Günlük Aşk Burç Yorumları 31 Ocak 2022

31 Ocak Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 31 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özgürlük seven Kova ile parıldayan ay ve sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu ile, bu zamanda bağımsızlığınıza ve sosyal statünüze öncelik vermeye daha yatkınsınız. Koç, dışarıda arkadaşlarınızla sosyalleşmek veya belki de sosyal medya aracılığıyla bir aşk ilgisini yakalamak üzere olabilirsiniz. Bununla birlikte, başka bir notta, Luna’nın yaralı şifacıya altmışlığı, burcunuzdaki Chiron, aynı anda güvensizlik duygularını ve süreçteki duygusal gerilimi tetikleyebilir. Yeniden bir araya gelmek için bir dakikanızı ayırın ve unutmayın, kendini sevmek en iyi aşktır.


Boğa Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen ortalığı yenecek tipte değilsin, Boğa. İster bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir şekilde kararlı olun, şu anda muhtemelen daha acımasız olan parçanıza erişiyorsunuz. Bu, özellikle ayın otoritenin onuncu evinden geçişi düşünüldüğünde doğrudur, ancak dahası da var. Son zamanlarda kendinizi kararsız mı hissediyorsunuz? Belki önemli bir karar vermeyi düşünüyorsunuz ve sonunda çizim tahtasına geri dönmeye karar veriyorsunuz. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlığı – ketlenmelerden, bilinçsiz kalıplardan ve perde arkasındaki her şeyden oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla – sizi gücünüzde durmaya teşvik eder.


İkizler Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatında bir inanç sıçraması yapıp yapmaman gerektiğini mi merak ediyorsun, İkizler? İkinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizin göksel hükümdarı Luna, özgürlüğü seven Kova’ya ve risk alan dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinize dönüşecek ve bu da sizi bir mancınık haline getirecek. yepyeni bir boyut, ancak tabii ki buna açıksanız. Ayın, on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’u seksenleyeceğini unutmayın – aynı anda sizi ruh ailenize ve akran ağınıza yaslanmaya teşvik eder.


Yengeç Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Alçakgönüllü Mars, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizde cızırdamaya devam ederek, ilişki sektörünüze enerji ve tutku getiriyor. Birini mi gördün, Yengeç? Ayın, seks, samimi birliktelikler ve enerji alışverişleriyle ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Kova aracılığıyla parlayacağı düşünülürse, aşk hayatınızda büyük olasılıkla zihinsel uyarım ve deneyimler için can atıyorsunuz. Yaralı şifacıya, onuncu otorite eviniz aracılığıyla Chiron’a karşı bir şifa altmışlık pozisyonunda oturan Luna, sizi kişisel yaşamınızın kontrolünü elinize almaya ve hatta gerekirse itibarınızı değiştirmeye teşvik ediyor.


Aslan Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlük rutinleriniz iyi gidiyor gibi görünüyor, özellikle de sorumlu altıncı sağlık eviniz, günlük ritüelleriniz ve titizliğiniz aracılığıyla yapılandırılmış Oğlak burcunda birleşen çok sayıda gezegen varken, peki ya aşk hayatınız Leo? Ay, taahhütlü anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizi harekete geçirerek özgürlüğü seven Kova’ya dönüşecek, bu da şu anda size ve özel birinin solo projelerine daha fazla önem verileceği anlamına geliyor. Arada bir birbirinden biraz uzaklaşmanın yanlış bir tarafı yok. Dahası, Ay’ın değişim yaratan Uranüs’e karesi önemli bir içgörü sağlar, bu yüzden sezginizi takip ettiğinizden emin olun.


Başak Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinize bolluk getiren göksel aşıklar Mars ve Venüs ile, bu zamanda muhtemelen kalbinizin arzularıyla daha fazla temas halindesiniz, Başak. Bununla birlikte, meydan okumanız, beklenmedik bir şekilde değişebilecek ve sizi hazırlıksız yakalayabilecek bir şey üzerinde gayretle çalışırken, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla, Ay’ın karesinden değişim yaratan Uranüs’e doğru potansiyel olarak kaynaklanabilir. Başka bir notta, ay, samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’u seksen yapacak ve sizi önemli bir bağlantıya güvenmeye ve hatta belki de teslim olmaya teşvik edecek.


Terazi Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, eksantrik Kova’ya ve bugün aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinize giriyor, kalbinizin arzularını ve benzersiz aşk dilini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Terazi, sen bir avın; ne aşk değil? İster inanın ister inanmayın, bulaşıcı çekiciliğinizden bahsetmiyorum bile, çok çekici olan işbirlikçi ve yargısız yanınız. Ay ve yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünün sekstilinden bahsetmişken, ilişki sektörünüzde sizi kalbinizi takip etmeye ve potansiyel olarak önemli bir ortaklığı iyileştirmeye teşvik ediyor. Unutma; her şey bakış açısıyla ilgili, bu yüzden bir şeyleri değiştirmekten korkmayın.


Akrep Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleneksel yöneticiniz Mars, bugün meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Oğlak burcundaki cilveli Venüs’e katılıyor ve alışverişlerinize tutku ve lezzet getiriyor. Oğlak burcundayken, bu romantik ve/veya finansal fırsatlar uzun vadede daha olasıdır. Akrep, gerçek anlaşmadan daha azına razı olmayacaksın ve yapmamalısın. Ayrıca, ayın kendiliğinden Kova’dan geçişi ve dördüncü eviniz, aile meseleleri ve duygusal temelleriniz, kişisel yaşamınızda özgürlük arzunuzun yanı sıra en derindeki hislerinize daha fazla vurgu yapar. Sıradaki ne?


Yay Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçek her zaman güzel değildir ve bunu herkesten daha iyi biliyorsun Yay. Örneğin, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevre ile ilgili meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla Ay’ın kendiliğinden Kova’ya geçişi, yerel topluluğunuzu ve kişisel alışverişlerinizi çevreleyen temalara duygusal bir vurgu getirecektir. Bununla birlikte, ister bekar olun, ister çoktan aşık olun, özellikle ay, samimi sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı yönettiğinden, bu zamanda dikkate alınması önemlidir. Luna, yaralı şifacı Chiron’a meydanda otururken, gecikmiş olduğu kadar rahatsız edici bir konuşmayı tetikleyen şey bu olabilir.


Oğlak Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün yalnız zamanınıza öncelik vermekten çekinmeyin. Bildiğiniz gibi, ay uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor, ancak bugün istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemlerinizden geçiyor olacak. Siz ve sevgiliniz benzer umutları ve hayalleri paylaşıyor musunuz? Değerleriniz konusunda aynı sayfada mısınız? Luna yaralı şifacı Chiron ile uyumlu bir altmışlık açıdayken, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla, özellikle mevcut durumunuzu engelliyorsa, yetiştirilme tarzınızın temellerine daha yakından bakıyor olabilirsiniz. .


Kova Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, sınırları belirliyorsun ve başka fırsatlar için alan yaratıyorsun. Bu, romantik ilginize ve/veya diğer önemli kişilere korkutucu gelebilir veya gelmeyebilir, ancak dürüst olmak gerekirse, bu endişelerinizin en küçüğüdür. (Tabii ki övünmenize aldırmayın.) Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu zamanda, özellikle ay modern cetveliniz Uranüs ile kare kare yaparken, alabileceğiniz tüm alana ihtiyacınız olacak. duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla. Kaostan kaçış yok, ama bu senin nişin.


Balık Burcu

31 Ocak 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars ve Venüs, sosyal açıdan bilinçli on birinci dostluk ve topluluk evinizde cızırdayarak, insan etkileşimi için tutkunuzu ve arzunuzu inkar edemezsiniz, Balık. Yine de, ay, bilinçsiz on ikinci kapanma, rüyalar, engellemeler ve perde arkasındaki her şey evinize geçeceğinden, kendinize hak ettiğiniz bazı mola anlarını ayırmaktan çekinmeyin. Sosyalleşme havasındayken bir oksimoron gibi geliyor, ancak çelişkili doğanız çekiciliğinizin bir parçası. Ve ayın beşinci romantizm evinizi yönettiği göz önüne alındığında, yerel barda insanların izleyebileceği ve bir sevgiliye sarılabileceği rahat bir köşe kabini tercih edebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.