesinde iş yerinde tarzınızı ve markanızı sorguluyor olabilirsiniz. Ancak bugünün dünyevi üçgeni, projeleriniz için biraz ilham getirebilecek yeni bir yöne işaret edebilir. Sonuçta, yetenekleriniz profesyonel kaderinizin bir parçası haline geldi. O halde yolun sizi götürebileceği yere açık olun!


Terazi Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde yatırım yapabileceğiniz şeyler, özel hayatınızın gidişatını önemli ölçüde değiştirebilir Terazi. Bugün, Oğlak burcunda geri giden Merkür, Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile üçgen açı yapıyor ve kaderinizi ve karşılıklı mali çabaların kaderini özel hayatınızla uyumlu hale getiriyor. İdeal olarak, işte yatırım yaptığınız şey yaşam tarzınızı sürdürecektir. Bununla birlikte, bugün konuşmada birleşme, satış veya yatırım hakkında bir şeyler ortaya çıkabilir. Sonuç olarak, iş dışındaki hayatınızın gelecekteki kaderini etkileyen finansal bir hamle yapabilirsiniz. Eğer yardım edilebilirse, Merkür istasyonları yönlendirilene kadar etkili kararlar vermeyin!


Akrep Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, bugünden sonra profesyonel ilişkilerinizin ve yükümlülüklerinizin nereye gitmesini istediğiniz konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Oğlak burcunda geri giden Merkür, Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında, kader iletişiminin gerçekleşmesi zorunludur. Değer tartışması, özellikle bir anlaşmadaki adil olmayan maddeler veya ilişkilerdeki yetki dengesizliği ile ilgili olarak bugün iş yerinde gündeme gelebilir. Bu nedenle, söylenen her şey, profesyonel bağlılığınız hakkındaki algınızı önemli ölçüde etkileyebilir. Merkür retrosu sonrası profesyonel taahhütleriniz dahilindeki sözleşmelerin şartlarını değiştirmek için bu bilgileri kullanabileceğiniz için bunu göz önünde bulundurun!


Yay Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinizle ilgili neye değer veriyorsunuz, Yay? Oğlak burcundaki Merkür gerilemesi, mali durumunuzda ve değer duygunuzda bir durgunluğa neden oldu. Ancak bugün Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile üçgen yaptığı için, iş konusunda daha iyi bir zihniyete sahip olabilirsiniz. Kader ve kader, belki de maaş, zam ve hatta işverenlerinizin bir çalışan olarak size nasıl değer verdiği hakkında bir konuşma yoluyla tetiklenir. Ne söylenirse söylensin, işinizi algılama şeklinizi önemli ölçüde etkileyebilir. Olumluysa, rolünüzde daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Olumsuzsa, bunu size değer veren bir iş aramak için teşvikiniz olarak kullanın.


Oğlak Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda kendini nasıl ifade edebilirsin Oğlak? Hem Venüs hem de Merkür gerilemesi benlik duygunuzu etkilerken, işinizde kendinizi nasıl ifade edeceğiniz konusunda emin olamayabilirsiniz. Merkür gerilemesi, özellikle bugün Boğa burcunda kuzey ay düğümüyle üçgen açı yaptığında, düşünmeniz gereken çok şey var. Bugünün dünyevi üçgeni, profesyonel yolculuğunuzda daha özgüvenli hissetmek için mükemmeldir. Birisi, işteki varlığınız hakkında size güven artışı sağlayan bir şey söyleyebilir.


Kova Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bilinçaltı bakış açınızı daha istikrarlı bir şeye kaydırma zamanı, Kova! Son zamanlarda, Oğlak burcundaki Merkür gerilemesi, bilinçaltınızı etkiledi ve muhtemelen profesyonel kapasiteniz hakkında biraz şüphe duymanıza neden oldu. Ancak Merkür retrosu Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile üçgen açı oluşturduğundan bugün bu durum değişebilir. Kendinizi daha olumlu olmaya zorlamak yerine ölü bölge konusunda daha rahat olabileceğiniz için olumsuz bir zihniyette takılıp kalmak kolaydır. Bu nedenle, bugünkü üçlü, profesyonelliğinizin daha olumlu bir değerlendirmesini katalize edebilecek zihinsel veya konuşmada bir şeyler ortaya çıkarabilir!


Balık Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle çalışabilirsin, Balık? Son zamanlarda, Oğlak burcundaki Merkür gerilemesi, profesyonel topluluklarınızda hem çevrimiçi hem de çevrimdışı iletişimin bozulmasına neden oldu. Bu nedenle, bugün Merkür retrosu Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında açıklığa kavuşturulması gereken birkaç konuşmanız olabilir! Söylenen ya da söylenmeyen her şey mukadder olarak kabul edilebilir, bu da kendinizi profesyonel olarak kiminle hizalamaya devam ettiğinizi etkileyebilir. Ne olursa olsun, kariyer yolunuz, profesyonel hayalleriniz ve başarılarınız konusunda sizi destekleyen destekleyici bir toplulukla aynı hizada olduğunuzu göreceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.