Günlük İş Burç Yorumları 15 Ocak 2022

15 Ocak Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 15 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gün içinde sana hangi öngörüler geldi, Koç? Merkür gerilemesi ile Uranüs gerilemesi arasındaki kare bir süredir yörüngede, bu da muhtemelen hangi hayallere ve topluluklara yatırım yapmaya değer olduğu konusunda zihinsel bir gerginliğe neden oluyor. Profesyonel ağınız ve hayallerinizle ilgili değer duygunuzla çelişiyor olabilirsiniz. Ancak, bu huzursuz enerji yeniliğe yol açabilir! Son birkaç gün içinde bu sürece ışık tutulabilir ve zamanınızın ve kaynaklarınızın neye değer olduğu konusunda size daha iyi bir fikir verebilir.


Boğa Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gün içinde, Merkür gerilemesi Uranüs geri hareketiyle kare açı yapmaya devam etti. Boğa, bu karenin altında yatan gerilim, kariyeriniz, toplumdaki imajınız ve başarılarınız ile birlikte potansiyel olarak benlik duygunuzu zorladı. Profesyonel olarak daha etkili olmak için belirli bir yol sunmak için neyi değiştirmeniz gerektiğinden emin olmayabilirsiniz. Şans eseri, meydan gelişmeye devam ettikçe, arkasındaki gerçek de gelişiyor. Başarılarınız veya profesyonel mirasınız hakkında, size daha sonra ne yapmanız gerektiğine dair daha iyi bir bakış açısı sağlayan bir şeyler ortaya çıkabilir.


İkizler Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gündür Merkür gerilemesi Uranüs gerilemesi ile kare açı yapıyor. Meydan, genişleme, deneyimler ve eğitim sektörünüzle birlikte bilinçaltı yetenek ve zayıflık sektörünüzü etkiledi. İkizler, şimdiye kadar ne izlemeniz gerektiğine dair bir aydınlanma yaşamış olabilirsiniz. Yeteneklerinizden veya becerilerinizden biri, honlamaya değer olabilecek kare sırasında size görünür hale gelebilirdi. Bu yönü geliştirmek için size zaman, alan ve rehberlik sağlayan fırsatlar aramayı düşünmelisiniz. Sonuçta, profesyonel olarak değerli olabilir!


Yengeç Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür retrosu geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya devam ederken, bir atılıma düşündüğünüzden daha yakın olabilirsiniz! Yengeç, hangi rüyanın veya bağlantının dönüşüme değer olduğunu merak ediyor olabilirsin. İdeal olarak, profesyonel yolunuzda ilerlemek için bir sonraki seviyeye bir bağlantı veya istek alıyor olmalısınız. Ancak neyi seçeceğinizi ve nasıl devam edeceğinizi bulmak başka bir hikaye. Neyse ki, meydan zamanınıza, enerjinize ve kaynaklarınıza değer veren şeylere ışık tutacaktır.


Aslan Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür retrosu geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya devam ettiğinden, özellikle de bir şeyler başarmaya veya profesyonel kamu imajınızı ilerletmeye çalışıyorsanız, kariyerinizde ne taahhüt edeceğinizden emin olamayabilirsiniz. Leo, bu kare sırasında ortaya çıkabilecek her türlü içgörüye veya ifşaya açık ol. Mesleki gelişiminizi ilerletmek için yenilikçi bir araçla karşılaşabilirsiniz, ancak önce farklı bir bakış açısına veya yönteme açık olmalısınız. Şimdiye kadar asla düşünmeyeceğiniz biriyle olası bir ortaklık veya sözleşme gibi görünebilir.


Başak Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür geri giden Uranüs geri giden karesi son birkaç gün içinde ortaya çıktığı için işler biraz stresli olabilirdi. Başak, bu süre zarfında ne öğrendin? Belki de bir iş arkadaşınızla yaptığınız konuşma sizi yeni bir yöne yönlendirmiştir, özellikle de sektörünüzde yeni bir şey öğrenmek istiyorsanız. Her içgörüyü veya ifşayı dikkate alın. Hazırlıksız bir yorumun veya beklenmedik bir aksiliğin nereye varabileceğine şaşırabilirsiniz. Ancak her iki gezegen de geri harekette olduğu için hiçbir şey üzerinde hareket etmemeye çalışın! Merkür istasyonları yön verdiğinde, planlarınızı harekete geçirin.


Terazi Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, devam eden Merkür retrosu-Uranüs retrosu karesi sayesinde yaratıcı bir blok yaşıyor olabilirsiniz. Son birkaç gün, sürekli olarak çizim tahtasına geri dönmek için can sıkıcı bir süreç olabilirdi. Şimdiye kadar, neye yatırım yapmak istediğinize dair daha iyi bir kavrayışa sahip olduğunuzu umarsınız. İdeal olarak, zamanınızı, paranızı ve enerjinizi profesyonel yaratıcılığınıza yatırırsınız. Ancak hangi proje veya girişimle başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Gevşek bir oyun planı oluşturmak için kareyi kullanın, ancak Merkür istasyonları yönlendirilene kadar herhangi bir şey üzerinde hareket etmeden önce en iyisi olacaktır.


Akrep Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi Uranüs gerilemesi ile kare açı yaptığından, mesleki ve kişisel yükümlülüklerinizi dengelemek son birkaç gündür zor olabilir. Akrep, bugün neyin önce gelmesi gerektiğine dair daha iyi bir fikriniz olabilir. Daha yönetilebilir bir iş-yaşam dengesini kolaylaştırabilecek, yardım isteme veya belirli görevleri devretme fırsatlarına sahip olabilirsiniz. Bir bağlantı, sizin için kaçınılmaz olanı işaret etmiş olabilir ve bu da, önce gelmesi gerekenler için bakış açınızı yerleştirmiş olabilir. Meydandan sonra, yükümlülüklerinizi nasıl daha iyi önceliklendirebileceğinizi düşünmelisiniz.


Yay Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gündür geri giden Merkür geri giden Uranüs ile sürekli kare açıda olduğu için iletişim gereksiz yere zorlayıcı olmuş olabilir. Yay, kare Merkür retrosu teknik aksiliklerini ve iletişimsizliği daha da kötüleştirebilirdi. Ancak sonuç olarak, iş yeriniz hakkında beklenmedik ama faydalı bir şey ortaya çıkmış olabilir. Beklenmedik bir yorum ya da yanlış gönderilen bir e-posta olsun, işinizle ilgili, çalışma şeklinizi yeniden tanımlayabilecek inanılmaz derecede değerli bir şey öğrenmiş olabilirsiniz. Ancak, Merkür doğrudan konuşlanana kadar harekete geçmeyin!


Oğlak Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi Uranüs gerilemesi ile kare açı yaptığından bazı finansal stresörler meyvelerini verebilir. Oğlak, yaratıcı çabalarla beklenmedik bir masraf çıkarmış olabilir. Örneğin, markanızı çevrimiçi veya çevrimdışı olarak yeniden icat etmek beklenenden daha maliyetli olabilir. Hobilerinizden ve tutkularınızdan yararlanmakla ilişkili finansal dalgalanmalar olabilir. Neyse ki meydan, yaratıcı vizyonunuzu bütçeleme ve finanse etme yönteminizle daha yenilikçi olmaya itti. Mali durumunuzu istikrara kavuşturmak söz konusu olduğunda her türlü fikre açık olun!


Kova Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şu andan itibaren, Merkür gerilemesi kimlik duygunuzu oldukça etkiliyor olabilir. Kova burcu, mesleğinizde öne çıkmak için görünüşünüz veya kimliğiniz hakkında ne yapmak istediğinizi yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Ancak geri giden Merkür geri giden Uranüs ile kare açı yaptığı için ilham bulmak zor olabilir. Sonuç olarak, ofis için biraz alışılmadık bir şey giymek veya iş arkadaşlarınızla farklı bir şekilde karşılaşmak gibi beklenmedik ama şaşırtıcı şekillerde davranmış olabilirsiniz. Gerileme sonrası neyi somutlaştırmak istediğiniz konusunda size daha iyi bir fikir vereceğinden, her şeyi adım adım atın.


Balık Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklınızda çok şey olabilir, Balık, özellikle Merkür retrosu geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya devam ettiği için. Şu andan itibaren, Merkür gerilemesi, profesyonel yetenekleriniz ve zayıf yönlerinizle ilgili bilinçaltı görüşlerinizi değiştiriyor. Kare sizi her iki yöne de gösterebilir. Negatifse, yetersiz kaldığınız noktalara odaklanabilirsiniz, bu da iş arkadaşlarınızla sohbet ettiğinizde ortaya çıkabilir. Neyse ki, bu size ne üzerinde çalışacağınız konusunda fikir verebilir. Ancak olumlu bir şekilde değerlendirilirse, beklenmedik bir övgü gelirse, kare görünümünüzü yeniden tanımlamanıza yardımcı olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.