Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022

29 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 29 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Oğlak burcuna geçiyor ve sizi sorumlu ve ciddi bir ruh haline sokuyor. Luna ve yönetici gezegeniniz Mars arasındaki kozmik bir ittifak, özellikle profesyonel hırslar söz konusu olduğunda, hedeflerinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Bu arada, Merkür ve Plüton arasındaki bağlantı, kariyerinizde gerçekten ne yapmak istediğinize dair sonuçlara varmanıza yardımcı olacak ve gelecekte nasıl ilerleyeceğinizi çözmenize yardımcı olacaktır. Akşam yaklaşırken ay, Venüs ve Uranüs arasındaki destekleyici açı sayesinde odağınız lüks ve zevke kayacak. Haydi şimdi kendinizi biraz şımartın; evren seni istiyor!


Boğa Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün gökyüzünde iyi hisler uçacak ve ay Oğlak burcunda ilk adımlarını atarken, her şeye bağlı hissedeceksiniz. Bu arada, yönetici gezegeniniz Venüs, bu sabah retro yolculuğunu sonlandırıyor ve sizi son zamanlarda rastlamış olabileceğiniz herhangi bir korkaklıktan kurtarıyor. Özellikle iyimserlik, ruhsal uygulama ve şansla ilgili olarak, ilerlemeniz için her şeyin daha sorunsuz gitmesini bekleyin! Ay ve Venüs'ün kozmik bir ittifak oluşturduğu ve öngörülemeyen Uranüs'e biraz sevgi gösterdiği bu akşam, tipik hafta sonu rutininizi karıştırmanın yollarını arayın. Küçük nimetler ve hoş sürprizler şu anda sizi bulacak, ancak dışarı çıkıp onları bulmanız gerekecek.


İkizler Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu, gücünüzde durmanızı ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermenizi istediğinden, bugün işler sizin için oldukça kesik ve kuru hissedecek. Bencil bir alanda olacağınız için değil. Sadece alacağınız yerde vermeye daha meyilli hissedeceksiniz. Nasıl olduğunuzu sormadan sizi duygusal olarak terk eden ve yalnızca arkanızda olduğunu bildiğiniz insanlarla ilişki kurmanızı isteyen insanlar için zamanınız veya enerjiniz olmayacak. Kulağa pek eğlenceli gelmeyen davetleri geri çevirdiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin; sadece kalbinin tatmin bulduğu yere git.


Yengeç Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk gezegeni Venüs, retro yolculuğuna bugün son vererek aşk ve romantizmin yolunu kozmik olarak temizliyor. Son zamanlarda ilişki veya finansal sorunlar yaşıyorsanız, enerjinin ileriye doğru daha kolay akmasını bekleyebilirsiniz. Şu anda bir ortaklık içindeyseniz, Luna ve Venüs'ün devrim niteliğindeki Uranüs'le tatlı bir yanını paylaştığı bu akşam işleri karıştırmanın yollarını arayın. Bu sadece eski bağlantıların şu anda ihtiyacı olan ilaç, bu yüzden devam edin ve sevgilinizi şehirde bir gece geçirerek şaşırtın. Şu anda bekarsanız, bu titreşimler kendinizi dışarı atmak için mükemmeldir, bu da şans eseri karşılaşmalara ve yeni romantizme yol açabilir.


Aslan Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu, bu sabah ateşli Mars ile kozmik bir ittifak oluşturuyor, küçük Aslan, sağlığınız ve zindeliğiniz hakkında proaktif olmanız için size ilham veriyor. Fiziksel aktivite, şu anda ruhunuz için harikalar yaratabilir ve size çalışma haftasından kalan tüm stresi atma şansı verir. Bu öğleden sonra, ay, kişisel dönüşümün sadece mümkün değil, aynı zamanda köşeyi dönünce de size umut veren Jüpiter'e bir öpücük gönderirken özellikle güçlenmiş hissedeceksiniz. Gün sona ererken, ay Venüs'ü uyumlu hale getirmeye başladığında kendinizi biraz şımarttığınızdan emin olun.


Başak Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, sabit Oğlak burcunda ilk adımlarını atarken, gücünüz ve manyetizmanız sağlıklı dozda kozmik yardımdan faydalanacak. Bu titreşimler ışığınızı ortaya çıkaracak, kendiniz ve arkadaşlarınız için olumlu bir alan yaratmanıza ve korumanıza yardımcı olacaktır. Tüm planlamaya takılıp kalmanız muhtemel olsa da, arkadaşlarınızla eğlenmenin, brunch için bir araya gelmenin ve hatta bir gece dışarı çıkmanın yollarını aramak isteyeceksiniz. Bu arada, Venüs bugün retro yolculuğunu sonlandırıyor ve egonuzun son zamanlarda girmiş olabileceği tuhaf deliklerden sürünerek çıkmasına yardımcı oluyor, böylece güvenle ilerleyebilirsiniz.


Terazi Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda ev yaşamınızda sorunlar yaşıyorsanız, Venüs bu sabah retro yolculuğunu sonlandırırken, ağırlık kalkmak üzere. Evinizde her şey daha sakin ve toplanmış hissetmeye başlayacak ve size kendinizi ve ev arkadaşlarınızla paylaştığınız ilişkileri beslemeye odaklanma şansı verecek. Son zamanlarda yeniden dekore etmek istiyorsanız, şimdi daha ciddi düşünmeye başlamanın tam zamanı. Luna'nın Venüs'e yakınlaştığı ve haritanızın evi yöneten bölümüne sıcaklık getirdiği bu akşam özellikle rahat olacak.


Akrep Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün, Oğlak burcunun iletişimi yöneten sektöründe ışık tuttuğu için, bugün kelimeleri küçümseme havasında olmayacaksın. Bu enerji, ihtiyaç duyduğunuzda, ilişkilerinizde sınırları belirlemek ve terimleri ifade etmek için mükemmeldir. Bu arada, Venüs bugün retro yolculuğunu çözerek, kalbinizi ileriye doğru hareket ettirerek açılıp düşünmenizi kolaylaştırıyor. Ay, Venüs ve devrim niteliğindeki Uranüs arasındaki kozmik bağlantı sayesinde bu akşam aşkla ilgili şaşırtıcı konuşmalar ortaya çıkabilir. Şu anda önemli olanınızın size söylediği şeylere şaşırabilirsiniz, ancak açık fikirli bir şekilde dinlediğinizden emin olun.


Yay Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda paranız bağlıysa, Venüs bu sabah retro yolculuğunu bitirirken, mali durumunuzun daha özgürce akmasını beklemelisiniz. Ay da Oğlak burcunda kamp kurduğuna göre, şimdi harcama alışkanlıklarınızı ve geleceğe altın bir yol açmanıza yardımcı olacak bütçe hedeflerinizi düşünmeniz için iyi bir zaman olabilir. Ay ve Venüs, devrimci Uranüs'e biraz sevgi gönderirken gökyüzünde rahatlarken, fırsatlar bugün garip şekillerde ortaya çıkabilir. Yapmaya alışkın olmadığınız işleri üstlenmeye açık olun, çünkü bu, ileride büyük paralara yol açabilir.


Oğlak Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs retro yolculuğunu bugün burcunuzda tamamlayarak kendinize daha fazla güvenmenize ve kendiniz gibi hissetmenize yardımcı oluyor. Bu titreşimler aynı zamanda aşkın ilerlemesinin yolunu açabilir ve önümüzdeki haftalarda oraya geri dönmeniz için size ilham verebilir. Halihazırda bir ilişkiniz varsa, ortaklığınızda her şeyin daha kolay ve daha tatmin edici olmasını bekleyin. Ay, Venüs ve Uranüs arasındaki bir dizi bağlantı sayesinde yaratıcılığınız bu gece akacak. İlham şimşek gibi çarpacak ve işiniz kendinizi bile şaşırtacağından, kendinizi sanatsal olarak ifade etmenin yollarını aramanızı önemli hale getirecek.


Kova Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün kendini sosyal ve duygusal duvarlar örerken bulabilirsin, çünkü Oğlak burcu seni psişeni çözmeye teşvik ediyor. Arkadaşlarınız veya aileniz sizin iyiliğiniz için endişeleniyorsa, onlara yeniden şarj olmak için biraz zamana ihtiyacınız olduğunu açıklayın. Neyse ki, Venüs nihayet bu sabah retrograd yolculuğunu bitirirken, bilinçaltınızı gözden geçirmek korkutucu olmaktan çok terapötik hissettirecek ve yolunuza büyük şifalar getirecek. Bu akşam sosyal hissediyorsanız, evinizde küçük bir doğaçlama buluşma planlayın, sadece en yakınlarınızı ve en sevdiklerinizi sizinle biraz zaman geçirmeye davet edin.


Balık Burcu

29 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak ayı on birinci evinizi aydınlatırken, bugün hem çevrimiçi hem de gerçek hayatta sosyal çevrelerinizde güçlü bir varlığa sahip olacaksınız. Öyleyse, kendinizi oraya koyduğunuzdan emin olun! Bu arada Venüs bu sabah retro yolculuğunu sonlandırıyor ve iş arkadaşlıklarınızı beslemeye geldiğinde engelleri aşmanıza yardımcı oluyor. Geniş Jüpiter'in yardım eli sayesinde, bu öğleden sonra yaptığınız tüm gönderilerin iyi performans göstereceğinden emin olabilirsiniz; bu da, geri tuttuğunuz o sevimli özçekimi koymak için ideal bir zaman olur. Gün sona ererken, özellikle ay, öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir bağlantı kurduğunda, bazı beklenmedik haberler alabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.