Günlük Burç Yorumları 23 Ocak 2022

23 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 23 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bunu söylemenin kolay bir yolu yok. Terazi ayı gökyüzünde bazı sert sularla karşılaştığından, bugün ilişkileriniz için zor olacak. Bu titreşimler, Luna ve Chiron arasındaki karşıtlık sayesinde, ilişkinize ya da kendi hedeflerinize hizmet etmek arasında kalmanıza neden olabilir ve bu da hangi taraf ihmal edilirse o tarafta gerginliğe neden olur. Ay, geriye doğru hareketi, farkında olmadan duygusal duvarlar kurmanıza neden olabilecek tatlı Venüs’le kare açı yaptığında sorunlar artmaya devam edecek. Neyse ki, bu akşam Satürn ile faydalı bir bağlantı, ilişkinizi yeniden yapılandırma şansı verecek, ancak her iki tarafın da gemide olması gerekecek.


Boğa Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Çevrenizdeki insanlar şu anda biraz yardıma ihtiyaç duysalar bile, Terazi ayı şifalı asteroit Chiron ile yüzleşirken kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermeniz gerekecek. Zihninizin, bedeninizin ve ruhunuzun şu anda neye ihtiyacı olduğunu görmezden gelmek, önümüzdeki günlerde kendinizi tükenmiş hissetmenize neden olabilir, bu nedenle kendinizi zayıflamadan önce öz bakım için biraz zaman ayırabilirsiniz. Gün sona ererken, Ay sorumlu Satürn ile faydalı bir bağlantı kuracak ve önümüzdeki hafta için organize olmanız için size ilham verecek. Çalışma haftanızı fırtına gibi alabilmeniz için programınızı iki kez kontrol ettiğinizden ve yemek planlaması yaptığınızdan emin olun.


İkizler Burcu

23 Ocak 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı, Venüs ve Kayron arasındaki sert bir t-kare sayesinde, arkadaşlık çevrenizdeki güç mücadeleleri şu anda gerçek olabilir. Son zamanlarda çevrenizde dolaşan herhangi bir dedikoduya kapılmamaya çalışın, aksi takdirde bir şeylerin ortasında kalarak durumu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca, özellikle biri sizden taraf seçmenizi isterse, manipülatif davranışlara karşı tetikte olmak isteyeceksiniz. Neyse ki, Luna ve Satürn arasındaki destekleyici bir bağlantı, bu akşam sağlıklı sınırlar belirlemenize yardımcı olabilir ve çevrenizdeki insanları bu toksik sorunları kendi başlarına çözmeye bırakabilir.


Yengeç Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ev içi bir birlikteliğiniz varsa veya diğer önemli kişi son zamanlarda normalden daha fazla kalıyorsa, biraz yer açmak için onları bir süreliğine kovmanın zamanı gelmiş olabilir. Bağlantınızda mutlaka bir drama oluşmayabilir, ancak son zamanlarda kendi başınıza fazla zaman geçirmediyseniz, bireysel yönünüz bir darbe alıyor olabilir. Bu yalnız zamanı, yol kenarına düşmüş herhangi bir tutku projesine odaklanmak için kullanın veya kendinize ciddi bir kişisel bakım yapın. Mesafeyi ilk başta sindirmek zor olsa da, bu akşam Ay ve Satürn tatlı bir açı paylaştığında bağınızı derinleştirecek.


Aslan Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda kişisel bakım rutinlerinizi görmezden geliyorsanız, Terazi ayı şifalı asteroit Chiron ile yüzleşirken sezgileriniz şu anda darbe alacak. Bu titreşimler, romantik durumları okuma yeteneğinizi etkileyebilir, tatlı Aslan, Venüs kare açıyla ağırlığını koyarken. Flört dünyasında şansınızı denemek yerine, eski moda bir TLC ile zihniniz, bedeniniz ve ruhunuzla yeniden bağlantı kurmaya yemin edin. Kendinizi güzel bir masajla veya evde yüz bakımıyla şımartın ve yakında etrafınızdaki dünyayı dolaşan süptil enerjilerle uyum içinde olacaksınız.


Başak Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın ihtiyacı olduğunda genellikle ilk yardım teklif edenlerden biri olsanız da, Terazi ayı Venüs ve şifalı asteroit Chiron ile sert bir t-kare oluşturduğundan şu anda sevdiklerinize maddi destek sağlamaktan kaçınmalısınız. Enerjinin bir para birimi olduğunu aklınızdan çıkarmamaya çalışın ve bu jestin karşılığını almayacak insanlara iyilik yapmaktan kaçının. Bazı isteklere “hayır” demekte zorlanıyorsanız, ay ile Satürn arasındaki bağlantının reddetmenizi kolaylaştıracağı akşamın ilerleyen saatlerinde bir cevap vereceğinize söz verin.


Terazi Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda eşinizi beslemek için fazla mesai yapıyorsanız, bugün Terazi ayı Venüs ve şifalı asteroit Chiron ile sert bir t-karesine girerken bıkmış olabilirsiniz. Eşinizin size değer vermediğini veya iyiliğin karşılığını vermediğini düşünüyorsanız, dinamiğinizdeki dengesizlikler ortaya çıktıkça, işler özellikle gerginleşecektir. Tam bir kavgaya dönüşebilecek hararetli bir tartışma yapmak yerine, Luna’nın Satürn ile destekleyici bir bağlantı paylaştığı bu akşam sakin ve diplomatik bir tartışmaya ev sahipliği yapmaya çalışın. Bu titreşimler, beklentilerinizi makul bir şekilde ifade etmenize yardımcı olabilir ve eşinizin bilgileri sindirmesini kolaylaştırır.


Akrep Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Mumu her iki ucundan da yakıyorsanız, bugün Terazi ayı gökyüzünde sert bir t-kare girdiğinde size yetişecektir. Bu titreşimler sizi fiziksel, duygusal ve zihinsel düzeyde vuracak ve stresin neden olduğu yorgunluk üçlüsü ile sonuçlanacaktır. Hepimiz senin güçlü ve dirençli olduğunu bilsek de küçük Akrep, arada bir molaya ihtiyacın olduğunda bunu kabul etmende sorun yok. İhtiyacın olursa yardım istemekten utanma ve günü, son birkaç gün içinde oluşan gerilimi gevşeterek ve salıvererek geçirmeye yemin et.


Yay Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, enerjik, finansal veya profesyonel olarak arkadaşlarınıza ayak uydurmak zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Terazi ayı bugün her türlü kozmik türbülansa çarptığında, en yakınınız ve en sevdiklerinizle rekabet etme baskısı gerçek olabilir. Ancak bu rekabet gerçek mi yoksa sadece kafanızda mı diye kendinize sormak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatlarını sizinkine göre ölçmüyor olması muhtemeldir, bu yüzden yapmanız için hiçbir neden yok. Mars ve kuzey düğümü arasındaki dengesiz bir açı, olmadığınız biri olmaya çalışırsanız sorun yaratabilir, bu yüzden bu günü, şu anda bulunduğunuz yer için kendinizi takdir etmeye ve sevmeye adamaya çalışın.


Oğlak Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı, gökyüzünde bir dizi sert yönle karşılaşırken, haritanızın kariyerinizi yöneten sektöründe seyahat ederken, başlamadan önce çalışma haftasını strese sokmamaya çalışın. Her haftanın sonunda işe gitme ihtimalinden korktuğunuzu fark ederseniz, başka bir yerde iş bulma konusunda ciddileşmenin zamanı gelmiş olabilir. Neyse ki, yönetici gezegeniniz olan Luna ve Satürn arasındaki yararlı bir bağlantı bu akşam tezahür edecek ve değerinizi tanımanıza yardımcı olacak. Bu enerjinin momentumunu, en küçük adımlarla bile olsa, hayallerinizdeki profesyonel yolu takip etmek için kullanın.


Kova Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Terazi ayı gökyüzündeki her türlü karışıklığı toz haline getirirken, şu anda duygularından emin değilsen sorun değil. Bu kozmik iklimde sosyalleşmek için kendinizi baskı altında hissetmeyin, özellikle de duygusal olarak havanın biraz altında hissediyorsanız. Neyse ki, bu titreşimler akşamın ilerleyen saatlerinde sona erecek ve Luna ile Satürn arasında faydalı bir bağlantı, olayları daha net görmenize yardımcı olabilir. Bir meditasyon seansı veya manevi ritüel, perdenin ötesinden rehberlik almanıza izin verecek ve bu da sizi kişisel ve manevi yolunuzda rahat ve desteklenmiş hissetmenizi sağlayacaktır.


Balık Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Yakın ilişkilerinizde değersiz ve takdir edilmemiş hissettiyseniz, bu sabah Terazi ayı, Venüs ve şifalı asteroit Chiron ile sert bir t-kare oluştururken drama kendini gösterebilir. Bu hayal kırıklıklarını yakın ilişkilerinizde dile getirmekten çekinmeyin, ancak konuyu sakin ve diplomatik bir yaklaşımla ele aldığınızdan emin olun. Sevdikleriniz konuyla ilgili savunmaya geçmeye başlarsa, gerilimin yatışma şansı olana kadar geri adım atmanızın zamanı gelmiş olabilir. Neyse ki, bu akşam Ay, Satürn’ü stabilize etmek için destekleyici bir bağlantı oluşturduğunda, ilişkilerinizdeki çatlakları yatıştırmanıza yardımcı olacak şekilde değişecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.