Boğa Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinizi masanın başına koymak için fırsatlar var. Boğa, kontrolü sen alıyorsun.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin kariyer ve itibar evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Haritanızda yükselen güneş, yeteneklerinize ve yeteneklerinize ışık tutarken spot ışığındasınız. Boğa, şu anda daha görünürsün ve bu, hayatını tamamen yeni bir yöne götürmene yardımcı olabilir. Sahnede her zaman rahat olmuyorsunuz ama şu anda bunu bir kenara bırakın çünkü önünüzde bir fırsat var.

Aynı gün, yatırımlarınız ve pasif gelir kaynaklarınız olan Yay burcundaki Mars, güven evinizde Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapar. Bugün hakkında pek bir şey bilmediğiniz bir yatırıma atılmak için büyük bir cazibe var. Boğa, terimleri sosyal medyada duymuş, YouTube’da birkaç video görmüş olabilir ama dikkatli ol çünkü yanlış yöne gidiyor olabilirsin. Muhtemelen uzun vadeli bir yatırımcısınız, bu nedenle araştırmanızı yapmadan önce bir şeye atlamaya gerek yok.


Boğa Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi gününün pozitif enerjisi Salı günü seyreltilebilir, bu nedenle bir veya iki gün kararsızlık ve kararsızlık bekleyin. Yüzünüze bakan hiçbir şey olmamalı, bu yüzden işleri hafta sonuna kadar ertelemek için çok fazla endişelenmeyin. Perşembe gününe kadar konumunuz hakkında çok daha güvende hissedeceksiniz ve aramayı öyle ya da böyle kolayca yapabilirsiniz. Bu hafta sonu başka birinin arka koltuğuna oturmanız gerekecek, ancak onların istedikleri gibi gitmesine izin verirseniz, işler sizin için çok daha sorunsuz ilerleyecektir. Rahatlayın ve kontrolü bırakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.