Boğa Burç Yorumları 23 Ocak 2022

Boğa burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Ocak 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Normalden çok daha hassas değilsin ama hoşlandığın biri seni bir süreliğine geri çevirecek sert bir şey söyleyecek. Yakında ayağa kalkacaksın.


23 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sorumlulukları eğlence yerine önceliklendirmek akıllıca değildir – bugün oyun zamanına yer açın.


23 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Çevrenizdeki insanlar şu anda biraz yardıma ihtiyaç duysalar bile, Terazi ayı şifalı asteroit Chiron ile yüzleşirken kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermeniz gerekecek. Zihninizin, bedeninizin ve ruhunuzun şu anda neye ihtiyacı olduğunu görmezden gelmek, önümüzdeki günlerde kendinizi tükenmiş hissetmenize neden olabilir, bu nedenle kendinizi zayıflamadan önce öz bakım için biraz zaman ayırabilirsiniz. Gün sona ererken, Ay sorumlu Satürn ile faydalı bir bağlantı kuracak ve önümüzdeki hafta için organize olmanız için size ilham verecek. Çalışma haftanızı fırtına gibi alabilmeniz için programınızı iki kez kontrol ettiğinizden ve yemek planlaması yaptığınızdan emin olun.


23 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda neyi başarmak istiyorsun Boğa? Merkür gerilemesi kariyer, başarı ve kamu imajı sektörünüzdeki ilerlemeyi duraklattığı için bu soru aklınızda kalıyor. Şans eseri, bugün Merkür geri hareketinin Güneş ile Kova burcunda kavuştuğunda bir atılım yaşayabilirsiniz! Bu, yeni ilhamlara, fikirlere ve zihinsel bir tempo değişikliğine yol açabilse de, stresli olabilir. Kavşak burcunuzu kareler, bu nedenle kariyer yolunuzu yeniden yönlendirmek veya değiştirmek konusunda ne kadar güçlü hissettiğinize biraz şaşırmış hissedebilirsiniz.


23 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Terazi ile parıldayan ay ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı eviniz ile, muhtemelen günlük yaşam tarzınızı ve genel refahınızı çevreleyen temalara odaklanıyorsunuz, ancak daha fazlası var. . Bir şey ya da birini mi arıyorsunuz, Boğa? Uzun zamandır gecikmiş bir değişiklik yapmak istiyorsunuz, ancak bu süreçte üzerinde çalıştığınız bir şey var gibi görünüyor. Luna, Oğlak burcundaki retrograd yolculuğunun ve macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizin ortasında gezegensel yöneticiniz Venüs ile yüzleşecek. Bu, adımlarınızın izini sürmenin ve stratejinizi yeniden çalışmanın zamanının geldiği anlamına gelir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.