Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Şubat 2022

1 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 1 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Şubat 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aries, taahhüt edecek misin, yoksa özgürlüğüne öncelik vermeyi mi seçiyorsun, Koç? Her iki durumda da, kesin olan bir şey var: İster bekar olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, derneklerinizi, topluluğunuzu ve dünyaya ait olma duygunuzu çevreleyen temalarla oldukça meşgulsünüz. Bu size ağ kurmak, sosyalleşmek ve flört etmek için yeterli neden vermiyorsa, bugünün Kova’daki harika yeni ayı farklı olmaya yalvarır. Kızgın gezegen yöneticiniz Mars’ın da ilahi muadili Venüs ile birlikte seyahat ettiğini ve onuncu otorite evinize romantizm ve genel bolluk getirdiğini unutmayın. Kim bilir, daha yaşlı birine bile aşık olabilirsiniz.


Boğa Burcu

1 Şubat 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Kova burcundaki yeni ayı, profesyonel hayatınızdan otorite duygunuza kadar her şeyi çevreleyen duygusal temalara vurgu ve netlik getiriyor, ancak bu süreçte aşk hayatınıza odaklanamayacağınız anlamına gelmiyor, Boğa. Aksine, hem cızırdayan Mars hem de tatlı gezegen hükümdarınız Venüs ile egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizin üzerinde gezinirken, ufka kararlılık ve coşkuyla bakıyorsunuz. Hatta potansiyel bir işbirlikçiyi, özellikle de girişimci girişimleri keşfetmek için ilham alanlarınız arasında eziliyor olabilirsiniz. Özür dilemeden kendin olmak başarı getirir, yani bu bir kazan-kazan.


İkizler Burcu

1 Şubat 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Postan var, İkizler. İletişim gezegeni tarafından yönetiliyorsunuz, bu nedenle küçük bir çevrimiçi flört için enayi olduğunuz bir sır değil. (Yeni) ayın yapılandırılmış Satürn’e yakınlığı göz önüne alındığında, daha yaşlı ve daha akıllı biriyle çıkmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca kimi kandırıyoruz? Hem Mars hem de Venüs, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili erotik sekizinci evinizde cızırdamaktadır, bu nedenle bu zamanda enerji alanınızı çevreleyen baştan çıkarıcı alt akımları inkar etmek mümkün değildir. Bunu söyledikten sonra, özellikle de işle zevki karıştıranlarınız için, ayırt etme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

1 Şubat 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, aşk hayatında daha fazla özgürlük ve spontanlık istiyorsun ama aynı zamanda sıradan hiçbir şeye karşı isteksizsin. Belki de havalı, sakin ve kararlı olmayı tercih edersin? Bugünün Kova burcundaki yeni ayı cinsellik, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınızla ilgili sekizinci evinizi sarsarken, size bu karanlık ve hatta belki de tabu kısımlarınızı keşfetme fırsatı sunuluyor. Aynı şey, zaten birleşmiş olanlarınız için de geçerli, çünkü özgürleşme sürecinde değilseniz, bir şeyleri renklendirmenin yollarını arıyorsunuz. Mars ve Venüs de ilişki sektörünüzde eşleşiyor, bu nedenle birden fazla talipiniz olma ihtimali var.


Aslan Burcu

1 Şubat 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, aşık veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün Kova burcundaki yeni ayı size baştan başlama fırsatı sunuyor, ancak top sizin sahanızda, Leo. Ne de olsa, hem güneş – gezegen yöneticiniz – hem de ay, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Kova’da eşlenmiyor. Bununla birlikte, zorluk, hayal kırıklığı, sınırlama ve kısıtlama duygularını tetiklemeye meyilli olduğu için, yeni ayın görev yöneticisi Satürn’e olan yakınlığından kaynaklanabilir. Her ne kadar bazılarınız için bu, size daha yaşlı ve iş konusunda bilgili birinin peşinden gitmeniz için ilham veren şey olabilir.


Başak Burcu

1 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk fikrine asla isteksiz olamazsın Başak. Her ne kadar bugünün yeni ayı düşünüldüğünde, yapılacaklara odaklanmayı seçiyor olsanız da, yine de, işleri biraz değiştirmeye isteklisiniz. Günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinirken, bu ay tutulmasının içinizde güçlü bir değişimi tetiklediği bir sır değil. Bu zamanda, potansiyel olarak diğer ufukları keşfetme ve yol boyunca yeni beklentilerle tanışma arzusuna ilham veren güçlü bir özgürlük dürtüsü var. Mars ve Venüs, aşk ve romantizmle ilgili beşinci evinizde de etkileniyor, işte burada.


Terazi Burcu

1 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, daha yüksek bir bilinç durumuna erişiyorsunuz ve kişisel özgürlüğünüzü şımartıyorsunuz. İster bekar, ister aşık olun, ister aşık olun, bugünün Kova burcundaki yeni ayı, romantik beşinci aşk evinize, tutku projelerine ve kendini ifade etmeye doğurganlık ve yeni başlangıçlar getirecek. Her ne kadar bir gün kendini tamamen adama arzusuna rağmen, Kova’nın özü daha çok “özgür aşk”la ilgilenir, çünkü o alışılmamış durumlarda ve herhangi bir bağlılık olmaksızın gelişigüzel ilişkilerde gelişir. Böyle bir şeye ilgi duyabilirsiniz veya ilgi duymayabilirsiniz, ancak şu anda beklenmedik romantik gelişmeler olabilir.


Akrep Burcu

1 Şubat 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, kişisel hayatında aradığın bolluğa yer aç. Bu, özellikle geçmişinizden birine hala bağlı olanlarınız veya belki de birinin enerjisini kalbinize yakın tutanlarınız için geçerlidir. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün Kova'daki yeni ayı, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinize, aile meselelerinize ve mütevazi meskeninize bereket ve ivme getirecek, ancak dahası var. Luna, görev yöneticisi Satürn ile birlikte oturacak ve bu da özgürlük arzunuzla ilgili kısıtlama duygularını tetikleyebilir. En yüksek iyiliğiniz için kurtulmanız gereken bir şey var mı?


Yay Burcu

1 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla, bugünün Kova burcundaki yeni ayı, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinize bereket ve ivme getirecek, bu da yalnızca normalden daha fazla iletişim kurduğunuz anlamına gelmiyor. Aynı zamanda aşk hayatınızda daha alışılmadık bir yol izleme eğilimindesiniz. Yakalamak mı? Yeni ay, iletişim tarzınıza bir pragmatizm ve yapı katmanı ekleyerek görev yöneticisi Satürn'e yakın olacak, ancak karanlık tarafta, bazı sınırlar koymanız istenebilir. Paylaşılan kaynaklarınız ve/veya öz değeriniz etrafında dönen bir şey de dikkatinize sunulabilir.


Oğlak Burcu

1 Şubat 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Kova burcundaki yeni ayı, mali durumunuzu ve istikrar duygunuzu çevreleyen duygusal temalara bereket ve ivme getirecek, ancak hepimiz bunun sizin uzmanlık alanınız olduğunu biliyoruz, Oğlak. Ayın taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi yönettiği göz önüne alındığında, aşk hayatınızda önemli bir yatırımı sağlamlaştırma veya belki de değer sistemlerinize daha yakından bakma sürecinde olabilirsiniz. Daha da önemlisi, eklektik Kova'nın özü, özgürlük ve alışılmadıklıkla ilgili her şeye sahiptir, bu nedenle bu zamanda konfor alanınızın dışına çıkmaktan çekinmeyin.


Kova Burcu

1 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni ayınız kutlu olsun, Kova. Yeni bir ilişkiye başlamak ilginizi çekebilir veya istemeyebilirsiniz, ancak şu anda fırsatlar sonsuzdur. Kabul etmeyi seçerseniz, meydan okumanız, en özgün benliğiniz olmaktır. Yeni ayın geleneksel yöneticiniz Satürn'e çok yakın olacağını ve enerjinize bir pratiklik ve yapı katmanı ekleyeceğini unutmayın. Başka bir deyişle, özellikle bire bir bağlantılarınız söz konusu olduğunda, yeni bir role tam olarak adım atmadan önce markanızı kristalleştirme sürecindesiniz. Yap ve zaman ayır.


Balık Burcu

1 Şubat 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İster bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olun, artık size hizmet etmeyen bir şeyi temizlemeniz için çağrılıyorsunuz. Balık, bu zehirli bir düşünce kalıbından bir ilişkiye kadar her şey olabilir, ama yine de teslim olma yeteneğiniz, hayatınızda olumlu bir yeni başlangıcı tetikleyecektir. Mars ve Venüs'ün, sosyal açıdan bilinçli onbirinci çağrışımlar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizde cıvıl cıvıl olacağını unutmayın; bu da, özellikle genişletilmiş ağlarınız ve/veya sosyal medyanız aracılığıyla, o özel kişiyi zaten görmüş olabileceğiniz anlamına gelir. Bu arada, enerjinizi içe çevirmek için bu zamanı iyi değerlendirin. Dinlenin ve şarj edin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.