Günlük Burç Yorumları 28 Ocak 2022

28 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ruhsal Yay burcunda yolculuğuna devam ederken, bugün kendinizi yükselmiş ve duygusal olarak zeki hissedeceksiniz. Mizahınızdan ödün vermeden başkalarının nereden geldiğini anlamak, şu anda bir hediye olacak ve çevrenizdeki insanlarla ruh düzeyinde bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Karşılaştığınız herkesin yolculuğunu onurlandırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, aranızda bir Debbie düşürücü olsa bile, muhtemelen ruh hallerini etkileyen çok fazla yük taşıyorlar. Bu arada, Merkür ve Pluto kozmik bir ittifak kuracak ve profesyonel düzeyde gücünüze erişmenize yardımcı olacak. Şu anda neye değer verdiğinizi sormaktan korkmayın, özellikle de son zamanlarda kendinizi değersiz hissediyorsanız.


Boğa Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Yay burcunda yolculuğuna devam ederken, bugün özel bir ruh halinde olacaksınız küçük Boğa. Ne yazık ki, herkes enerjinizi okuyamayacak ve Luna ve Neptün arasındaki sert bağlantı sayesinde yalnızlığınızın etrafınızdaki insanlar tarafından bozulduğunu hissedebilirsiniz. Özellikle kendinizi internette gördüğünüz insanlarla karşılaştırma alışkanlığınız varsa, şu anda sosyal medya sayfalarınızdan uzak durmaya çalışın. İnsanların yalnızca görmenizi istediklerini yayınladıklarını ve herkese açık olarak yayınlamasalar bile herkesin kendi kusurlarına sahip olduğunu unutmayın.


İkizler Burcu

28 Ocak 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, özellikle kalp seviyesinde bağlantı kurma havasında uyanacaksınız. Hayatınızda özel biri varsa, romantik bir günün havasını belirlemeye yardımcı olması için bu sabah ona tatlı bir mesaj gönderdiğinizden emin olun. Günün ilerleyen saatlerine kadar cevap alamazsanız çıldırmamaya çalışın, çünkü sevginizin nesnesi zamanında cevap veremeyecek kadar işle meşgul olabilir. Daha önce hiç gitmediğiniz yeni bir restoranı denemeyi seçerek, ikiniz de gün için dışarı çıktığınızda, tatlınızı görmek için bir plan yapın.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah cumartesinin yaklaştığını bilerek yataktan kalkarken heyecan havada asılı kalacak. Bu öğleden sonra Luna'nın puslu Neptün ile karşı karşıya gelmesiyle bir düşüş yaşayabilirsiniz, ancak günün ilk bölümünde görevinizi sürdürmek kolay olacaktır. Sıradan işlerin havanızı düşürmesine izin vermeyin ve bunun yerine, durumunuzu iyileştirmenin yollarını arayın, tek yaptığınız kendinize lüks bir kahve ısmarlamak olsa bile. Günün yorgunluğunu atana kadar basit zevkler arayın. O halde hafta sonu başlarken saçlarınızı serbest bırakın!


Aslan Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu beşinci evinizden geçmeye devam ederken, gün boyunca gelişeceksiniz, tatlı Aslan. Özür dilemeden kendin olmak şu anda kolayca gelecek, ancak herkes senin büyük kişiliğinle uğraşacak havasında olmayacak. Luna'nın Neptün'e sert açı yaptığı bu öğleden sonra çevrenizdeki insanların güç mücadelelerine veya kıskançlıklarına dikkat edin. Başınızı dik tutun, ancak kendinizi yalnız kalmayı tercih eden insanlara itmeyin. Gün sona ererken, ilham hemen şimdi kolayca geleceğinden, yaratıcı bir çıkış noktası benimsemeye çalışın.


Başak Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah çevrenizi takdir etmek için biraz zaman ayırın ve evinizin kişisel tarzınıza hitap eden detaylarına hayran kaldığınızdan emin olun. Uzaktan çalışıyorsanız, aromaterapi, bitki çayları veya kokulu mumlar gibi gününüze devam ederken havayı yükseltmek için bütünsel yollar bularak çalışma alanınızı biraz zenginleştirdiğinizden emin olun. Şu anda yerel bir ortaklık içindeyseniz, bu öğleden sonra Luna'nın rüya gibi Neptün'e sert bir açı oluşturduğunda kendi alanınızı bulmanız gerekebilir. İş gününü bitirirken biraz kişisel alan ayırın, ancak akşamın ilerleyen saatlerinde kalbinizin arzusuyla yeniden bağlantı kurduğunuzdan emin olun.


Terazi Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Yay burcundaki yolculuğunu tamamlarken, tatlı Terazi, dünkü konuşmalar bugün de devam edebilir. Bu kozmik iklimi, biraz kapanış gerektirebilecek herhangi bir tartışmayı tamamlamak için kullanın, ancak bu öğleden sonra ayın puslu Neptün ile kare açı yaptığında gergin konulardan kaçınmaya çalışın. Bu titreşimler ayrıca sizi oyundan atmakla tehdit edebilir ve iş gününü bitirirken işinizi temel almanızı ve iki kez kontrol etmenizi önemli hale getirebilir. Hem macera hem de sosyalleşme havasında olacağınız için bu gecenin ilerleyen saatlerinde en iyi dostlarınızı görmek için plan yapın.


Akrep Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Yay burcundaki yolculuğunu tamamlarken, bu sabah kendinden emin ve coşkulu hissetmelisin, küçük Akrep. Şüphesiz kendinizi hissedecek olsanız da, özellikle bu öğleden sonra, neyin önemli olduğuna dair bakış açınızı kaybetmediğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Luna ve Neptün arasındaki kare, yolunuza ağır bir titreşim getirebilir ve bu da bir ego çarpmasına neden olabilir. Kendinizi kötü hissetseniz bile, duygusal harcamalardan kaçının ve olumlu olumlamalarla kendinizi toparlamaya çalışın. Neyse ki, bu vibe akşam geldiğinde dağılacak ve size işten sonra duygusal olarak sıfırlama ve rahatlama şansı verecek.


Yay Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün senin burcunda sevgili okçu ama bu her şeyin istediğin gibi gideceği anlamına gelmiyor. Bu öğleden sonra, Luna ve Neptün arasındaki sert kare nedeniyle evde gerginlikler artabilir. Son zamanlarda uzaktan çalışıyorsanız, biraz çıldırmaya başlayabilirsiniz, bu da motivasyonunuzu ve enerji seviyenizi olumsuz etkiler. Bu talihsiz titreşimlerle savaşmak için genellikle yaptığınızdan farklı bir odada veya dışarıda çalışarak işleri karıştırmaya çalışın. Neyse ki, bu akşam her şey daha hafif olacak ve dürüst olmak gerekirse, canınız ne istiyorsa onu yapmanız için size ilham verecek!


Oğlak Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu onikinci evinizi aydınlatırken, zihniniz bugün hiç bitmeyen bir bilinç akışı gibi hissedecek. Düşüncelerinizle uçup gitmek şu anda kolayca gelebilir, bu da işinize devam etmediyseniz bu öğleden sonra başınızı belaya sokabilir. Luna ve Neptün arasındaki sert kare sayesinde biraz kayıtsız hissetmeye de başlayabilirsiniz, ancak şu anda topraklanmış ve memnun kalmaya çalışın. Bu akşam her şey daha iyi hissedecek ve size gerçek ruhunuzla yeniden bağlantı kurma şansı verecek. Bilinçaltınızda dolaşan herhangi bir bilginin kilidini açmak için yatmadan önce bir meditasyon seansı almaya çalışın.


Kova Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Yay burcundaki yolculuğunu tamamlayarak on birinci evinizi harekete geçirirken, internet bugün her zamankinden daha fazla bağımlılık yapacak. İş yerinde can sıkıntısı, feed'inizi kaydırma isteğini vurgulayabilirken, bu öğleden sonra hedefli reklamlarla etkileşime girmekten kaçının. Luna ve aldatıcı Neptün arasındaki bir kare, internetteki şeyler gerçekte olduğundan çok daha çekici görüneceğinden, alıcının vicdan azabına neden olabilir. Gün sona ererken, mahallenizde açılan yeni mağazalara veya yemek mekanlarına göz atarak topluluğunuzu keşfetmenin yollarını arayın.


Balık Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Önümüzdeki hafta sonu için heyecan, iş yerindeki görevlerin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir, çünkü Yay burcu sizi iyimser ama iş odaklı bir kafa boşluğuna sokar. Ne yazık ki, ay ve puslu Neptün arasındaki sert açı nedeniyle bu öğleden sonra hava sertleşebilir. Özellikle yaptığınız iş için adil bir kredi almıyorsanız, profesyonel olarak görülmediğinizi hissedebilirsiniz. İleride üstleriniz tarafından kabul edildiğini hissetmek için gelecekte daha iddialı olacağınıza dair kendinize bir söz verin. Tanınmanın asla masada olmayacağı bir durumda sıkışıp kaldıysanız, yeni bir iş bulma fikriyle oynamanın zamanı gelmiş olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.