Boğa Burç Yorumları 15 Ocak 2022

Boğa burcunun 15 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 15 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 15 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygular sizin için derin ve ağır akıyor, bu yüzden duygularınızı gizlemek zorunda hissetmeyin. Bunun yerine, hepsini harekete geçirin. Şu anda dokuz çeşit delisin ama her şey yolunda.


15 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gün içinde, Merkür gerilemesi Uranüs geri hareketiyle kare açı yapmaya devam etti. Boğa, bu karenin altında yatan gerilim, kariyeriniz, toplumdaki imajınız ve başarılarınız ile birlikte potansiyel olarak benlik duygunuzu zorladı. Profesyonel olarak daha etkili olmak için belirli bir yol sunmak için neyi değiştirmeniz gerektiğinden emin olmayabilirsiniz. Şans eseri, meydan gelişmeye devam ettikçe, arkasındaki gerçek de gelişiyor. Başarılarınız veya profesyonel mirasınız hakkında, size daha sonra ne yapmanız gerektiğine dair daha iyi bir bakış açısı sağlayan bir şeyler ortaya çıkabilir.


15 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kusurları sev. En az çekici çiçek bile doğanın bir mucizesidir.


15 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kartlarınızı göğsünüze yakın tutmanın değerini kesinlikle anlasanız da, bugün, Yengeç ayı haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, bugün duygusal olarak daha açık bir yerde olacaksınız. Yakın arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun, böylece sizin için önemli olan bağlantıları besleyebilirsiniz. Duygularınızı ne kadar çok tartışırsanız, sevdiklerinizin iyileştirici desteğinden o kadar çok yararlanacaksınız, bu nedenle mevcut eğiliminizi açıklamak söz konusu olduğunda geri adım atmayın. Biraz cesaretlendirmeye ihtiyacı olan tek kişi sen olmayacağın için konuşmayı her iki yönde de devam ettirmeyi unutma.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.