Günlük İş Burç Yorumları 25 Ocak 2022

25 Ocak Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 25 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Ocak 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyeriniz, başarılarınız ve kamuoyundaki imajınız ile ilgili profesyonel sektörünüze bugün bir retro hareket daha giriyor, Koç! Merkür retrosu, odağınızı profesyonel sektörünüzdeki eylemlerinizin uzun vadeli sonuçlarına kaydıran Kova burcundan Oğlak burcuna geçiyor. Ayrıca profesyonellik veya başarı sunumunuzun şu anda doğru olmadığını fark edebilirsiniz, bu nedenle ne söylendiğine ve nasıl söylendiğine dikkat edin. Neyse ki, Akrep’teki son dördün ay, profesyonel mükemmelliğe doğru ilerleyebilmeniz için sizi yolunda gitmeyen her şeyi atmaya teşvik ettiğinden, dönüşüm mümkündür.


Boğa Burcu

25 Ocak 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi bugün Kova burcundan Oğlak burcuna geçerken bir başka karışıklık katmanı daha eklendi. Eğitim ve keşif sektörünüzde hem Merkür hem de Venüs geri giderken, profesyonel ilerlemenizde engellenmiş hissedebilirsiniz. Boğa, bunu sebep için bir duraklama olarak kabul et, çünkü geriye gidişler, mesleğinde neyin öğrenmeye veya honlanmaya değer olduğunu yeniden düşünmek için senin kozmik teşvikindir. Son çeyrek ay bugün Akrep zirvelerinde olduğundan, Merkür retrosunun geri kalanı için seçeneklerinizi her şeyden önce keşfetmeye karar vermelisiniz. Dışarıda ne olduğunu görmek için biraz araştırma yapmanın zamanı gelmiş olabilir!


İkizler Burcu

25 Ocak 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Merkür gerilemesi, birleşme, yatırım fonları, finans ve dönüşümden oluşan gizli sektörünüzde Mercurial aksiliklerini başlatan Kova burcunu Oğlak burcuna bırakıyor. Mali açıdan biraz stresli olsa da, olası yatırımlara veya satışlara ara vermek için mükemmel olabilir. İkizler, şimdi işinizle ilgili ortak finansmanınızın ince ayrıntılarını ciddi olarak yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Akrep burcunda son dördün ay meydana geldiği için, mali sorunlar veya durumlar sonucunda iş yerinizde bazı değişiklikler başlatabilirsiniz. Ne olursa olsun, retrograddan sonra hüküm vermeyi düşünmelisiniz.


Yengeç Burcu

25 Ocak 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi bugün Oğlak burcuna geçtiğinden, profesyonel ilişkilere ve yükümlülüklere bağlı kalmak her zamankinden daha zor olabilir. Yengeç, şimdi yardım edebilirsen yeni anlaşmalar yapmanın zamanı değil. Merkür gerilemesi, bir sözleşmede gri bir alan veya yanlış insanlarla çalışmak gibi yeni bir taahhüt algınızı potansiyel olarak çarpıtabilir. Herhangi bir şey olursa, Merkür retrosu mevcut profesyonel taahhütleri gözden geçirmek için daha amaçlı olabilir. Araştırmak istediğiniz bir şey varsa, bunu Akrep’teki son dördün altında yapın. Bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın!


Aslan Burcu

25 Ocak 2022 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, işte biraz çılgınlığa hazır mısın? Sabit bir işaret olarak, rutininizden atılmaktan hoşlanmıyorsunuz. Dolayısıyla, Merkür gerilemesi bugün Oğlak burcuna geçtiğinde, aksiliklerin yaşanması kaçınılmaz olabilir. Merkür gerilemesi, yanlış iletişime, teknik zorluklara ve iş yerinde öngörülemeyen diğer sorunlara neden olabilir. Her sorunu neşeli, neşeli yapınızla çözmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. İş-yaşam dengenizde değiştirmeniz gereken bir şey varsa, o zaman şimdi Akrep’teki son dördün altında bunu yapmanın tam zamanı.


Başak Burcu

25 Ocak 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür retrosu bugün Oğlak burcuna geçtiğinden, yaratıcılığınıza dokunmak her zamankinden daha zor olabilir. Başak, Merkür ve Venüs gerilemesi arasında, işte ilham eksikliği yaşayabilirsiniz. Onları nereye götüreceğinizden veya beğeninize göre nasıl şekillendireceğinizden emin olamayabileceğiniz için projeler durma noktasına gelebilir. Bu durumda, bunun hakkında konuşmaktan korkmayın. Akrep burcundaki son dördün ayının altında, bir meslektaşınızla sizi tekrar yola koyabilecek dönüştürücü bir sohbet yapabilirsiniz!


Terazi Burcu

25 Ocak 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür retrosu bugün Oğlak burcuna girerken, Oğlak mevsimi başka bir döneme giriyor ve ev ve aileden oluşan özel sektörünüzü daha da etkiliyor. İş, ev projesi veya tadilat gibi özel hayatınızda neler başarabileceğinizle ilgili olabilir. Bununla birlikte, Merkür gerilemesi aksiliklere neden olabilir, bu nedenle şu anda bir ev projesi yürütmeyi seçerseniz çok dikkatli olun. Akrep burcundaki son çeyrek ay, özellikle ev işleri için para harcamayı düşünüyorsanız, mali durumunuza dalmak için harika bir zaman olabilir.


Akrep Burcu

25 Ocak 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde bazı yanlış iletişimlerin yolunuza çıkmasına hazır mısınız, Akrep? Bugünden itibaren Merkür gerilemesi, iletişim, işe gidip gelme ve yerel topluluklar sektörünüze sahip Oğlak burcuna giriyor. İşe giderken ve hatta bir iş arkadaşınızla konuşurken beklenmedik şeyler bekleyebilirsiniz. Tonunuz, çim alanı ve zamanlamanız konusunda ekstra dikkatli olun. Göndermeden önce e-postalarınızı üç kez kontrol edin. Ve işe gidip gelme ayrıntılarınızı not ettiğinizden emin olun! Merkür geri giden aksilikler olursa, duruma elinizden gelen en iyi şekilde aracılık etmek için kardinal Oğlak enerjisini kullanın.


Yay Burcu

25 Ocak 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs retrosunun yanı sıra, Merkür retrosu da finans ve değer sektörünüzü etkileyen Oğlak burcuna giriyor. Yay, maaş çekiniz nasıl görünüyor? Her iki gerileme de, ücretinizi değerinize göre yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Durum buysa, Merkür gerilemesi, değişiklik yapmak için sizi teşvik edebilecek bir şeyi gündeme getirebilir. Örneğin, bir iş arkadaşınızın ücretine karşılık sizin maaşınız veya başka bir yerde daha iyi ödeme fırsatları hakkında bir şeyler duyabilirsiniz. Her ne olursa olsun not edilmelidir, ancak muhtemelen her iki gezegen de doğrudan doğruya hareket edene kadar harekete geçmeyecektir. O zamana kadar kaynaklarınızı koruyun!


Oğlak Burcu

25 Ocak 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün Merkür gerilemesi burcunuza girerken mevsiminiz biraz daha yoğunlaştı. Hem Merkür hem de Venüs retrosu kimlik duygunuzu etkilerken, profesyonel olarak nasıl görünmek istediğinize dair kişisel bir dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. Merkür gerilemesi biraz kendinizden şüphe duymanıza neden olabilir, bu nedenle iş arkadaşlarınızdan gelen olumsuz geri bildirimlerin veya eleştirilerin size ulaşmasına izin vermemeye çalışın. Gerekirse, ne tür bir profesyonel olmak istediğinizi düşünmek için yalnız başına daha fazla zaman harcamanız gerekebileceğinden, bu retroları projelerde yalnız uçmak için bir bahane olarak kullanın.


Kova Burcu

25 Ocak 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bunaldın mı, Kova? Merkür retrosu bugün Oğlak burcunuzdan ayrıldığında odak daha içsel hale geliyor. Şimdi Oğlak burcunda, Merkür gerilemesi, işteki yetenekleriniz hakkında bazı şüphelere sahip olmanıza neden olabilir. İş yerinde nasıl daha verimli konuşabileceğinizi, sunabileceğinizi veya yazabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Durum buysa, iş dışında cıvalı yeteneklerinizi uygulamak için bu gerilemeyi kullanın. Konuşmalarınızı aynada prova edin, nasıl geliştirebileceğinizi okuyun ve yeteneklerinize daha fazla güvenmek için belgelerinizi düzeltin.


Balık Burcu

25 Ocak 2022 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi profesyonel yolları takip etmeye değer, Balık? Bugün itibariyle hem Venüs hem de Merkür gerilemesi Oğlak burcunda olacak ve sektörünüze ağ, teknoloji ve hayaller için ara verecek. Merkür gerilemesi birkaç çevrimiçi hata yapmanıza neden olabilir, bu nedenle, özellikle işle ilgili olarak, göndermeden önce düşünün. Örneğin, “gönder”e basmadan önce özgeçmişinizi veya şirket gönderilerinizi düzeltin. Ayrıca, kiminle çalışmaya devam edeceğiniz gibi ağ oluşturma fırsatlarını yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Son olarak, neyin peşinden koşmak istediğinizi yeniden düşünüyor olabileceğiniz için profesyonel hayalleriniz söz konusu!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.