Boğa Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eğitiminizi ilerletiyor olabilirsiniz. Boğa, çevrendeki insanlar yardım edebilir.

9 Ocak Pazar günü, eğitim evinizde güneşin Oğlak burcunda olmasıyla, kaynaklar evinizde Yay burcunda Mars’a yarı altmışlık yapmasıyla hafta başlıyor. Boğa, diploma almak için okula dönmek için büyük bir arzu duyuyor olabilirsin, ama önünde önemli engeller var. Bu, evde anlaşmazlıklara yol açabilecek rahatsız edici bir durumdur. Bu fikri başka bir gün için bir kenara koyun.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, topluluk evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün, size yardım edebilecek bütün bir topluluk olduğunu kabul ediyorsunuz. Doğal eğiliminiz kendine güvenmektir (kendine yetme noktasına kadar). Her zamanki M.O.’nuz olmayabilir. yardım için sormak. Ancak bu yön, her türlü yardıma erişmenizi sağlar. Yardımı kabul ettiğinizde, topluluğun bir parçası olursunuz.


Boğa Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Romantizm bu hafta yanıyor! Evet, aşk senin için havada, güzel Boğa! Kar gökten ince ince yağarken, aşk havasındasınız. Bu hafta, özellikle 8 Ocak’taki Venüs Yıldız Noktası sırasında, çekici kişiliğinizi hafta boyunca ortaya çıkaran tutkularınızı ve arzularınızı harekete geçirir. 11 Ocak, size yeni bir ortaktan gelecek vaat eden bir teklif vererek bir tutam baharat ekliyor. Bir ilişkiniz varsa, onu yeni ve eğlenceli aktivitelerle canlandırmak için mükemmel bir gün. Eğlenceli bir randevuya çıkarken sevgilinizle el ele tutuşmak, gecenin sonunda yüzünüz kızarır. 14 Ocak’ta başlayacak olan Merkür’ün geriye dönüşü, sizi flört hayatınızda oyununuzu hızlandırmaya zorlayarak, kalbinizi ifade etmenin benzersiz yollarını bulmanızı sağlar. Yıldızlı kış gökyüzünün altında, on birincisinde duyguların yükselmesine izin verecek olan romantik arzularınızı balınıza körü körüne ifade edebileceksiniz. On dördüncüsü, sevdiğiniz kişiyle ilgilidir. Tatlı sözler havayı güzelleştirir ve oyununuzu hızlandırmanızı sağlar. Aşk artık aklınızda ve romantik jestler düşüncelerinizi tüketiyor! Buna göre plan yapın ve çabalarınızın karşılığında muhtemelen göreceğiniz sevgiyi zarafet ve açık bir kalple kabul edin. Aşkın akmasına izin verin!


Boğa Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, tüm hafta büyüme için spot ışığında olduğunuzu hissedebilir.

2022’nin Koç burcundaki ilk dördün, 9 Ocak Pazar günü gerçekleşir ve bilinçaltı sektörünüzü harekete geçirir. Bunu, kariyerinizde tutkuyu ateşleyen her şeyin peşinden gitmek için bir ay teşvikiniz olarak düşünün! Ay tutulmasının ardından, güneş Neptün’e 60’lık açı yaparken, Mars Neptün’le kare açı yaptığında profesyonel gül renkli gözlükleri çıkarmak zor bir iştir. Kare, profesyonel topluluklarınız ve hayallerinizle dönüşüm, yatırım veya birleşme konusunda bazı sorunlarınız olabileceğini gösterir. Meydan amaçlı olabilir, ancak başka hangi fırsatların ortaya çıktığını görmek için bekleyin. Ayrıca, sekstil, mesleğinizi genişletmek ve büyütmek için yeni fırsatların hayalini kurmak için mükemmeldir! Merkür, 12 Ocak Çarşamba ile 15 Ocak Cumartesi arasında Uranüs retrosu ile açı yapacak ve büyüme potansiyelinizi tetikleyecek. Bu transit ilerledikçe, Merkür 14 Ocak Cuma günü geri hareket yapacak. Kare radikal, bu nedenle kariyerinizde benzersiz bir karar vermek için aydınlanmış veya cesaretlenmiş hissedebilirsiniz. Başarılarınız veya yolunuz hakkında çılgınca farklı bir bakış açısına bile sahip olabilirsiniz. Merkür gerilemesi sonucu çarpıtacağından, aceleci kararlar vermemeye çalışın.


Boğa Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında olabileceğinizi düşündüğünüzden daha tutkulu hissedeceksiniz. Romantik olabilir, ama aynı kolaylıkla bir sebep, hatta yeni bir grup olabilir. Hafta ortasını yavaşlatın ve özellikle arkadaşlarınızla ve sevgilinizle güvenli oynadığınızdan emin olun. Riskli işler karşılığını almayacak ve sadece sorunlarınızı artırabilirsiniz. Hafta sonu sizin için harika olacak ve biriyle yeni bir bağlantı hissedeceksiniz. Hayatla sandığından daha fazla temas halindesin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.