Günlük Burç Yorumları 8 Ocak 2022

8 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 8 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah ay burcunuzdan geçerken kendinizi daha ufalanmış, enerjik ve yükselmiş hissediyor olmalısınız, küçük Ram! Moral artışına ek olarak, bu titreşimler sizi hedeflere ulaşma konusunda motive etmeye yardımcı olabilir, bu nedenle hayallerinizi gerçekleştirme konusunda geri adım atmayın. Bu öğleden sonra Lady Luna şifalı asteroit Chiron’a sığındığında, süper şarjlı bir şifa enerjisi akışı sizi bulacak. Merkür’den gelen bazı ek faydalı titreşimler, arkadaşlarınızın desteğiyle sizi bağlayabilir, bu yüzden iş en yakınlarınıza ve sevdiklerinize fikir ifade etmeye gelince utanmayın.


Boğa Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün kendinizi mizaçlı bir ruh halinde bulabilirsiniz, Koç Ay sizin ateşli tarafınızı tutuştururken, haritanızın bilinçaltına hükmeden sektörüne ışık tutar. Çözülmemiş sorunlar taşıyorsanız veya bir şey psişenize ağırlık veriyorsa, başkalarına saldırabilirsiniz; bu, bu tür duyguları çözmenin en verimli yolu değildir. Neyse ki, bu öğleden sonra ay, şifalı asteroit Chiron ile kozmik bir ittifak kurduğunda, ruhunuzu yatıştırmak için bir fırsat ortaya çıkacak. Şu anda evrenle bağlantı kurmanın yollarını arayın ve iç huzura erişebilmelisiniz.


İkizler Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı hepimizde tutku ve cesareti ateşlediğinden, etrafınızdaki insanlar bugün çok şey hissedebilir, tatlı İkizler. Arkadaşlarınız ve aileniz, istediklerini elde ederken oldukça talepkar hale gelebilir, bu da özellikle önemsiz meseleler söz konusu olduğunda, savaşlarınızı akıllıca seçmenizi önemli hale getirir. Neyse ki, akşamın ilerleyen saatlerinde Luna ve Satürn arasında yararlı bir bağlantı, evren sizi en yakınınızdan ve en sevdiklerinizden biraz zaman ayırmaya ikna ederken, sınırlar belirlemenize yardımcı olabilir. Bu gece biraz yalnız kalmayı planlayın, böylece sosyal pillerinizi rahatlatabilir ve şarj edebilirsiniz.


Yengeç Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç burcu, bugün hepinizi kovabilir ve kariyer hedeflerinizi daha ciddiye almanız için size ilham verebilir. Mevcut pozisyonunuzda değersiz veya kötü muamele görüyorsanız, sonunda başka bir yerde iş aramak için gereken cesareti kazanabilirsiniz. Bu ateşli enerji dürtüsel davranmayı sevdiğinden, aceleci hareketler yapmadığınızdan emin olun. Luna ve şifa veren asteroit Chiron arasında faydalı bir bağlantı, özellikle Pazartesi günü daha yüksek ücret veya yeni bir pozisyon için pazarlık yapmayı planlıyorsanız, size netlik getirebilir. Bu enerjiyi bir sonraki profesyonel adımlarınızı planlamak için kullanın, ancak hafta sonu sona erene kadar herhangi bir işlem yapmayın.


Aslan Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü ateşlerken, tatlı Aslan, bugün evrenin sizinle oyun oynadığını fark edebilirsiniz. Melek sayıları, eşzamanlılıklar ve perdenin ötesinden rehberlik her dönüşte tezahür ettikçe, etrafınızdaki dünya yeni bir anlamla canlanıyor gibi görünecek. Bu titreşimler süper yüksek olsa da, yolunuza gönderilen önemli mesajları deşifre edebilmek için topraklanmış kalmak isteyeceksiniz. Öğleden sonra, Luna’nın sezginizi ve diğer tarafla bağlantınızı güçlendiren şifalı asteroit Chiron’a sığındığı öğleden sonra meditasyon için biraz zaman ayırın.


Başak Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeni Yıl kararlarınız yavaş başladıysa, kendinizi bu konuda hırpalamamaya çalışın. Sevgili Başak, bugünün kozmik iklimi size bu tür hedeflere yeniden bağlanmanız için başka bir fırsat verecek, çünkü Koç ayı, haritanızın kişisel dönüşümü yöneten sektörüne ışık tutuyor. Bu arada, bu öğleden sonra Merkür’den gelen bir yardım eli, günlük hayatınıza verimli yeni rutinleri uyarlamanız için size ilham vererek, organizasyonel yardımı yolunuza getirecek. Hedefleriniz konusunda sabırlı olmayı ve kendinize çok fazla baskı yapmamayı unutmayın, özellikle de akşam gelip çatarken ve ay pragmatik Satürn ile destekleyici bir bağlantıya girerken.


Terazi Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınız bugün sıcak olacak, sevgili Terazi, Koç ayı, haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe bir ateş yakıyor. Eğer kararlı bir ilişkiniz varsa, bu özel kişiyle romantizmi yeniden alevlendirmek için mükemmel bir zaman, ancak işleri ısıtmak söz konusu olduğunda ikinizin de aranıza katılması gerekecek. Dışarıdaki tüm bekar Teraziler için, evren muhtemelen yolunuza aşk için bazı buharlı fırsatlar sunacaktır. Ancak, bu bağlantıların geçici olma potansiyeli olduğundan, kendinizi incinmekten korumanız önemli olacaktır.


Akrep Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Koç ayı altıncı evinizde ateş yaktığından, hafta sonu işlerinize ve sorumluluklarınıza hızlı bir başlangıç yapmak isteyeceksiniz. Bu ay yerleşimi sizin için aşırı motive edici olacak ve dayanıklılık seviyeleriniz güzel bir artışın keyfine varacak olsa da, gün boyunca mola vermeyi unutmamalısınız. Ay ve şifalı asteroit Chiron arasındaki bağlantı, bu öğleden sonra sağlığınıza zarar veren tüm kötü alışkanlıkları bırakmanıza yardımcı olabilir. Bu arada, bu akşam Satürn’den gelen yardımcı, destekleyici enerji, önümüzdeki aylarda istikrarlı büyüme için zemin hazırlamanıza yardımcı olacak.


Yay Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay ateşli Koç burcunda ilerlerken, bugün kendinizin aşırı ve gelişmiş bir versiyonu gibi hissedeceksiniz, sevgili Archer. Bu titreşimler egonuzu oynamaya davet edecek, bu yüzden etrafınızı yalnızca gerçek sizi tamamen seven ve takdir eden insanlarla çevrelediğinizden emin olmalısınız. Ay, şifalı asteroit Chiron’a yakınlaştığı bu öğleden sonra, yaratıcı yönünüzü benimsemenin yollarını arayın. Bu titreşimler, son zamanlarda tutunduğunuz herhangi bir duygu için bir çıkış sağlayabilir, ancak bunları sözlü veya sanatsal olarak dışa vurmanın bir yolunu bulmanız gerekecek.


Oğlak Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, tatlı Venüs ve güneş burcunuzda bir ittifak oluşturduğundan, çekim yasası bugün lehinize işleyecek. Bu gezegensel güç çifti, sizin için kozmik bir mıknatıs görevi görerek, en garip şekillerde tezahür etmenize yardımcı olacak. Bu arada ay, ateşli Koç burcunda yolculuğuna devam ediyor ve haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçiriyor. Şifalı asteroit ile olan bağlantı sayesinde, bu kozmik iklim, alanınızı tazelemeniz için size ilham verecek. Sadece şu anda iç tasarımınız için çılgın harcamalar yapmamaya çalışın ve büyük planları yeniden dekore etmek için Venüs’ün retro yolculuğunu sona erdirdiği zamana saklayın.


Kova Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Koç ayı üçüncü evinizi aydınlatırken, meraklı ve zihinsel olarak çevik bir kafa boşluğunda olacaksınız. Luna ve Merkür arasındaki bir bağlantı, bu duyguyu yoğunlaştıracak ve aileniz ve arkadaşlarınızla yaratıcı sohbet başlatıcıları bulmanız için size ilham verecektir. Ay ve Chiron arasındaki ittifak sayesinde, şu anda aklınızı keşfetmek son derece şifalı olacak. Ne kadar zeki olduğunu göstermekten çekinme ama bilmediğin şeyleri de kabul etmeye istekli ol. Öğrenmenin bilgi arayışından geldiğini ve soru sormanın birinin sizin hakkınızda entelektüel düzeyde hissettiklerini azaltmayacağını unutmayın.


Balık Burcu

8 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş ve Venüs arasındaki kozmik ittifak sayesinde bugün arkadaşlarınız ve topluluğunuz tarafından görüldüğünü ve anlaşıldığını hissedeceksiniz. Karşılaştığınız insanlardan olumlu bir yanıt alacağınız için şu anda gerçek yüzünüzü göstermekten korkmayın. Koç Ayı ile şifa veren asteroit Chiron arasındaki destekleyici bir ittifak, güveninizi artırmanıza yardımcı olabilir. Yine de, gerçek değerin kişinin karakterinin kalitesine bağlı olduğunu hatırlamanız gerekecek. Bu titreşimler ayrıca zaman zaman, özellikle de hedeflerinizi gerçekleştirmeye gelince, kendinizi ilk sıraya koymanın sorun olmadığını kozmik bir hatırlatma görevi görecektir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.