Günlük Burç Yorumları 25 Ocak 2022

25 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 25 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Ocak 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı ve rüya gibi Neptün arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah duygusal olarak aydınlanmış hissedeceksiniz. Bu titreşimler, ruhunuzu boşaltmak için mükemmeldir, bu yüzden gün başlamadan önce bir günlük kaydı oturumu yapmaya çalışın. Paranız bu öğleden sonra cebinizde yanmaya başlayabilir, ancak sebepsiz harcama yapmaktan kaçınmak isteyeceksiniz. Yalnızca şu anda ihtiyacınız olan şeylere yatırım yapmaya çalışın, özellikle de size profesyonel olarak yardımcı olabileceklerse. Gün sona ererken, sosyal medya sayfalarınızda aşırı kişisel bilgiler yayınlamamaya çalışın, aksi takdirde daha sonra gardınızı düşürdüğünüz için pişman olabilirsiniz.


Boğa Burcu

25 Ocak 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün senin için aşk havada olacak tatlı Boğa, ama iniş ve çıkışları olacak. Arkadaşlıklarınızdan birini romantik bir bağlantıya dönüştürmeyi umuyorsanız, bu sabah ciddi bir ilerleme kaydedebilirsiniz, bu yüzden biraz flört ettiğinizden emin olun. Kendinize de yatırım yapmayı unutmayın ve boşa harcamayın. duygusal enerjinizi buna karşılık veremeyen herkes üzerinde. Ne yazık ki, aşk hayatı türbülansı bu öğleden sonra kendini gösterebilir, bu yüzden akşamın geri kalanında sessiz kalmak isteyebilirsiniz. İnsanlar ayrıca bu gecenin ilerleyen saatlerinde daha az sosyal hissedecekler, bu yüzden hoşlandığın kişi mesajlarına cevap vermiyorsa üzülmemeye çalış.


İkizler Burcu

25 Ocak 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün canın bir şey yapmak istemiyorsa, yapma — gerekmedikçe! Ay Akrep’te seyahat ederken, sizi ilgilendirmeyen görevlere, durumlara veya insanlara hitap etme havasında olmayacaksınız. Hayatınızı sarsmanız veya yalnızca size getirmeyen şeyleri kucaklamanız gerekiyorsa sorun değil, özellikle bu öğleden sonra Ay Uranüs’le karşı karşıya geldiğinde sizin için büyük sorunlar yaratabilecekse sorumluluklarınızdan kaçmayın. Bugün ertelediğiniz her şeyin yarın halledilmesi gerekeceğini aklınızdan çıkarmayın, bu yüzden uyandığınızda tekrar yola çıkmak için bir yapılacaklar listesi hazırladığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

25 Ocak 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Akrep burcunda hareket ederek ruhunuza derin ve yaratıcı fikirler getiriyor. Bir tür sanatçıysanız, ilham kolayca geleceğinden, yaratma için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun. Bu öğleden sonra ihtiyaçlarınızı karşıladığınızdan ve uygun molalar verdiğinizden emin olun, yoksa kendinizi enerjik bir durgunluk içinde bulabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizdeki çatışmalara dikkat etmeli ve sizi ilgilendirmeyen herhangi bir drama veya dedikoduya karışmamaya çalışacaksınız. Neyse ki, bu akşamki enerji, tatlı Venüs’ün yardım eli sayesinde yeniden şarj etmek ve biraz kişisel bakım yapmak için mükemmel.


Aslan Burcu

25 Ocak 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Akrep ayı ve uğurlu Jüpiter arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde güne dirilmiş, tazelenmiş ve iyimser hissederek uyanmalısınız. İşe hazırlanırken söylenen olumlamalar daha fazla ağırlık taşıyacaktır, bu nedenle kendinize biraz olumlu takviye verirken birkaç hedef belirlediğinizden emin olun. Ne yazık ki, bu öğleden sonra, özellikle ofis çevresinde ortam sertleşebilir. Besleyici ve sabırlı bir eğilim sürdürmeye çalışın. Hem kendiniz hem de iş arkadaşlarınız için işleri bir arada tutabilmeniz, üstlerinizin dikkatini ve takdirini kazanmanıza yardımcı olacaktır.


Başak Burcu

25 Ocak 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Rutinlerinizi seviyorsunuz sevgili Başak ve bugünün Akrep ayı zihninizin tutarlılık ihtiyacını vurgulayacak. Ne yazık ki planlarınız bu öğleden sonra Luna öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde ters gidebilir. Kişisel veya profesyonel yaşamınızdaki karışıklık, evrenin sizi test ettiğini hissetmenize neden olabilir, ancak evrende yumruğunu sallamamaya çalış. Bazen böyle şeyler olur. Neyse ki, bu akşam hava gevşeyecek ve ay ile Venüs arasındaki tatlı bağlantı normal benliğiniz gibi hissetmenize yardımcı olacak. Yumruklarla yuvarlanmayı, gününüzü adım adım atmayı ve bunaldığınızı hissettiğinizde yere basmayı unutmayın ve bu günden makul bir şekilde yara almadan çıkmalısınız.


Terazi Burcu

25 Ocak 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Akrep ayı ikinci evinizden geçerken topraklanmış ve dengelenmiş hissetmelisiniz. Minnettarlığınızı merkezlemenize ve bağlantı kurmanıza yardımcı olacağından, şu anda duyularınızla bağlantı kurmanın yollarını arayın. Soğukkanlılığınızı korumak, özellikle bu öğleden sonra, Ay ve Uranüs’ün gökyüzünde karşı karşıya gelip duygusal ve maddi bir kargaşaya yol açacağı bir zamanda önemli olacak. Şu anda büyük alışverişler yapmaktan kaçının ve kendinizi üzgün hissediyorsanız banka kartınıza uzanmamaya çalışın. Gün sona ererken, günün zorluklarından kurtulmanıza yardımcı olmak için evde biraz sıcak çay ile rahatlamayı planlayın.


Akrep Burcu

25 Ocak 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, ay burcunuzdan geçerken gökyüzünde sizin için tezahür eden popülerlik artışının tadını çıkarmaya çalışın. Özellikle bu sabah Luna ve Jüpiter destekleyici bir bağlantı paylaştığında, tüm gözler size dönerken yıldızınız yükselecek. İlerlemek için en yüksek potansiyelinize nasıl ulaşacağınız konusunda size ipuçları verebileceğinden, şu anda size ilham veren şeylere dikkat edin. Sadece ihtiyaçlarınızı veya ilişkilerinizi ihmal etmediğinizden emin olun, yoksa öğleden sonra asi Uranüs’ün gökyüzünde bir şeyleri sallamak için komplo kurduğunda dalgalı sulara yelken açabilirsiniz.


Yay Burcu

25 Ocak 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, yönetici gezegeniniz Jüpiter’e bir öpücük gönderirken, tatlı Okçu, iç huzuru bu sabah seni bulacak. Güne başlamadan önce bir meditasyon seansı yaparak bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın, çünkü sakinlik ve ruhsal aydınlanma hissinden yararlanacağınızdan emin olabilirsiniz. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde işler biraz sarpa sarabilir. Planlarınız ters giderse strese girmemeye çalışın ve kaçmak için çok çalıştığınız kalıplara geri dönmekten kaçının, ne kadar cazip olursa olsun. Neyse ki, hava akşamın ilerleyen saatlerinde sakinleşecek, ancak yine de sessiz kalmayı ve kendinizle biraz zaman geçirmeyi planlamalısınız.


Oğlak Burcu

25 Ocak 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, ışıltılı Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu sabah kendinizi popüler ve döngüde hissedeceksiniz, küçük Keçi. Şu anda sosyal hayatınıza bu desteğin tadını çıkarın, ancak birinin itibarını zedeleyebilecek herhangi bir dedikoduya karışmaktan kaçının. Bu öğleden sonra Luna ve Uranüs gökyüzünde dram yaratacak. Bu, söz konusu dedikodunun sizi rahatsız etmek için geri gelebileceği ve sizi bir miktar hasar kontrolü yapmak için çabalamanıza neden olabileceği noktadır. Ayrıca çevrenizde bazı kabataslaklıklar olduğunu hissedebilirsiniz, bu nedenle güvenebileceğinizden emin olmadığınız kimseye açılmamaya çalışın.


Kova Burcu

25 Ocak 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı ve uğurlu Jüpiter arasındaki faydalı bağlantı sayesinde, bu sabah profesyonel düzeyde iyi şanslar sizi bulacak. Evren hayallerinizi desteklemenin yollarını ararken, hedeflerinizi takip etmek ve kendiniz için fırsatlar yaratmak için bu titreşimleri kullanın. Luna ve Uranüs arasındaki sert muhalefet sayesinde, öğleden sonra işler biraz stresli olabilir. Ev arkadaşlarınızdan ve onların alışkanlıklarından rahatsız olsanız bile, şu anda evde herhangi bir tartışmaya girmemeye çalışın. Gün sona ererken, ilerlemenin temellerini atmaya yardımcı olmak için biraz profesyonel araştırma yapmaya çalışın.


Balık Burcu

25 Ocak 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı dokuzuncu evinizde bir ışık parlarken, tatlı Balık, ruhsal bardağınız bugün dolu olacak. Bu, perdenin ötesinden gelen rehberliğe kendinizi açabilmeniz için sessiz, sakin ve iç gözlemi kucaklamak için mükemmel bir gün. Ne yazık ki, Uranüs işleri alt üst etmenin yollarını ararken, zeniniz öğleden sonra bir darbe alabilir. Şu anda telefonunuza veya sosyal medyaya kendinizi kaptırmamaya çalışın, özellikle de dramlarla doluysa veya zehirli fikirlerle dolu yüksek seslerle doluysa. Neyse ki, bu enerji akşama kadar dağılacak, ancak muhtemelen tükenmiş hissedecek ve fişini çekip yeniden şarj etmeniz için size ilham verecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.