Günlük Burç Yorumları 22 Ocak 2022

22 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 22 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Gökyüzünde kozmik bir uçurtma oluşumu ortaya çıkarken bu sabah iyi hisler akacak. Bu enerji, önünüzdeki yolu daha net görmenize yardımcı olurken, sizi engelleyen herhangi bir kişi, durum veya alışkanlıkla bağlarınızı koparmak için güç ve motivasyon sağlar. Sadece hayallerinize pragmatik bir yaklaşım getirmeyi unutmayın, yoksa Başak ayı ve Mars arasındaki sert açı sayesinde bir fantezinin peşinden gidebilirsiniz. Öğleden sonra, Luna, topluluğa sakinleştirici ve uyumlu bir enerji yağdırarak Terazi’ye girerken bir değişim hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı gökyüzünde bir dizi pozitif bağlantı kurarken, bugün tutku projeleri veya yaratıcı bir çıkış üzerinde çalışmak için biraz daha fazla zaman harcamaya çalışın. Küçük ayrıntılara fazla takılmamaya çalışın, aksi takdirde Luna ve Mars arasındaki zorlu bir kare sayesinde mükemmel bir projeyi sabote edebilirsiniz. Öğleden sonra, ay Terazi burcuna geçerken bir değişim hissedeceksiniz ve evren sizden sağlığınıza öncelik vermenizi istiyor. Bu enerjiyi, bu akşam evde kalmak ve rahatlamak için bir bahane olarak kullanın, böylece çok ihtiyaç duyduğunuz kişisel bakımı yakalayabilirsiniz.


İkizler Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı evde organize olmanızı istediğinde, sabahınızı ilgilenmeniz gereken ev işlerine odaklanarak geçirmeye çalışın. İstenmeyen veya kullanılmayan eşyaları hemen atmak için kendinizi zorlayın, böylece alanınızdaki ölü ağırlığı dışarı atabilirsiniz. Öğleden sonra ortaya çıktıkça, ay Terazi’ye geçecek ve temizlik malzemelerini eğlence adına bırakmanız için size ilham verecek. Yönetici gezegeniniz Merkür güneşe uzanıp, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü aktive ederken, akşam yatmadan önce bir meditasyon seansına girmeye çalışın.


Yengeç Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, arkadaşlarınızla veya diğer önemli kişilerle duygusal düzeyde bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın, çünkü Başak ayı, gökyüzünde bir dizi destekleyici yön oluştururken, haritanızın iletişimi yöneten sektöründe bir ışık tutar. Bu enerji, Merkür geri hareket halindeyken, şu anda nadir bulunan bir kozmik emtia olan istek ve ihtiyaçlarınızı net bir şekilde ifade etmek için mükemmeldir. Öğleden sonra ay, uyumlu Terazi burcuna geçerek hafta sonunun geri kalanında evinizi güzelleştirmeniz için size ilham verecek. Alanınız üzerinde çalışmak için kollarınızı sıvamadan önce, kanepede rahat bir kucaklaşma seansı için özel birini davet edin.


Aslan Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Başak ayı gökyüzünde bir dizi destekleyici açı oluşturarak sizi paranızla akıllı kararlar almaya teşvik ediyor. Bu titreşimler sizi biraz alışveriş yapma havasına sokabilir, ancak biraz fazladan harcama yapmak anlamına gelse bile düşük kaliteli ürünlerle alışveriş yapmamaya çalışın. Öğleden sonra ay Terazi’ye girdiğinde, masaya cilveli bir unsur getirerek bir değişim hissedeceksiniz. Şimdi, sevdiğiniz kişiye tatlı bir şeyler fısıldamanın ya da en azından hoşlandığınız kişiye cilveli bir mesaj yazmanın tam zamanı.


Başak Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, ay gökyüzünde bir dizi hem olumlu hem de olumsuz bağlantı kurarken burcunuzdan geçerken bugün etrafınızda çok şey olacak. Bu kozmik akım tarafından aşırı uyarılmış hissediyorsanız, meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın, böylece evrenden rehberlik isterken düşüncelerinizi düzenleyebilirsiniz. Şu anda sezgilerinize güvenmeniz önemli olacak, özellikle de büyük yaşam değişikliklerinin ortasındaysanız. Yine de endişelenme. Öğleden sonra, Ay Terazi’ye geçtiğinde, hava önemli ölçüde aydınlanacak ve topraklama enerjisini yolunuza getirecek.


Terazi Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün derin duygusal atılımlar seni bulacak, çünkü Başak ayı ruhunuzdaki derin bağlantıları tetikliyor. Bu enerji, özellikle gerçek değişimi nasıl ortaya çıkarabileceğinizi analiz etmek için biraz zaman ayırırsanız, sallamaya çalıştığınız davranış kalıplarını kırmanıza yardımcı olabilir. Öğleden sonra, ay burcunuza girdiğinde, destekleyici bir enerji akışı hissedeceksiniz. Bu titreşimleri ihtiyaçlarınızı önceliklendirmek için bir bahane olarak kullanın, sadece birkaç günlüğüne de olsa öz bakımınızı ve kişisel gündeminizi ilk sıraya koyun. Gün sona ererken, güneş ve Merkür, haritanızın yaratıcılığı yöneten sektöründe bir ittifak oluşturduğundan, sanatsal olmanın yollarını arayın.


Akrep Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün kozmik iklimi size ev sahipliği yapmanız için mükemmel bir göksel ortamı sunacağından, sevdiklerinizi geç bir brunch için mekanınızda bir brunch için davet etmeyi düşünün tatlı akrep. Bu duyguları gerçekten ifade etmek zorunda kalmadan özen gösterin. Ancak, öğleden sonra sona ermeden ve Ay Terazi’ye geçmeden önce herkesin toplanıp yola çıkmaya hazır olduğundan emin olmak isteyeceksiniz. Bu Ay yerleşimi sizi sessiz bir baş boşluğuna sokacak ve bu da sosyalleşme kavramını çok daha az çekici hale getirecek.


Yay Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kariyerinizi ve yanınızda çalışan insanları oldukça ciddiye alırken, özellikle hafta sonunun tadını çıkarmaya çalışırken kendinizi ofis hakkında düşünürken veya konuşurken bulursanız, şu anda bazı profesyonel sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Bazı meslektaşlarınızla arkadaş olsanız bile, birkaç saatliğine de olsa kendinizi bu ilişkilerden hemen şimdi ayırmalısınız. Öğleden sonra Ay Terazi burcuna geçtiğinde bir değişim kendini gösterecek ve sosyal hayatınıza ve popülerliğinize ışık tutacak. Mesleki hırslarınızı bir an için bir kenara koyarak, arkadaşlıklarınızda kaybolmak için kendinize şu anda izin verin.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı burcunuzdaki dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurarken, küçük Keçi, bugün moda seçimlerinizi deneyin ve deneyin. Bu titreşimler, kişisel gücünüzden yararlanmak için mükemmeldir, ancak görünüşünüzün dikkate alınması gereken bir güç olduğunuz gerçeğini yansıtmasını isteyeceksiniz. Biraz alışveriş yapmak için geciktiyseniz, öğleden sonra ay estetik olarak yönlendirilen Terazi’ye geçtiğinde gardırobunuzu güncelleyin. Karışıma yeni iş kıyafetleri eklemeyi unutmayın. Aksi takdirde içinizdeki iş insanı ihmal edilmiş hissedecektir.


Kova Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu hafta psişenizde belirmiş olabilecek örümcek ağlarını temizlemeye yardımcı olmak için evde güzel ve rahatlatıcı bir gün geçirin, tatlı Kova. Arkadaşlarınız brunch veya alışveriş gezisi için sizi cezbetmeye çalışsa da, en sevdiğiniz pijamalarınızla çok daha mutlu hissedeceksiniz. Bu akşam Ay Terazi’ye geçtiğinde, güneş ve Merkür ile tatlı bir bağlantı kurduğunda, psişik olarak uyum içinde ve evrenle bağlantılı hissedeceksiniz. Bu enerji, perdenin ötesinden mesajlar almak için mükemmeldir, bu nedenle tarot kartlarınızı çıkardığınızdan veya sağlam bir meditasyon seansı aldığınızdan emin olun.


Balık Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlık çevrenizdeki birine karşı hisler beslemeye başladıysanız, şimdi harekete geçmenin tam zamanı olabilir, çünkü evren sizi kalbinizin arzusunun peşinden gitmeye teşvik ediyor. Diğer taraf dileklerinizin gerçekleşmesine yardımcı olmak için işbirliği yapacak, bu yüzden perdenin ötesinden biraz daha fazla yardım istemekten korkmayın. Şu anda brülörde olan herhangi bir romantizm, bu öğleden sonra ay aşk odaklı Terazi’ye girdiğinde biraz daha derinleşebilir. Sadece şu anda bağlantılarınız üzerinde herhangi bir baskı kurmayın çünkü bu titreşimler duygularınızın organik olarak hareket etmesini isteyecektir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.