Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Şubat 2022

Boğa burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Sevgili yöneticiniz Venüs bu ay kararlı Oğlak burcunda zaman geçirdiğinde elinizden gelen tek şey çaba olsa bile, en azından bir şey. Her şey söylendiğinde ve yapıldığında, hiç kimse senin her şeyini vermediğini söyleyemez. Tüm işi yapmak zorunda olmak çok çaba gerektirir, Boğa, ama aşk savaşmaya değer.

Üçüncü sırada, hızlı hareket eden Merkür, organize Oğlak burcundayken doğrudan gittiğinde seyahat planları tekrar rayına oturuyor, bu yüzden başka bir şehirde sevgilinizle buluşmak veya sevgilinizle tatile çıkmak artık nispeten kolay olmalı. Küçük aksaklıklar söz konusudur, ancak önümüzdeki haftalarda seyahatle ilgili çoğu felaketten kaçınabilmelisiniz.

11 Şubat, aşk hayatınıza sağlıklı bir mantık dozu getiren, dünyevi Oğlak burcundaki destekleyici bir Merkür-Plüton kavuşumunu memnuniyetle karşılıyor. Olaylara yeni bir perspektiften bakmanızı ve ardından mevcut veya potansiyel bir aşkla onlar hakkında konuşmanızı teşvik eder. Bu yön, düşüncelerinizi düzenlemenize yardımcı olur, böylece on dördünde Sevgililer Günü’nde aşkınızı ilan etmeye hazır olursunuz.

24 Şubat’taki Venüs-Neptün sekstiliyle yaratıcı yönünüz ortaya çıkıyor ve partnerinizin veya aşık olduğunuz kişinin çok sayıda fotoğrafını veya videosunu çekmek isteyeceksiniz. Artık sanatsal şaheserler yaratma yeteneğiniz var, bu nedenle en güzel açıları ve aydınlatmayı bulmak doğal olarak geliyor.


Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni aşk ilişkiniz, 1 Şubat’ta Juno Kova burcuna geçtiğinde düşündüğünüzden daha yakın olabilir. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, iş arkadaşlarınızdan biri gibi hırslı ve kariyer odaklı insanlardan etkilenecek misiniz? İş yerinde aşık olmak ilerlemenize yardımcı olabilir, ancak uzun vadede ideal değildir.

Ertelenen bir haftalık randevulardan sonra, Merkür üçüncüye doğru gittiğinde nihayet işler yoluna giriyor. Her şey yolunda giderse, Sevgililer Günü’nde Merkür Kova’ya girdiğinde yeni ilişkinizi tanıtın. Herkese gerçekten #ilişki hedefleri olduğunuzu gösterin. Ancak, eğlenmeyi unutacak kadar “sosyal medya mükemmel” olmak için çok fazla zaman harcamayın.

En iyi ve en kötü ilişki alışkanlıklarınızı düşünmek için 16 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunayın gücünü kullanın. Aşk hayatınızı daha iyi hale getirmek için kendi içinizde ne üzerinde çalışabilirsiniz, Boğa? Bu aşkın kalıcı olmasını istiyorsan kendin üzerinde çalış.

Ardından, on sekizinde güneş Balık burcuna girdiğinde aşk hayatınız çok sosyalleşiyor. Sosyal çevrenizdeki birine sert bir şekilde aşık olduysanız, bu duygunun karşılıklı olduğunu keşfedebilirsiniz. Hayalinizdeki ilişki bir kaydırma ötede olabilir.


Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

heyecan verici zamanlar

Önümüzde heyecan verici zamanlar olan Boğa, çok canlandırıcı bir ay olacak gibi görünüyor. Öne çıkan bir bölgedeki güneş, parıldama ve kendinizi mümkün olduğunca tanıtmaya odaklanma şansınızdır. Ve iletişimci Merkür 3 Şubat’ta doğrudan dönerken işler daha da kolaylaşacak. Geri planda kalan projelere yakında bir başlangıç ​​yapabilirsiniz.

Karıştıran Mars, Oğlak burcunda ve geniş kapsamlı bir bölgede yolculuğuna devam ediyor ve bu sizi yeni fikirler ve seçenekler keşfetmeye teşvik edebilir. Yükseklere uçmaya hazırsanız, dördüncüsü üzerindeki heyecan verici Mars-Jüpiter bağlantısı sizi konfor alanınızdan çıkarabilir.

Chatty Mercury, 14 Şubat’ta Kova’ya geri dönüyor, bu, nakliyeciler ve çalkalayıcılarla ağ kurmak ve tüm doğru insanlar üzerinde harika bir izlenim bırakmak için mükemmel.

Aslan burcundaki on altıncı dolunay, ev ve aile sektörünüzü etkiler ve bastırılmış duyguları açığa çıkarabilir. İnsanlar önemsiz meseleler yüzünden sinirlenebilir, ancak bunun nedeni biraz daha derin meseleler olabilir.

Daha hafif bir notla, evinizde bir araya gelmek biraz gürültülü olsa bile harika bir fırsat olabilir.

18 Şubat’ta güneş dans ederek Balık burcuna dönüşürken odak noktası değişiyor. Önümüzdeki dört hafta sosyal hayatınız için iyi görünüyor ve ilgi alanlarınızı paylaşan başkalarıyla bağlantı kurmaya hevesli olduğunuzu fark edeceksiniz. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz insanları arıyor olacaksınız çünkü onların yanında olmak sizi gerçekten şarj ediyor.

Hem ateşli Mars hem de görüntü bilincine sahip Venüs, sırasıyla yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü evdeki Neptün ile hizalanır, bu nedenle hayata pembe renkli özelliklerle bakıyor olabilirsiniz. Büyüleyici ve yaratıcı veya bohem bir kaliteye sahip insanlara çekileceksiniz. Onların yanında olmak size sizin de özel yetenekleriniz olduğunu hatırlatabilir; sadece onları kullanmanız gerekiyor.


Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Şubat, kariyeriniz söz konusu olduğunda doğru yolda olup olmadığınıza karar verebileceğiniz bir aydır. 1 Şubat’taki tatlı yeni ay, Kova burcunda ve haritanızın kariyer sektöründe, profesyonel hayallerinizin yönüne geldiğinde size yeni bir zihniyet ve yenilenmiş bir umut veriyor. Bu, önünüzdeki yollara açık olmak ve tezahür etmek için harika bir zaman. Arzu ettiğiniz her şeyi başarabileceğinizi göreceksiniz.

On altıncı aydaki dolunay, yeni bir şeye odaklanabilmeniz için uzun süredir üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamanıza yardımcı olabilir. Bunu, yaptığınız işe gelince zihninizi tazelemek için bir an olarak düşünün.

Artık enerjinizi dikkatinizi gerektiren bir projeye vererek ulaşmak için belirlediğiniz hedeflerle yeniden bağlantı kurabilecek ve kendinizi yeniden hizalayabileceksiniz. Üzerinde çalıştığın kişi seni çok strese soktu ve artık devam etme zamanı, Boğa. Artık dikkatinizi kariyerinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilecek şeylere yönlendirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.