Boğa Burç Yorumları 22 Ocak 2022

Boğa burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 22 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün duygusal piranalara ve psikolojik parazitlere dikkat edin. Güçlü kişilikleri olan ve dürüst olmayan niyetleri olan insanlar, kendi gündemlerine bağlı olarak sizi her yöne çekmeye çalışacaklardır.


22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aile için önemli bir zaman — soy ağacınızın dallarına ulaşın.


22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı gökyüzünde bir dizi pozitif bağlantı kurarken, bugün tutku projeleri veya yaratıcı bir çıkış üzerinde çalışmak için biraz daha fazla zaman harcamaya çalışın. Küçük ayrıntılara fazla takılmamaya çalışın, aksi takdirde Luna ve Mars arasındaki zorlu bir kare sayesinde mükemmel bir projeyi sabote edebilirsiniz. Öğleden sonra, ay Terazi burcuna geçerken bir değişim hissedeceksiniz ve evren sizden sağlığınıza öncelik vermenizi istiyor. Bu enerjiyi, bu akşam evde kalmak ve rahatlamak için bir bahane olarak kullanın, böylece çok ihtiyaç duyduğunuz kişisel bakımı yakalayabilirsiniz.


22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önceliklerinizi sıralıyorsunuz ve bilinçli olarak ördeklerinizi arka arkaya almayı seçiyorsunuz, Boğa. Belki de başlamayı düşündüğünüz bir macerayla ilgili sonraki adımları düşünmenin ortasındasınız. Her iki durumda da, ayın sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla uyum arayan Terazi’ye geçişi, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri, odağınızı günlük görevlerinizi çevreleyen temalara kaydırır. Daha da önemlisi, belirli bir durumun lojistiğine ışık tutacaktır. Şimdi, bunun Venüs tarafından yönetilen bir ay tutulması olduğu göz önüne alındığında, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Venüs’ün Oğlak burcunda geri hareketini düşünmek önemlidir. Tam olarak ne planlıyorsun?


22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kalk ve ez, Boğa. Ay, günlük iş ve rutin sektörünüzde size bir ivme kazandırarak Başak’tan Terazi’ye geçti. Terazi kararsız bir enerji olabilse de yine de kardinaldir, bu nedenle profesyonel konularda liderliği ele alabilirsiniz. Ay enerjisinden en iyi şekilde yararlanmak için kontrol listenizde birkaç gerekli yapılacak işi tanımlamayı düşünün. Ardından, işinizi halletmek için Luna’nın rehberliğinde harekete geçin. Sonuç olarak, birkaç acil projeyi veya yükümlülüğü yerine getirdikten sonra kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.