Başak Haftalık Burç Yorumları (31 Ocak – 6 Şubat Haftası)

Başak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Başak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta öğreniyor ve gelişiyorsunuz. Başak, bilgi biriktiriyorsun.

30 Ocak Pazar günü, iş evinizde Güneşin Kova burcunda, macera evinizde ise Boğa burcunda Uranüs’e kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Başak, öğrenme eğrisi dik bir şeye atlıyor olabilirsin, o kadar dik ki paraşüt getirmiş olmayı dilersin. Bunu kesinlikle halledebilirsin. Büyük projeleri yönetilebilir adımlara böldüğünüzde en iyisini yaparsınız. Sonra her seferinde bir adım atın.

1 Şubat Pazartesi, Kova burcunda yeni bir ay meydana geliyor ve bu, su Kaplanı yılının başlangıcını işaret ediyor. Başak, doğal bir psişik hissin var, bu yüzden enerjilerin kaymasını hissedebilirsin. Daha önce tıkandıkları yerde bir şeylerin açıldığını görmen muhtemeldir. Bu, vizyon tahtanızı güncellemek için iyi bir gün.


Başak Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Shakespeare, “Bütün dünya bir sahnedir” diye yazmıştı ve hepimiz bu yaşam oyununda “sadece oyuncularız”. Otuz bir Ocak, günlük kişiliğinizden sıyrılmanıza ve kendinizin en uç versiyonu olmanıza izin verir. İyi ya da kötü, hayatınızın rolüne – kendinizin en özgün versiyonuna – adım atarken, özellikle de ilişkilerde ihtiyaçlarınızı ifade etme söz konusu olduğunda, hedeflerinize ulaşmak için dramatik bir yetenek uygulayacaksınız. 4 Şubat’ta güneş ve Satürn çarpışırken, kendinizle tutkulu bir aşk ilişkisine başlayacaksınız. Hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olması için repertuarınıza bir partnerle birlikte biraz seks büyüsü eklemek için harika bir zaman. Dördüncüsü, gün boyunca yan yana iki enerji arasında sıkışıp kaldığınız için yolunuza kafa karışıklığı ve sanrı getirir ve potansiyel olarak bir dalış yapmak için kendinize olan güveninize neden olur. Dördüncüye dikkat edin, çünkü enerji zihninizi tehlikeye atabilir ve sizi kendinizle ilgili katı gerçeklerle karşı karşıya bırakırken aynı zamanda büyüklük hislerini de deneyimleyebilir. Bu hafta aynı zamanda hayatınızın bu farklı unsurlarını kucaklamak için ruhunuzu yükseltir. Unutmayın, zorlu olabilecek yeni bir rol üstleniyorsunuz, bu yüzden kendinize karşı ekstra kolay olun.


Başak Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ocak ayı yaratıcı bir şekilde zorlu geçmiş olabilir, bu nedenle Şubat ayında hız değişimini memnuniyetle karşılayabilirsiniz, Başak.

Ocak ayının son geçişi, otuzuncu Pazar günü, Kova burcundaki güneşin, Boğa burcundaki Uranüs’le kare açı yaptığı ve profesyonel yolculuğunuzda sürtüşme yarattığı zaman gerçekleşir. Kariyerinizde bir sonraki adımda ne öğrenmeniz, geliştirmeniz veya keşfetmeniz gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Ancak ilerlemek için, sizi mesleki gelişiminizden alıkoyabilecek dışsal veya içsel kısıtlamalardan kurtulmanız gerekebilir. 1 Şubat Salı günü Kova burcunda yeniay meydana geldiğinde, geçmişi unutmanız geleceğinizi kucaklamanız için daha kolay olabilir. Bu nedenle, önümüzdeki altı ay boyunca günlük hayatınıza, özellikle de işinize ne katmak istediğinizi düşünün. İş programınızı gözden geçirmek, daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmak, hatta işinizi değiştirmek olabilir! Zihinsel Merkür istasyonları 3 Şubat Perşembe günü hesaplanan Oğlak burcuna yönlendirilirken, yeni ay hedefleriniz için bir oyun planı oluşturun.


Başak Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü her şey plana göre gitmeli (az ya da çok), bu yüzden sürprizler için fazla endişelenme. Önümüzdeki birkaç gün daha da iyi olacak ve önümüzdeki birkaç hafta veya ay sorunsuz geçecek şekilde hayatınızın küçük ayrıntılarını yeniden organize edebilmelisiniz. Bu hafta sonu erken saatlerde eşit derecede çekici alternatifler arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz, ancak panik yapmayın. Doğru olanı yapacaksın. Duygularınız sizi Pazar günü yeni bir yöne itecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.