Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Ocak 2022

25 Ocak Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 25 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Ocak 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Akrep burcundaki son çeyreği, seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve işbirliklerinden oluşan sekizinci evinize odaklanacak ve romantik bağlantınızın temelinden ver-al temalarına kadar her şeyi vurgulayacak. Koç, ister bekar, ister aşık olun, isterse romantik bir şekilde bağlı olun, yeni bir ortaklığa yatırım yapmadan önce finansal konularla veya belki de planlama aşamasıyla daha fazla meşgul olabilirsiniz. Belki de bu kararın potansiyel olarak finansal durumunuzu nasıl etkileyeceğini merak ediyorsunuz. Bununla birlikte, Ay’ın Balık’taki Jüpiter ile üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde, bugünün astro-hava durumu sizi sürece güvenmeye ve içsel bilginizi takip etmeye teşvik ediyor.


Boğa Burcu

25 Ocak 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dengeli ikinci değerler evinizin ve romantik beşinci tutku evinizin göksel hükümdarı olan Bilgili Merkür, geri dönmeye devam ediyor, ancak bugün geniş dokuzuncu bilgelik, macera ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla pragmatik Oğlak burcuna yeniden girecek. Özel birine tatlı bir mesaj göndermeyi mi düşünüyorsun, Boğa? Tipik olarak pes edecek biri olmasanız da, dönüştürücü Akrep burcundaki bugünün son çeyreği, taahhütlü yedinci evinizi, uzlaşmayı ve önemli diğerlerini vurgulayacaktır; bu, önemli bir diğeriyle tanışma fikrine daha açık olduğunuz anlamına gelir. yarı yolda ve genel olarak ihtiyaçları için yer tutuyor.


İkizler Burcu

25 Ocak 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, aradığınız cevapları er ya da geç alacaksınız. Örneğin, gezegen yöneticiniz Merkür gerilemeye devam ediyor, ancak bugün yapılandırılmış Oğlak burcuna ve samimi sekizinci seks, birleşme ve işbirliği evinize yeniden girecek. Bekar? Aniden geçmiş bir aşk ilginiz hakkında bilgi alabilir veya belki de yakınlaşmadığınız biriyle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Bununla birlikte, ay takıntılı Akrep’ten geçerken – sorumlu altıncı eviniz, ayrıntılar ve günlük ritüeller aracılığıyla – şeyleri aşırı analiz etmeye eğilimlisiniz, bu yüzden bu zamanda enerjinizin nereye gittiğine dikkat etmeye çalışın. Venüs retrosu ile uyum içinde, örümcek duyularınız da inanılmaz derecede gelişmiştir.


Yengeç Burcu

25 Ocak 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tak tak. Kapıyı aç, Kanser. Merkür retrosu, Oğlak burcuna ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinize bugün yeniden giriyor, bu da geçmişinizden doğaçlama mesajlar ve/veya beklenmedik haberler almak zorunda olduğunuz anlamına geliyor. Bu arada, ay için için için yanan Akrep ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizin arasından parıldayacak, bu nedenle tutkular kesinlikle yükseliyor. Üstelik ay, macera, fırsat ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Balık burcundaki şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak, bu nedenle kalbinizi dinlemek büyük bir maceranın kapılarını açabilir.


Aslan Burcu

25 Ocak 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün dönüştürücü Akrep burcundaki ayı, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinize, aile meselelerine, en derindeki hislere ve erken temellere dokunarak duygusal dünyanıza tutku ve derinlik getirecek. Aslan, ister bekar, ister aşık, ister romantik bir şekilde bağlı olun, içsel değişiklikleriniz dış realitenize, yani bire bir ilişkilere yansıyacaktır. Bilinçli olarak kendinize bir şey mi sakladınız? Ay, eş zamanlı olarak, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla Balık’taki Jüpiter ile uyumlu bir hizalanma oluşturacak ve bu da size teslim olmanıza ve diğer önemli kişinin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen birleşmeniz için ilham verecektir. . İyileşme zamanı.


Başak Burcu

25 Ocak 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Merkür geri dönmeye devam ediyor – bazı gecikmeler ve küçük aksilikler yaratıyor – ama bugün Oğlak burcuna ve tutkulu beşinci aşk, zevk, romantizm ve kendini ifade etme evinize yeniden girecek. Başak, kapatamadığınız eski bir eski sevgiliye ulaşmayı veya belki de tamamen gemiden atlamadan önce tutkulu bir aşk ilişkisini tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu zamanda bir tür aydınlanma kazanabilirsiniz. Bunun tam tersi olabileceğini unutmayın, bu nedenle spam klasörünüzü kontrol edin. Üstelik ay, Jüpiter ile uyumlu bir üçgende buluşmadan önce için için yanan Akrep ve meraklı üçüncü iletişim evinize girecek. Şu anda beklentilerinizden ayrılın.


Terazi Burcu

25 Ocak 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeter bu kadar fedakarlık, Terazi. En son ne zaman kendine öncelik verdin? Ay, bugün dönüştürücü Akrep burcuna giriyor ve güvenlik arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi harekete geçiriyor, bu da muhtemelen duygusal istikrarınızı çevreleyen temalarla daha fazla meşgul olduğunuz anlamına geliyor. Günlük görevler ve iş rutinlerinden sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla geniş Jüpiter ile uyumlu olarak, bugünün astro-havası sizi sevdiğiniz ve sizi tatmin eden şeyi yaparak daha fazla zaman geçirmeye teşvik ediyor. Kendiniz üzerinde çalışmak, biraz gölge çalışması yapmanızı gerektirebilir, ancak emin olun, daha sonra aşk kupanızı hak eden biriyle paylaşmaktan çok mutlu olacaksınız.


Akrep Burcu

25 Ocak 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzda resmi ilk çıkışını yapıyor, en derindeki duygularınızı ve istikrar arzunuzu çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Bu bağlantı sana güvenli geliyor mu, Akrep? Aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Ay’ın genişleyen Jüpiter ile tek, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olduğu üçgen açı sizi sürece güvenmeye ve kalbinizin sesini dinlemeye teşvik eder. Ayrıca, seks, birleşme ve ortak işbirlikleriyle ilgili sekizinci evinizin göksel yöneticisi olan Merkür, bugün üçüncü iletişim eviniz ve yerel topluluk aracılığıyla geriye gitmeye ve Oğlak burcuna yeniden girmeye devam edecek. Gerçeğinizi söylemeye hazır mısınız?


Yay Burcu

25 Ocak 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayacağınız gibi, Merkür, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Bununla birlikte, bugün, Şubat ayının başına kadar gerilemeye devam edeceği, istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla Oğlak burcuna yeniden girecek. Yay burcu, ister aşık olun, ister bekar veya romantik bir şekilde bağlı olun, güvenlik duygunuz etrafında dönen temaları, yani bire bir bağlantılarınızla ilgili konuları yansıtmaya ve gözden geçirmeye çağrılıyorsunuz. Ayrıca, ayın dönüştürücü Akrep ve bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizden geçişi sizi bir adım geri atmaya ve enerjinizi yeniden doldurmaya teşvik eder. Teslim olman gereken bir şey var mı?


Oğlak Burcu

25 Ocak 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, söylenmeyen bir şey mi kaldı? Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı, şu anda çizim tahtasına geri dönmeniz için çağrılıyorsunuz. Örneğin Merkür retrosu bugün burcunuza yeniden girecek ve bu süreçte Plüton ve Venüs geri hareketine katılacak. Başlangıçta halının altına süpürdüğünüz bekleyen bir sohbeti tekrar ziyaret edebilir ya da tamamen farklı bir bakış açısıyla romantik bir ortaklığa bakmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı Luna, dönüştürücü Akrep’e ve sosyal olarak bilinçli onbirinci topluluk evinize dönüşecek. Seçeneklerinizi keşfetmekten korkmayın.


Kova Burcu

25 Ocak 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, iyi haber şu ki, Merkür gerilemesi bugün burcunuzdan ayrılacak. Kötü haber şu ki, Şubat ayının başına kadar geri dönmeye devam edecek. Bununla birlikte, on ikinci sırlar ve bilinçsiz kalıplar eviniz aracılığıyla pragmatik Oğlak burcuna yeniden girdikten sonra, bir zamanlar bilinçli zihninizden gizlenmiş olan şeyleri fark etmeye başlayabilirsiniz. Merkür’ün romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönettiğini unutmayın, bu nedenle bu aydınlanma ve aydınlanma anı, kalbinizin arzuları veya belki de romantik bir ilgi etrafında çok iyi dönebilir. Ay ve şanslı Jüpiter arasındaki tatlı üçgen, sizi inançlı olmaya ve inisiyatif almaya teşvik eder.


Balık Burcu

25 Ocak 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, bugün dönüştürücü Akrep burcuna giriyor ve macera, bilgelik, bilinmeyen topraklardan oluşan maceralı dokuzuncu evinizi aktive ediyor, bu da muhtemelen mistisizm, felsefe ve hatta astrolojiyi çevreleyen temalarla meşgul olduğunuz anlamına geliyor. Yükselen burçların uyumlu mu Balık? Bekar, aşık ya da zaten romantik bir şekilde bağlı, kalp meseleleri söz konusu olduğunda bilinmeyene doğru yola çıkmaya çağrılıyorsunuz. Her deneyim için yanan bir ateşle, Merkür ve Venüs gerilemesinin yadsınamaz etkilerine rağmen, bu zamanda bir inanç sıçraması yapmaktan korkmayın. Bundan bahsetmişken, Merkür retrosu bugün Oğlak burcuna yeniden girerek özgürlüğü seven on birinci topluluk evinizi ateşleyecek, bu yüzden seçeneklerinizi keşfetmekten korkmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.