Boğa Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak – 23 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta becerilerinizi geliştiriyorsunuz. Boğa, harika yeteneklerin var.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin eğitim ve fikir evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Belki de derslerine devam etme sözü vererek okula geri dönüyorsun. Gelecekte size para kazandırabilecek pratik bir şey öğrenmek konusunda heveslisiniz. Photoshop becerilerinizi tazeliyor, Final Cut Pro’da video düzenliyor veya Audacity ile müzik yapıyor olabilirsiniz. Boğa, her şey o kadar iyi oluyor ki seni görmezden gelemezler. Her şey sabır ve pratik gerektirir, sizin, Boğa’nın üstün olduğu iki şey.

17 Ocak Pazartesi günü seyahat evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs retrosu, kariyer evinizdeki Kova burcundaki Satürn ile yarı altmışlık açı yapıyor. Boğa, iş için seyahat etmeniz gerekebilir. Aniden güvenlik hattında beklemek, uçakta yemek yemek veya araba kiralamak gibi bir ihtimal önünüze çıkıyor. Rahat ev ofisinizden ayrılma düşüncesi sizi rahatsız edebilir. Amirinize ulaşmak ve çalışma geleceğiniz hakkında bir tartışma yapıp yapamayacağınızı görmek iyi bir fikirdir.


Boğa Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günü kurallarına göre oynamanız gerekiyor. Aslında, çalışanlarınız çizgiyi aştığında kuralları uygulamanız gerekebilir. Utangaç olma. Sağdasın. Hafta ortası itibariyle, yerleştiler ve ışığı gördüler ve enerjilerini evcil hayvan projelerinize ödünç verebildiler. Bu hafta sonu biraz fazla aceleci hissedebilirsiniz ve özellikle bir kişi size karşı sabrını kaybedebilir. Ancak, her şey Pazar gününe kadar çözülecek ve olabildiğince sorunsuz çalışacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.