Boğa Burç Yorumları 24 Ocak 2022

Boğa burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 24 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sizi gerçek aşkınız Boğa'ya götüren yolu takip etmek mi? Agresif Mars – taahhütlü yedinci evinizin, anlaşmalar, uzlaşma, önemli diğerleri ve bire bir bağlantıların göksel hükümdarı – pragmatik Oğlak burcunda ve macera, bilgelik, yüksek öğrenim ve geniş dokuzuncu evinizde cızırtılı başlangıcını yapıyor. bilinmeyen bölge. Venüs'ün Oğlak burcunda geri harekette olduğunu ve Merkür geri hareketinin önümüzdeki birkaç gün içinde haritanızın bu alanına yeniden gireceğini unutmayın. Bununla birlikte, bir sonraki adımlarınızı planlama veya belki de genel inanç sistemlerinizi çevreleyen temalar üzerinde düşünme sürecinde olabilirsiniz. En iyi yaptığınız şeyi yapın ve zaman ayırın.


24 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün detay odaklı çalışmaktan kaçının. Bu sıkıcı. Boğucu. Beyninizi esnetmeniz ve içinizdeki filozofu ifade etmeniz gerekiyor. Şimdi büyük sorulara bağlı kalın. Küçük ayrıntılarla daha sonra ilgilenebilirsin.


24 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Harekete geç, Boğa! Mars bugün Oğlak burcuna girerken bir sonraki büyük profesyonel maceranızla oyalanmak için artık bahane yok. Satürn'ün yönettiği Mars, büyümek ve yeni profesyonel arayışları deneyimlemek için itici gücünüz olacağı için kıçınızı tekmelemek üzere. Eğitim, seyahat veya her ikisi de sizi yeni bir profesyonel tutku bulmaya ikna edebilir. Hatta bir beceriyi geliştirmek veya bir konudaki bilginizi geliştirmek için birkaç ders almak gibi kariyerinizin bir yönüne dalmaya bile hazır olabilirsiniz. Mars'ın sizi başarıya götürmesine izin verin!


24 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Enerjiniz düşmeye başlıyor – öğleden sonra yürüyüş yapmak size güç verecek.


24 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Aksiyon gezegeni Mars, bu sabah yapıyı seven Oğlak burcuna geçerek dokuzuncu evinizi harekete geçiriyor. Evren, önümüzdeki bir buçuk ay boyunca adanmış bir ruhsal uygulamayı benimsemenizi isteyecek, bu yüzden bunun sizin için nasıl görünebileceğini düşünmeye çalışın. Ayrıca, özellikle ayın Plüton ile sert bir açıya girdiği bu akşam, kendinize ne kadar iyi baktığınıza bağlı olarak sezginizin dalgalanacağını da unutmamak gerekir. Şu anda üçüncü gözünüze dönmeden önce öz bakımınıza odaklanın, özellikle de psişik telleriniz muhtemelen şu anda biraz çarpık olduğundan.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.