Boğa Haftalık Burç Yorumları (31 Ocak – 6 Şubat Haftası)

Boğa burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir değişiklikten etkilenmezsiniz. Boğa, rüzgar ne kadar sert eserse essin dimdik ayaktasın.

Hafta, 30 Ocak Pazar günü, kariyer evinizdeki Kova’da güneşin kendi Boğa burcunda Uranüs’e kare yapmasıyla başlıyor. Denenmiş ve doğru olana bağlı kalmak senin doğanda var. Verimli ve karlı sonuçlar getiren pragmatik kararlara odaklanırsınız. Ama örümcek hissin karıncalanıyor olabilir. Bazı kapıları kapatacak ve bazılarını açacak bazı değişiklikler geliyor. Bu, yıl için hedeflerinizin bir hazine haritasını çıkarmak için iyi bir zaman.

1 Şubat Pazartesi, Kova burcunda yeni bir ay meydana geliyor ve bu, su Kaplanı yılının başlangıcını işaret ediyor. Şimdi sahneye yeni yıkıcı ve öngörülemeyen enerji sıçradı ve büyük olasılıkla bir şey çökecek. Gelen yeni bir enerji seli, fiyatları bir roller coaster gibi yukarı ve aşağı çekebilir. Bu yıl kenara çekilip aceleci ruhların parlak nesnelerin peşinden koşmasına izin vermek iyi bir fikir. Kargaşa dindiğinde, Boğa, ileride açık bir yol göreceksin.


Boğa Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, tamamen iş ve oyun olmayan bir zamanmış gibi gelebilir! İşaretiniz, bu hafta ruh halinizi aydınlatmayan sıkışıklıktan geçti. Cinsel doğanız, kariyerinizle olan ilişkinizi onurlandırmak için bir adım geri atmış olabilir. Cidden, şu anda biraz yeşil muma ihtiyacın var! Sizi geride tutan eski şüpheleri bırakırken tezahür ettirmek için harika bir hafta! 31 Ocak Kova yeniayı sizin için stresli bir aydınlanma. Ana avantajınız, işi on yıldan fazla bir süredir yaptığınızı bilmektir. Şimdi bunun faydalarından yararlanmaya hazırlanabilirsiniz! Hafta boyunca, esas olarak içsel amacınıza bağlı bağlantılar ve haberler bekleyebilirsiniz ve ciddi anlamda hiçbir zaman ilginize hizmet etmeyen çok eski bir hikayeyi yayınlayabilirsiniz. Hatta bazı ayrılıklar ve sarsıntılar yaşayabilirsiniz. Onlara iyi bir kurtuluş ve onlarla bazı kordon kesme niyetleri yapmanız gerekebilir. Birçoğu için bu, sınırlarını çok uzun süredir test eden çok yakın bir akraba olabilir!


Boğa Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ocak ayı sona ererken, bazı kozmik stres kaynakları olan Boğa da sona eriyor.

30 Ocak Pazar günü Kova burcundaki Uranüs Boğa burcundaki güneş gibi, kariyer yolunuzdaki tüm engelleri aşmak için son bir hamle var. Aracılık yapmak biraz stresli olsa da, değişiklikleri olduğu gibi kabul ederseniz profesyonel yolculuğunuzda amaçlı olabilir. . Yönlendirmeye açık olmak, 1 Şubat Salı günü Kova burcundaki hilal ile daha kolay olabilir. Fütüristik Luna, kariyerinizde başarmak veya tanınmak istediğiniz bir şey varsa mükemmel olabilecek yeni bir profesyonel döngü açar. Merkür istasyonları 3 Şubat Perşembe günü Oğlak burcuna geçtiğinde profesyonel olarak neyi başarmak istediğinizi planlamak daha kolay olabilir. Şimdi doğrudan, meşgul vücut Merkür bir sonraki profesyonel maceranızı düşünüyor. Nereye gitmek istersin? Ne öğrenmek ya da deneyimlemek istiyorsunuz? Profesyonel gelişiminizi genişletmek için motivasyonunuz olabileceğinden, yeni aydan ilerlerken bu soruları düşünün! Hafta, Satürn’ün Kova’daki güneş kavuşumuyla sona eriyor – hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olabilecek bir oyun planı veya yapı tasarlamak için mükemmel!


Boğa Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çalışanlarınızla bu hafta mümkün olduğunca erken bağlantı kurmanız gerekiyor çünkü bir noktada onların desteğine ihtiyacınız olacak. Haftanın ilk yarısı, biraz sanat ve kültür karışımı ve tam da size uygun gelen sosyalleşme ile oldukça tatlı geçmelidir. Hafta sonu hazırlıkları sırasında bazı iş sorunları garipleşebilir, ancak ödevinizi yaptıysanız her şeyden sıyrılabilirsiniz. Pazar sizin için oldukça sessiz. Bir süre kendi başınıza takılmak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.