Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Ocak 2022

28 Ocak Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, her yerde ruh eşini arıyorsun ama bu kadar ileri gittikten sonra umudunu kaybedemezsin. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Bu arada ay, kendiliğinden Yay burcunda ve heyecan arayan macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge dokuzuncu evinizde gezinmeye devam ediyor. Bekar, aşık ya da zaten romantik bir şekilde bağlı, bugün huzursuzluk duyguları yaşamaya eğilimlisiniz, çünkü ay, gizli onikinci kapanış, rüyalar ve engelleme eviniz aracılığıyla Jüpiter (ayın yöneticisi) ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Kendinden şüphe mi ediyorsun? İyi haber şu ki, Luna'nın Satürn'e altmışlığı sizi yeryüzüne indiriyor.


Boğa Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, şehvetli tutkularının peşinden gidiyor ve gecikmiş bir inanç sıçraması yapıyorsun. Bu, özellikle, cinsel kimyanın sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı ateşlemeye devam edeceğinden, Ay'ın Yay burcundaki spontane yolculuğu düşünüldüğünde özellikle doğrudur. Bekar? Ortak astroloji yerleşimlerinizi tartışmak veya belki de radyoda en sevdiğiniz şarkıyla ay ışığında gezintiye çıkmak kadar basit ama tabu bir şey, tam da doğru miktarda sihir gibi geliyor. Balık burcunda Jüpiter'e toplulukla ilgili on birinci evinizden bir kare, özellikle yanlış ortamdayken, kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir.


İkizler Burcu

28 Ocak 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bekar veya zaten bağlı, kesin olan bir şey var: şu anda kişisel ve profesyonel yaşamınız arasındaki dengeyi geliştirmeye çağrılıyorsunuz. Bu, özellikle ayın kendiliğinden Yay ile yaptığı yolculuk ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Örneğin, bağlantınızın balayı evresinde aşırıya kaçma arzusu veya belki de geçici bir romantizmde gerçeği gözden kaçırma arzusu olsun, Luna'nın Neptün karesi, büyük resmin bilincinde olmak için bir hatırlatma görevi görecektir. Tabii ki, gül renkli gözlüklerinizi çıkarmakta tereddüt edeceksiniz, ancak zamanının geldiğini de biliyorsunuz.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün farklı bir yaklaşım izliyorsun, Yengeç. Ne de olsa, Ay'ın maceracı Yay'da – sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla – günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri aracılığıyla – seyahat etmesiyle, aradığınız son şey monotonluktur. Bir sevgiliyle takılmak, spontane bir yolculuğa çıkmak veya gizlice öğle yemeğinizin fazladan yarım saatini sadece aşık olduğunuz kişiyle telefonda kalmak için ayırmak bugün yapılacaklar listenizde büyük olasılıkla. Luna'nın geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Jüpiter ile eş zamanlı olarak karşı karşıya geleceğini unutmayın, bu nedenle her şey göründüğü gibi değildir. Yerde kalın.


Aslan Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, özgürlüğü seven Yay burcunda ve tutkulu beşinci aşk evinizde sona ermeden önce, Luna, seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Balık burcundaki geniş Jüpiter ile yüzleşecek. Bu zamanda alışverişlerinize ekstra dikkat edin, Leo. Kalbinizin arzuları yaşamdan daha büyük hissedebilir, ancak pervasızca tutkularınıza teslim olmak, dengeli kalmazsanız, işleri birden fazla şekilde karmaşıklaştırabilir. Anlamı: Gerekli sınırları belirleyin ve gerekirse enerjinizi koruyun. Bu, iyi vakit geçiremeyeceğiniz anlamına gelmez. Aksine, anahtar topraklanmış kalmaktır.


Başak Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı, şu anda içsel bir kaos yaşıyor olabilirsiniz, ancak düşündüğünüz şekilde değil. Ayın maceracı Yay burcundan geçişi – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla – özellikle aşk hayatınızda duyguları bastırıyorsanız, huzursuzluk duygularını tetikleyebilir. Karanlık tarafta, Luna'nın Balık burcundaki geniş Jüpiter'e zorlu karesi – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğerleri aracılığıyla – işleri gerçekte olduğundan çok daha karmaşık hale getirebilir. Mevcut realitenizi gözden kaçırmayın.


Terazi Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, yerel üçüncü ev iletişiminizi, düşünce sürecinizi, yakın çevrenizi ve çeşitli görevlerinizi sarsmaya devam ediyor, odağınızı romantik alışverişlerinizi çevreleyen duygusal temalara ve belirli bir durumun arkasındaki gerçeğe kaydırıyor. Terazi, ister bekar olun, ister alıngan olun, bu dönemde, özellikle de bir aşk ilişkisi konusunda, kötü şöhretli bir kararsızlık durumunda olabilirsiniz. Ayın Satürn'e altmışlık açısının sizi en özgün benliğiniz olmaya teşvik ettiğini unutmayın. Bununla birlikte, Jüpiter'in Balık'ta puslu bir karesi, bir durumun ayrıntıları ve/veya lojistiği söz konusu olduğunda kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir.


Akrep Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine değer verme, Akrep. Kim olduğunuzu ve masaya ne getirdiğinizi unutmayın. İster bekar olun, ister daha önce alınmış olun, ayın heyecan arayan Yay burcundan geçişi – istikrar arayan ikinci konfor, finans, benlik saygısı ve değer sistemleriniz aracılığıyla – şehvetli zevklerinizden her şeyi çevreleyen duygusal temalara daha fazla odaklanma sağlar. aşk bölümündeki geleneklerinize. Yakalayış? Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizden geçen rüya gibi geçişinin ortasında genişleyen Jüpiter Balık burcunda eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Bu, gerçekte neyi temsil ettiğinize bakılmaksızın, gerçekçi olmayan bir fantezi veya bir aşk teklifi tarafından kolayca etkilenebileceğiniz anlamına gelir.


Yay Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Öngörülerinize ekstra dikkat edin, Yay. Ay'ın burcunuzda parıldamasına ek olarak, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı Luna, Balık ve duygusal olarak yolculuğunun ortasında gezegen hükümdarınız Jüpiter ile meydan okuyacaktır. en içteki duyguların dördüncü evini yönetti. Bekar, hırslı veya zaten bir taahhüt içindeyseniz, şu anda durumları aşırı idealleştirmeye ve gereksiz beklentiler belirlemeye daha yatkınsınız. Ayrıca çevrenize karşı aşırı duyarlısınız, bu yüzden gerekirse enerjinizi koruyun. Luna'nın Satürn'e altmışlığı, gününüzün dinamiğine ayık bir katman ekler.


Oğlak Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu anda her şeyi çok net göremiyorsunuz ve aşk hayatınız da bir istisna değil, Oğlak. Örneğin, ister bekar, ister ezik, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, ayın Jüpiter'in yönettiği Yay burcundan geçişi ve kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar, bilinçsiz kalıplar ve kendini geri alma, ketlenmelerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirir ve aşkta fedakarlık. Ayın taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi yönettiğini unutmayın, böylece bilinçli zihninizden bir şeyler gizlenebilir. Üstüne üstlük, iletişim sektörünüzde Luna'nın Balık burcundaki Jüpiter ile karesi aynı anda anlaşılması zor duyguları ve gerçekçi olmayan algıları tetikleyebilir. Yerde kalın.


Kova Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sanal alemi keşfedebildiğinizde ve etrafınızı benzer umutları ve hayalleri paylaşan, benzer düşünen bireylerle çevrelediğinizde gelişirsiniz, Kova. Ve kendiliğinden Yay burcunda parıldayan ay ile – on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla aşk seçeneklerinizi keşfetme sürecinde muhtemelen daha fazlasınız. . Ay ayrıca burcunuzda Satürn ile uyum içinde olacak, bu nedenle iyi haber şu ki, potansiyel beklentilere pragmatizmle yaklaşıyorsunuz ve hayranlarınız ciddi olduğunuzu biliyor. Kendini beğenmiş olmadan rekoru kır.


Balık Burcu

28 Ocak 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Üstlerinden birine aşık mısın, Balık? Belki bu kişi sizden veya profesyonel alanda hayran olduğunuz birinden daha yaşlıdır. Ne de olsa Venüs Oğlak burcunda geri harekette – sosyal açıdan bilinçli on birinci eviniz, iş arkadaşlarınız ve sosyal atmosferler aracılığıyla – bu nedenle yakın zamanda, ister yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla geniş ağınızdaki potansiyel beklentilerle yeniden bağlantı kurabilirdiniz. . Bununla birlikte, başka bir notta, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, eş zamanlı olarak burcunuzda Jüpiter ile çatışacak ve aşırı düşkünlük ve belki de gereksiz riskler alma arzusuna ilham verecek. Çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.