Günlük İş Burç Yorumları 23 Ocak 2022

23 Ocak Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 23 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çalışma haftası başlamadan önce, geri giden Merkür Kova burcunda güneşle kavuştuğunda düşünmeniz gereken çok şey olabilir! Koç, bugün hangi tuhaf ve harika fikirler ortaya çıktı? Yaratabileceğiniz veya başlatabileceğiniz bir şey gibi yeni teknolojik gelişmeleri düşünüyor olabilirsiniz. Profesyonel platformlarınızda neyi değiştirmek istediğiniz konusunda bir atılım bile yapabilirsiniz. Bir meslektaşınız size düşünmek için biraz yiyecek verebileceğinden, tuhaf birleşim, mesleğinizle ilgili bir bağlantıya veya topluluğa ışık tutabilir. Herhangi bir fikri ve ortaya çıkan her şeyi not etmeye çalışın!


Boğa Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda neyi başarmak istiyorsun Boğa? Merkür gerilemesi kariyer, başarı ve kamu imajı sektörünüzdeki ilerlemeyi duraklattığı için bu soru aklınızda kalıyor. Şans eseri, bugün Merkür geri hareketinin Güneş ile Kova burcunda kavuştuğunda bir atılım yaşayabilirsiniz! Bu, yeni ilhamlara, fikirlere ve zihinsel bir tempo değişikliğine yol açabilse de, stresli olabilir. Kavşak burcunuzu kareler, bu nedenle kariyer yolunuzu yeniden yönlendirmek veya değiştirmek konusunda ne kadar güçlü hissettiğinize biraz şaşırmış hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu

23 Ocak 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyeriniz için motivasyonunuzu bir kez daha bulun İkizler! Güneş bugün Kova burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaparken, keşif ve eğitim sektörünüz odak noktası haline geliyor. Profesyonel alanınızda keşfetmek istediklerinizle ilgili bir tür atılımınız olabilir. Merkür gerilemesi zihninizi bulandırmış olabilir, bu da ilginizi çeken veya işinizde neleri takip edebileceğiniz konusunda biraz şüphe duymanıza neden olabilir. Ancak bugünün birleşimi, gitmek istediğiniz profesyonel yönü olumlu yönde güçlendirebilir. Yaklaşan profesyonel yolculuğunuz için heyecanlanın!


Yengeç Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi, profesyonel yatırımlarınıza bir iğne koyabilirdi, Yengeç. Tam olarak belirleyemediğiniz nedenlerden dolayı, son birkaç hafta içinde yatırım yapmak, birleşmek veya satmak sezgisel olarak yanlış gelmiş olabilir. Neyse ki, Merkür gerilemesi bugün Kova burcunda güneşle kavuşum yaptığında, bir sonraki mali hamleniz için ani bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Güneş yanlışlıkla Merkür retrosunun ton, alan veya zamanlamayı dikkate almadan konuşma yeteneğini artırabileceğinden, güçlü bir fikir veya finansal ideoloji olarak karşımıza çıkabilir. Mercurial aksiliklerine rağmen, size gelecek planlarınız için bir ipucu verebilir.


Aslan Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç hafta içinde, mesleki taahhütlerinizden emin olamamış olabilirsiniz. Leo, bunun nedeni Merkür gerilemesi olabilir, çünkü mevcut yükümlülükleri kendi yararına ayarlamaya çalışırken yeni yükümlülüklere girmekten çekiniyor olabilirsin. Merkür gerilemesi bugün Kova burcunda güneşle kavuşum yaptığından, Freudyen bir kayma şeklinde gelebilecek keskin bir atılım yaşayabilirsiniz. Bağlantı sırasında yanlışlıkla bir ortaklık, müşteri, meslektaş veya anlaşma ile ilgili bir şey alabilirsiniz. Gerçeğe hazır olmayabileceğiniz için atılım sarsıcı olabilir.


Başak Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi boyunca işler nasıl gitti Başak? Birkaç teknik aksilik veya yanlış iletişim, iş hayatınızı yönetmeyi biraz daha zorlaştırarak, işinizi bozabilirdi. Bu nedenle, daha iyi bir iş hayatı ve çevreye sahip olmak için nelerin değişmesi gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Şans eseri, güneşin bugün Kova burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı zaman, ani de olsa, olası olmayan bir fikriniz olabilir! Bir konuşmada ortaya çıkabilir, belki de çalışmanızı şekillendirmek için tam da ihtiyacınız olan şey olan sert sevgisi olabilecek, hayatınızda güçlü bir şekilde düşünülmüş bir bağlantıdan gelebilir.


Terazi Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi yaratıcı yöne gideceğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahip olmaya hazır mısınız, Terazi? Merkür gerilemesi, işteki sanatsal projelerinizdeki herhangi bir ilerlemeyi veya ilhamı durdurabilecek yaratıcı bir engel oluşturabilirdi. Profesyonel tutkularınıza olan sevginizi de kaybetmiş olabilirsiniz. Ancak tüm bunlar, Güneş Kova’da geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında çarpıcı bir şekilde geri gelebilir. Ani beyin fırtınası, profesyonel tutkunuzun ve yaratıcılığınızın yeniden canlanmasına yol açabilir, bu da Merkür retrosu durgunluğunuzdan mükemmel bir moladır.


Akrep Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, Merkür gerilemesi zihninizi eve geri çağıracağından, özel hayatınız profesyonel hayatınızdan uzaklaşmış olabilir. Yani, evde çeşitli yönleri yeniden çalışarak ev işlerinizi yeni işiniz haline getirebilirdiniz. İlham veya netlikten yoksunsanız, bugün Merkür gerilemesi Kova’da güneşle kavuştuğunda gelebilir. Bununla birlikte, burcunuz bağlaçla kare yapar, bu da başlangıçta ev içi görevlerinizle ilgili bu tür benzersiz fikirlere veya görüşlere karşı koyabileceğiniz anlamına gelir. Aklınızı yolunuza çıkan fikirlere açık tutmak en iyisi olacaktır!


Yay Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Beyin fırtınasına hazır mısın, Yay? Merkür gerilemesi, son birkaç hafta içinde zihninizi ve konuşmalarınızı bulandırmış olabilir; bu, işte ilerlemeyi geciktiriyorsa çok rahatsız edici! Zihinsel bir blokla da savaşıyor olabilirsiniz. Şans eseri, güneş bugün Kova burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaparak bazı beklenmedik güçlü görüşler ve ani ifşaatlar getiriyor. Beklenmedik bir şekilde ilham bulabileceğiniz için sonunda zihinsel engelinizi kırmak için mükemmel olabilir. İş veya bir iş arkadaşıyla ilgili konuşmada da bir şeyler ortaya çıkabilir. Bugün ortaya çıkan her şeye dikkat edin!


Oğlak Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi birkaç finansal sorun veya stres oluşturabileceğinden para sıkıntısı olabilir. Oğlak, bir çalışan veya profesyonel olarak değerinizden de şüphe ediyor olabilirsiniz. Hatta profesyonel arayışlarınızdan şüphe etmeye kadar uzanabilir. Ancak bugün, güneş Kova burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı için umduğunuz mola olabilir! Kavuşma, Merkür’ün geri gidişini tuhaflığından çıkarıyor. Kariyer yolunuzda yaptıklarınızın değerini veya mali durumunuzu nasıl daha iyi idare edeceğinizi görmek için daha fazla ilham alabilirsiniz.


Kova Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinden emin değil misin, Kova? Merkür gerilemesi, kendinizi nasıl sunduğunuzu veya işte kendinizi nasıl gördüğünüzü etkilemiş olabilecek bir şüphe gölgesi yaratabilirdi. Ancak bugün güneş, burcunuzda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında kendinize olan güveninizi yeniden kazanabilirsiniz! Kavuşma, aklınızı üzerinde olabileceğiniz şüpheli düşünce treninden çıkarabilir. Artık tuhaflıklarınız ve eklektik kişiliğiniz konusunda kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Ne de olsa, kariyer yolunuza sizi taşıyacak olan özgünlüğünüzdür!


Balık Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Özellikle yenilikçilik ve özgünlük için yeteneklerinizden emin değilseniz, Merkür gerilemesi sırasında zihinsel sis gerçekti. Balıklar, sıra dışı fikirlerinizin veya yöntemlerinizin şu anda kariyerinizde size nasıl hizmet edebileceğinden emin olamazsınız. Ancak bugün Güneş Kova burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında kendinize olan güveninizi bulabilirsiniz! Kavuşma, zihinsel sisi bir anlığına temizler ve size içinizdeki çılgın dehayı iş yerinde güvenle kullanma şansı verir. Eksantrikliklerinizi gösterin. Kariyerinizde öne çıkmanıza yardımcı olabilirler!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.