Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Ocak 2022

22 Ocak Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 22 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün uyum arayan Terazi’ye giriyor, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi harekete geçirerek dikkatinizi otomatik olarak bire bir bağlantılarınızın temelini çevreleyen temalara kaydırıyor. Koç, aklında özel biri varsa ama onlardan kaçınmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsan, bugünün astro-havasında bir sürpriz bekliyorsun. Ayın haritanızın bu alanından geçişinin ortasında, Luna, onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla Kova’da geri giden Merkür ile buluşacak. İster yüz yüze ister internet üzerinden iletişim bekliyoruz.


Boğa Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önceliklerinizi sıralıyorsunuz ve bilinçli olarak ördeklerinizi arka arkaya almayı seçiyorsunuz, Boğa. Belki de başlamayı düşündüğünüz bir macerayla ilgili sonraki adımları düşünmenin ortasındasınız. Her iki durumda da, ayın sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla uyum arayan Terazi’ye geçişi, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri, odağınızı günlük görevlerinizi çevreleyen temalara kaydırır. Daha da önemlisi, belirli bir durumun lojistiğine ışık tutacaktır. Şimdi, bunun Venüs tarafından yönetilen bir ay tutulması olduğu göz önüne alındığında, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Venüs’ün Oğlak burcunda geri hareketini düşünmek önemlidir. Tam olarak ne planlıyorsun?


İkizler Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kimin hayalini kuruyorsun, İkizler? Bu arada, ay bugün aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla uyum arayan Terazi’de aylık ilk çıkışını yapacak, ancak dahası var. Uyum arayan Venüs tarafından yönetilen bu ay geçişinin özü muhtemelen Venüs’ün Oğlak burcundaki geri gidişinden kaynaklanacak – seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – bu da tek bir duruma bağlı olabileceğiniz anlamına gelir ve gizlice bir başkasını düşünmek. Başka bir notta, güneşin Kova’daki yolculuğu, macera, bilgelik ve kişisel uğraşlardan oluşan dokuzuncu evinize enerji ve canlılık getirir. İlahi yolunu takip et.


Yengeç Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos size değer verdiğiniz bir şeyi yeniden inşa etme fırsatı sunuyor, Yengeç. İster beslemek için sağlam bir temel, ister özlemini çektiğiniz romantik bir bağlantı olsun, yepyeni bir şeyi doğurma vaktiniz yaklaşıyor. Örneğin, ayın, dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Venüs tarafından yönetilen Terazi üzerinden parıldadığını düşünmek özellikle önemlidir. Venüs’ün şu anda Oğlak burcunda geri harekette olduğunu ve şu anda gözden geçirmeniz için ilişki temalarını geri getirdiğini unutmayın. Dolayısıyla, bugünün Terazi burcundaki ayı, geçmiş bir sevgili ya da durumsallık etrafında dönebilir.


Aslan Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Venüs tarafından yönetilen Terazi’ye giriyor ve meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi harekete geçiriyor, bu da bugün flört etmeyi çok iyi tercih edebileceğiniz anlamına geliyor Aslan. Belki de her gün birlikte çalıştığınız birine aşık olmak? Ne de olsa, Venüs’ün Oğlak üzerinden geri hareketini – sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla – günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri aracılığıyla – düşünmek önemlidir, çünkü işyerinde bir flört alışverişi veya olası bir karşılaşma olasılığını önerebilir. Görkemli gezegen yöneticiniz güneş de ilişki sektörünüze enerji veriyor, bu yüzden kötü benliğinizle devam edin.


Başak Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Neşelen, Başak. Değişken bölgenizden ilginç bir geçişten sonra, ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans, şehvetli zevkler ve değer sistemleri aracılığıyla uyum arayan Terazi’de aylık ilk çıkışını yapıyor. En son ne zaman bir yük aldınız ya da size neşe getiren şeylere kendinizi kaptırdınız? Venüs’ün şu anda Oğlak burcunda romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evi aracılığıyla geri harekette olduğu göz önüne alındığında, önemli bir diğerine veya belki de romantik bir ilgiye savurganlık yapıp yapmamayı düşünüyor olabilirsiniz. Ay, aynı zamanda, gezegen yöneticiniz Merkür ile üçgen açı yapacak ve gizli bir strateji geliştirme olasılığını öne sürecek.


Terazi Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, arada bir kalbini koluna takmanın yanlış bir tarafı yok. Bu özellikle, bilinçli olarak iç sığınağınızı beslemeye ve aynı zamanda zihniniz, bedeniniz ve ruhunuz arasındaki kutsal dengeye odaklandığınız için, ayın bugün burcunuzdan geçişini düşündüğünüzde geçerlidir. Ayrıca, Venüs tarafından yönetildiğiniz için, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda geri giden Venüs’ün etkilerini düşünmek önemlidir. Her ne kadar daha parlak bir notta, ay romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile uyumlu bir üçgen oluşturacak olsa da, beklenmedik bir iletişim bekleyin.


Akrep Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir adım geri at ve kendini kontrol et, Akrep. Ay, bugün uyum arayan Terazi’de resmi ilk çıkışını yapıyor, bilinçsiz on ikinci evinizi, hayallerinizi, gizli gündemlerinizi ve perde arkasındaki her şeyi ateşliyor, ama dahası var. Bunun Venüs tarafından yönetilen bir ay olduğu göz önüne alındığında, Venüs’ün meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Oğlak burcundaki retrograd yolculuğunu düşünmek önemlidir. Bununla birlikte, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün astro-havası altında bir tür aydınlanma kazanmaya eğilimlisiniz. Bu mesaj ya beklenmedik bir şekilde gelebilir ya da belki de bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeye ışık tutabilir. Anlayışını kullan.


Yay Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün uyum arayan Terazi’ye giriyor, sosyal olarak bilinçli on birinci arkadaşlık, ağ oluşturma ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçiriyor, ancak dahası var. Bekar veya zaten romantik bir bağlantı içinde olmanıza rağmen, istikrar arayan ikinci konfor, özgüven ve değer sistemleriniz aracılığıyla Oğlak burcundaki Venüs retrosunun etkilerini düşünmek önemlidir. Sevgilinizin dikkatini çekme umuduyla zamanınızı ve enerjinizi belirli bir sosyal çevreye mi harcıyorsunuz, Yay? Ay aynı zamanda ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan geri giden Merkür ile de uyum içinde olacak, bu da süreçte bir sevgili hakkında aynı anda önemli bir şey öğrenebileceğiniz anlamına geliyor.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşıksın ve bunu çatılardan haykırmaktan korkmuyorsun, Oğlak. Bu özellikle, sevginizi ve romantik duygularınızı sergileme olasılığınız daha yüksek olduğundan, hırslı onuncu otorite, itibar ve kamusal kişiliğinizde parıldayan, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Luna için geçerlidir. Bu ay tutulmasının göksel yöneticisi Venüs ile şu anda burcunuzda geri gidiyor olsa da, bu süreçte aynı anda sevgi diliniz ve/veya değer sistemleriniz hakkında bir şeyler keşfedebilirsiniz. Bu arada, yatırımlarınızın temeli üzerine düşünmeye çağrıldığınız için Luna’nın Merkür gerilemesi ile yaptığı üçgen bir istisna değildir.


Kova Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, sonraki adımları planlıyorsunuz ve görünüşe göre, şu an için düşük bir profili koruyorsunuz. Örneğin, macera dolu dokuzuncu eviniz, inanç sistemleriniz, yüksek öğreniminiz ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla ay uyum arayan Terazi’ye geçtiğinde, Luna burcunuzda geri giden Merkür ile buluşacak. Merkür’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönettiğini unutmayın; bu, romantik bir ilgiye yaklaşmanın farklı yolları üzerinde alçakgönüllü stratejiler geliştirebileceğiniz anlamına gelir. Daha da önemlisi, Venüs Oğlak burcunda geri giderken – onikinci sırlar ve bilinçaltı kalıplarınız aracılığıyla – ayırt etme yeteneğinizi kullanmaya çağrılıyorsunuz.


Balık Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizi yönetiyor, ancak bugün adalet arayan Terazi’de aylık ilk çıkışını yapacak, şehvetli sekizinci yakınlık evinizi, paylaşılan kaynakları, cinsel kimyayı harekete geçirecek. ve ruh eşi bağlantıları. Özel birini özlüyor musun, Balık? İster bekar, ister aşık olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bazılarınız şu anda size sunulan/sunulan romantik teklifleri düşünmenin ortasında olabilir, özellikle de daha önceki taahhütleriniz nedeniyle bunları bilinçli olarak reddettiyseniz. . Bu, özellikle Venüs’ün Oğlak burcundaki retrograd yolculuğunu ve toplumla ilgili onbirinci evinizi ve bireysel özgürlüğü düşündüğünüzde geçerlidir. Sezginiz en iyisini bilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.