Başak Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Başak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Başak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dikkat dağıtıcı şeylerle mücadele ediyor ve kazanıyorsunuz. Başak, önden çıkıyorsun.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin iş arkadaşlarınızla evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Birlikte çalıştığınız biri size büyük bir iltifatta bulunabilir. Bu kişi, yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi başkalarının (özellikle patronunuzun) yaptıklarının ötesinde görebilir. Belki bu kişi sizi kariyerinizle ilgili daha fazla şey yapmaya teşvik ediyor. Ve Merkür geri harekette olduğundan, muhtemelen bunu ilk kez duymuyorsunuz. Yakında yeni kariyer olanakları hakkında düşünebilirsiniz.

Aynı gün, mesken evinizdeki Yay burcundaki Mars, keşif evinizdeki Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Tam önemli bir amaç için harekete geçmeye hazır olduğunuzda, kedi kutusunu temizlemeniz, dondurucunun buzunu çözmeniz, fırını temizlemeniz, iç çamaşırlarınızı ütülemeniz veya başka bir dizi sıradan iş yapmanız gerektiğini hatırlarsınız. Bugün dikkat dağıtıcılar çoktur. Başak, biraz toz ya da nisan kokusu almayan çamaşırlarla yoldan çıkmamaya çalış.


Başak Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında işler harika veya berbat olabilir, ancak kendinizi dürüstçe ifade ettiğiniz sürece (ki bu zor olmayacak), şaşırtıcı derecede iyi yapacaksınız. Birisi sizi özel ilgi için arayabilir, ancak bunu çok fazla yapmamaya çalışın. Perşembe ve Cuma, hafif sosyalleşmek ve hatta ailenizle yeniden bağlantı kurmak için harika günler. Köprüler inşa etmek için doğru düşünce çerçevesindesiniz. Organizasyon becerileriniz bu hafta sonu işinize yarayabilir, ancak kimse dinlemiyormuş gibi gelebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.