Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Ocak 2022

30 Ocak Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 30 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, aşk hayatınızda ilerleme kaydetme fırsatı sunuluyor. Örneğin, günümüzün heyecan verici Venüs-Uranüs sekstili, bire bir bağlantılarınızın ve romantik alışverişlerinizin dinamiğine, yani daha fazla geliştirmek istediklerinize renkli bir ilham ve özgürlük katmanı ekliyor. Ay ayrıca, sizi sürece güvenmeye ve tüm beklentilerinizi teslim etmeye teşvik eden rüya gibi Neptün ile uyum içinde olacaktır. İnternette tanıştığın birine aşık olmak? Güneşin özgürlüğü seven Uranüs ile kare açısı, aşk ilginizin kendiliğindenliğini ve eksantrikliğini büyütür. Kendin ol.


Boğa Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni başlangıcın burada, Boğa. Aslında, doğrudan konumlanan gezegen yöneticiniz Venüs'ten daha iyi olan tek şey, ertesi gün Uranüs'ü burcunuzda üçgen yapacak olmasıdır. Bekar veya zaten alınmış, kişisel yaşamınızda meydana gelen değişim yadsınamaz, özellikle inanç sistemleriniz söz konusu olduğunda, bu nedenle ilerlemek için doğru yoldasınız. Ayrıca, çevrimiçi veya belki de sizden uzaktaki biriyle ezilen veya iletişim kuranlarınız için, bağlantınız hakkında da biraz fikir edinebilirsiniz. Güneşin Uranüs ile karesi aynı anda özgürleşmeniz için size meydan okuyor.


İkizler Burcu

30 Ocak 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Eskimiş bağlantılardan ve sizi durgun tutan karşılıklı bağımlı davranışlardan kurtuluyorsunuz, İkizler. Bu, özellikle, uzun süredir gecikmiş bir inanç sıçraması yapmaya çağrıldığınız için, onikinci teslim eviniz aracılığıyla, risk alan dokuzuncu genişleme evinizdeki güneş ile özgürlüğü seven Uranüs arasındaki günümüzün özgürleştirici karesini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. İster geçmişinizden biriyle bekleyen bir takas, ister sona erme tarihine yaklaşan karşılıklı bağımlı bir ilişki olsun, şu anda bir şey dikkatinize sunuluyor. Venüs, aynı zamanda, sekizinci ev birleşmeleriniz boyunca geriye dönük yolculuğunun ortasında Uranüs ile uyum içinde olacak. Birinin zamanı doldu.


Yengeç Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün Oğlak burcunda geri giden Merkür'e katılıyor, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğer evinize, özellikle de bir şeyin ya da birinin geri gelmesini bekleyenleriniz için vurgu ve netlik getiriyor. Kendine karşı dürüst ol ve hak ettiğinden daha azına razı olma Yengeç. Ayrıca, güneşin sekizinci seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla devrim niteliğindeki Kova'daki yolculuğunun ortasında, toplulukla ilgili on birinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak. İlk başta bazı şeyler ne kadar rahatsız edici gelse de bu değişime hazırsınız. Yolculuğun iniş ve çıkışlarına güvenin.


Aslan Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür, yapılandırılmış Oğlak ve günlük ritüeller ve durum tespiti konusundaki sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor, ancak aynı zamanda süreçte için için yanan Plüton'u birleştirecek. Leo, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı ol, kişisel hayatınla ilgili bir şeye aşırı derecede odaklanmış olabilirsin ya da belki bir aşk bağlantısının lojistiğini, özellikle de senden uzakta olan biriyle bağlantı kuranların üzerinde durabilirsin. Güneş aynı zamanda, bire bir bağlantıların olduğu yedinci evinizden geçerken, değişim yaratan Uranüs ile yüzleşecek ve bu da, kişisel yaşamınızda güçlü değişimler ve değişim getirecektir.


Başak Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, işi sen yapıyorsun ama gölgenle yüzleşmek asla kolay değil. Ay, Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evi aracılığıyla, geri giden Merkür ile güçlerini birleştirecek ve bu da, bir zamanlar sahip olduğunuz romantik duygulardan geçmişe kadar olan her şeyi yeniden ortaya çıkarabilecek. Bir süredir duymadığınız aşk ilgileri. Bununla birlikte, başka bir notta, bu aynı zamanda aşk dilinizin dinamiğine ve duygusal olarak yatırım yapmanıza gerçekten değecek şeylere ışık tutabilir. İlişki sektörünüzde Neptün ile uyum içinde, süreçte kesin sınırlar koymak önemlidir.


Terazi Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs, resmi olarak dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla doğrudandır, ancak sekizinci seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla asi Uranüs ile ilham verici bir üçgende buluşacaktır. bugün. Terazi, özellikle güvenlik duygunuzu çevreleyen temalar söz konusu olduğunda, gecikmiş bir değişim yaşıyorsunuz. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu zamanda içsel çalışmaya daha fazla odaklanabilirsiniz. Ayrıca, ilişkiniz ve kalbinizin arzuları arasında seçim yapmak, yapmaktan daha kolaydır. Kendine öncelik vermende yanlış bir şey yok.


Akrep Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, özgürlük arzunuz bugün kişisel yaşamınızın önüne geçiyor olabilir. Örneğin, güneşin duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizdeki yolculuğunun ortasında, aile meseleleri ve en içteki duygular, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla değişim yaratan Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Boşluğa olan ihtiyacınız ilk başta, özellikle de zaten çift olanlarınız için sevgilinizi biraz tetikleyebilir. Etkileşimlerinize ve iletişim tarzınıza dikkat edin, çünkü Merkür retrosu, güç merkezi Plüton ile birleşecek ve bu da, değiş tokuşlarınıza bir yoğunluk katmanı ekleyecektir. Yine, bugün mutlaka sizin gününüz olmayabilir.


Yay Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, sizin veya diğer sevgilinizin şu anda normalden daha fazla maliye ile meşgul olmanız mümkündür, Yay. Belki biriniz iş değiştirme veya önemli bir yatırım yapma sürecindesiniz. Bu özellikle, para sektörünüzde Pluto'nun yanında oturan, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi Merkür'ü göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Başka bir notta, bazılarınız önemli bir ortaklığın temelini ve hatta yatırımınıza değip değmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu konuşmaların "ciddiliğinin" sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin.


Oğlak Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Venüs resmi olarak burcunuzdadır, ancak bugün aynı zamanda aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizi harekete geçirerek özgürlüğü seven Uranüs ile buluşacak. Oğlak, şu anda kalbinin arzularını inkar etmek yok, ama aynı şekilde, romantik gelişmeler söz konusu olduğunda beklenmedik şeyler bekle. Bekar? Bu müstehcen, canlandırıcı ve hatta belki de eksantrik bir şey, bu yüzden açık fikirli olmak en iyi seçeneğinizdir. Üstüne üstlük, Merkür retrosu burcunuzda tabu Pluto ile buluşacak ve değiş tokuşlarınıza bir yoğunluk ve tutku katmanı ekleyecek. Bu zamanda inanılmaz derecede baştan çıkarıcısın.


Kova Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinizden bugün hak ettiği bir yağmur kontrolünü isteyin, Kova. Ayrıca, şu anda bir şeyden gerçekten şüphelendiğiniz gerçeğini inkar edemezsiniz. Bu özellikle, Merkür gerilemesi'nin gizli on ikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla için için için yanan Plüton'a yakınlığı düşünüldüğünde geçerlidir. Güzel haberler? Sezginiz şu anda inanılmaz derecede yüksek, ama aynı zamanda biraz yalnız zaman geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bir ara verin ve sonuçlara atlamayın. Güneşin ilişki sektörünüzü yönettiğini ve aynı anda modern hükümdarınız Uranüs ile karşı karşıya geleceğini unutmayın. Nelerden kurtuluyorsun?


Balık Burcu

30 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En son ne zaman dışarı çıkıp en iyi arkadaşların Balık ile takıldın? Eski bir arkadaş grubuyla yeniden bağlantı kurmak, düşündüğünüzden daha olumlu olabilir, ancak yine de, önce biriyle havayı temizlemeniz gerekebilir. Bu nedenle, ister bekar, ister aşık olun, isterse zaten romantik bir şekilde bağlı olun, elbette FaceTime aracılığıyla bir şeyleri göğsünüzden çekmeyi tercih etmiyorsanız, dışarı çıkıp sosyalleşmekten korkmayın. Unutmayın, ay romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetir, ancak bu süreçte Merkür gerilemesi ile birlikte oturacaktır. Huzurunuzu konuşmaya hazır olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.